Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

zestaw upominkowy bez i migdały

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Sklep on-line
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jola
Gość

PostWysłany: 2006.05.30, 19:03    Temat postu: zestaw upominkowy bez i migdały Odpowiedz z cytatem

Dostałam zestaw upominkowy od córki (bez+migdały), według tego, co odczytałam jako datę przydatności (422005) dostałam chyba produkt przeterminowany. A przesyłka doszła kilka dni temu. Zwróciłam uwagę na datę bo żel przktycznie był pozbawiony zapachu, a balsam do ciała ledwo, ledwo. Mydła nawet nie odpakowałam. Nie chcę mówić o tym córce bo jest studentką i wiem ile ciułała, żeby mi kupić przezent na Dzień Matki.
Czy to możliwe, żeby zapach był taki słaby i co z tym zrobić?
Powrót do góry
Aldona P / Mydlandia.pl

PostWysłany: 2006.06.01, 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Data która Pani odczytała na opakowaniu to seria produkcji, zawierajaca byc może w sobie date produkcji. Data przydatności jest na opakowaniu zbiorczym zestawu i jest to 12/2007.
Jeśli chodzi o zapach to jest to sprawa subiektywna, niektóre drażnią nos, ten akurat ma delikatną, subtelną i co ważne NATURALNĄ woń. Nie jest to w żadnym przypadku sprawa przeterminowania! Może Pani bez obaw używac kosmetyków!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Sklep on-line Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach