Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pocenie dłoni

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: 2006.07.26, 14:06    Temat postu: pocenie dłoni Odpowiedz z cytatem

Strasznie poca mi sie dłonie...juz nie wiem co robic jest to bardzo uciazliwe...pomoże mi ktos?? Embarassed
Powrót do góry
Marta
Gość

PostWysłany: 2006.07.29, 13:56    Temat postu: Bratek Odpowiedz z cytatem

Musisz pic Bratek, codziennie (rano i wieczorem) Mozna go kupic w Aptece Smile Pozdrawiam.
Powrót do góry
kafelka0

PostWysłany: 2006.07.30, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Herbata z szałwii też jest dobra na tę dolegliwość
Vita

PostWysłany: 2006.12.05, 18:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pocące się ręce to objaw nerwowy... Dlatego ja polecam delikatne środki uspokajające, takie jak herbata z melisy czy syrop Nerwosol lub Melisal, a nawet jakieś uspokajające tabletki na bezie ziół. Możesz jeszcze zakupić w aptece talk do rąk, który z pewnością odtłuści dłonie.
Powodzenia
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Adres AIM
Gość

PostWysłany: 2007.07.08, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja stosuje Antidral i w miarę pomaga. ;]
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.10.10, 19:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sugerujesz ze ktos sie nie myje?co do dloni to powiem CI ze nawet jak umyjesz to sie poca.ja tez tak mam wiec cos o tym wiem,,,,a Ty sie ciesz ze nie masz
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.10.14, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiem co to jest za masakra u nie ktorych pomaga antidrial albo etiaxil ale u mnie nie pomagalo przynajmniej do dlonie nie bo antidrial pod pachy pomagal ale starsznie pieklo. Ostatnio wybralem sie do dermatologa prywatnie i nie przepisal mi zadnycha masci albo cos takiego... od dzisaj tego uzywam ale mysle ze to mi pomoze jak tos ma jakies pytania to prosze na mail nigol883@wp.pl
Powrót do góry
maniek

PostWysłany: 2008.02.13, 13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich Very Happy ja oczywiscie mam ten sam problem z poceniem sie dloni i stop. bardzo ogranicz mi to kontakt z ludzmi, a zwlaszcza z chlopakami. nie chce zeby tak bylo, bo jestem osoba bardzo wesola i lubiana. nie chce sie wiecej stersowac!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Asia7

PostWysłany: 2008.08.02, 13:33    Temat postu: nadpotliwość Odpowiedz z cytatem

maniek kup sobie w aptece krem Uro, naprawdę pomaga! próbowałam Etiaxilu i Antidralu ale nic nie pomogły na ręce i stopy, Etiaxil trochę pomógł na pachy ale niewiele. Uro ma tylko jedną wadę, że pod wpływem wody skóra się marszczy no i trochę się przesusza, ale przecież są kremy nawilżające Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
April
Gość

PostWysłany: 2008.08.12, 13:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fakt URO jest niezastąpiony ale te przesuszone dłonie i mycie się (marszczenie skóry i bólSad)masakra ale chyba lepsze to niż cały czas mokre ręce.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach