| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 2006.07.26, 14:06 Temat postu: pocenie dłoni |
|
|
Strasznie poca mi sie dłonie...juz nie wiem co robic jest to bardzo uciazliwe...pomoże mi ktos??  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marta Gość
|
Wysłany: 2006.07.29, 13:56 Temat postu: Bratek |
|
|
Musisz pic Bratek, codziennie (rano i wieczorem) Mozna go kupic w Aptece Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kafelka0
|
Wysłany: 2006.07.30, 16:31 Temat postu: |
|
|
Herbata z szałwii też jest dobra na tę dolegliwość _________________ NIEpłaczGDYcośPIĘKNEGOsięSKOŃCZYŁO aleCIESZsię, ŻEtobieSIĘtoPRZYTRAFIŁO |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Vita
|
Wysłany: 2006.12.05, 18:19 Temat postu: |
|
|
Pocące się ręce to objaw nerwowy... Dlatego ja polecam delikatne środki uspokajające, takie jak herbata z melisy czy syrop Nerwosol lub Melisal, a nawet jakieś uspokajające tabletki na bezie ziół. Możesz jeszcze zakupić w aptece talk do rąk, który z pewnością odtłuści dłonie.
Powodzenia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.07.08, 17:28 Temat postu: |
|
|
| Ja stosuje Antidral i w miarę pomaga. ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.10.10, 19:15 Temat postu: |
|
|
| sugerujesz ze ktos sie nie myje?co do dloni to powiem CI ze nawet jak umyjesz to sie poca.ja tez tak mam wiec cos o tym wiem,,,,a Ty sie ciesz ze nie masz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.10.14, 21:18 Temat postu: |
|
|
| wiem co to jest za masakra u nie ktorych pomaga antidrial albo etiaxil ale u mnie nie pomagalo przynajmniej do dlonie nie bo antidrial pod pachy pomagal ale starsznie pieklo. Ostatnio wybralem sie do dermatologa prywatnie i nie przepisal mi zadnycha masci albo cos takiego... od dzisaj tego uzywam ale mysle ze to mi pomoze jak tos ma jakies pytania to prosze na mail nigol883@wp.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maniek
|
Wysłany: 2008.02.13, 13:44 Temat postu: |
|
|
witam wszystkich ja oczywiscie mam ten sam problem z poceniem sie dloni i stop. bardzo ogranicz mi to kontakt z ludzmi, a zwlaszcza z chlopakami. nie chce zeby tak bylo, bo jestem osoba bardzo wesola i lubiana. nie chce sie wiecej stersowac!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Asia7
|
Wysłany: 2008.08.02, 13:33 Temat postu: nadpotliwość |
|
|
maniek kup sobie w aptece krem Uro, naprawdę pomaga! próbowałam Etiaxilu i Antidralu ale nic nie pomogły na ręce i stopy, Etiaxil trochę pomógł na pachy ale niewiele. Uro ma tylko jedną wadę, że pod wpływem wody skóra się marszczy no i trochę się przesusza, ale przecież są kremy nawilżające  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
April Gość
|
Wysłany: 2008.08.12, 13:56 Temat postu: |
|
|
Fakt URO jest niezastąpiony ale te przesuszone dłonie i mycie się (marszczenie skóry i ból )masakra ale chyba lepsze to niż cały czas mokre ręce. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|