Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pocą mi sie plecy:(

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maniusia

PostWysłany: 2006.09.10, 18:09    Temat postu: Pocą mi sie plecy:( Odpowiedz z cytatem

Hej:) Słuchajcie mam taki problem: strasznie mi sie pocily pachy ale po uzyciu antidralu przestaly mi sie pocic ale od niedawna zauwazylam ze poca mi sie plecy nie wiem czy to od plecaka bo jezdze rowerem czy nie. I w tej sprawie mam takie pytanko: czy mozna na plecy stosowac antidrla?? Prosze pomozcie:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Lilka

PostWysłany: 2006.10.27, 21:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej.Mam ten sam problem , ale jeszcze nie znalazlam nic, co mogloby przynajmniej zredukować ten pot na plecach:(:(Też myślałam o Antidralu ale jakoś nie mogę sie zebrać,żeby go wypróbować.Napisz jeśli Tobie coś pomoże:)pozdrawiam
A jesli chodzi o ten plecak to rzeczywiście on jeszcze bardziej sprzyja poceniu się na plecach , ale to nie tylko jego wina....
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach