| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Therese
|
Wysłany: 2008.11.15, 18:43 Temat postu: |
|
|
| Ritka napisał: | | wydaje mi się że ten krem witalizujący ma drobinki perły, czy może się mylę? |
No ja nie wiem. A skąd ta informacja - jest w składzie? I te perłowe drobinki nadają ten efekt rozświetlenia twarzy zapewne a nie wazelina.  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.11.15, 20:08 Temat postu: |
|
|
| To byl taki zarcik... myslalam, ze zrozumiecie...No trudno. Juz nie bede. Czemu matujacy nie moze miec takich drobinek? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2008.11.15, 22:50 Temat postu: |
|
|
perełki są ale nie perłowe tylko olejki bawełnianego. doczytałam przepraszam za wprowadzony zamęt hihi. a w matującym nie ma pewnie po to żeby się nie świecić zanadto. chociaż nie sądzę żeby ten witalizujący powodował świecenie... ale przy cerze tłustej/mieszanej nalezy jednak bardzo uważać na skład. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.11.16, 00:22 Temat postu: |
|
|
| Niby tak, ale sa matujace podklady zawierajace drobinki:D. Ale juz niech bedzie - matujacy mus + fluid z drobinkami:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.11.16, 15:31 Temat postu: |
|
|
| Wiecie co... kupilam dzis mus i tonik za 20 zlotych:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.11.16, 17:54 Temat postu: |
|
|
No to ładnie! A gdzie jeśli można wiedzieć? To już jakaś świąteczna promocja? Na szczęście moja cera jest przyjazna dla tych musów, a one na nią mają dobry wpływ.  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agulla
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2008.11.16, 18:29 Temat postu: |
|
|
| spoko dziewczyny, nie wydaje mi się żeby cena tych produktów jakoś drastycznie podskoczyła. cała gama kosmetyków lirene jest tania i nie sądzę żeby nawet podrożenie o jakiegoś 1 zeta czy 2 robiło wielką różnicę. i tak będa to jedne w tańszych i lepszych kosmetyków dostępnych na rynku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.11.16, 21:41 Temat postu: |
|
|
| No ale jak w cenie kremu mozna miec krem i tonik...kupilam w macro:P. Podejrzewam, ze pojawia sie w drogeriach, a moze juz sa? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
milka
|
Wysłany: 2009.12.14, 14:37 Temat postu: |
|
|
| na problemy skórne polecam kapsułki Cerabit zawierające wyciąg z bratka plus żel do mycia twarzy Cerabit. Skóra leczona jest od wewnątrz i na zewnątrz, fajne efekty. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2009.12.17, 21:20 Temat postu: |
|
|
| Witam Ja Cerabit stosuję bardziej na żeby nie wyskakiwały mi pryszcze.bo nie mama aż takich problemów z trądzikiem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
milka
|
Wysłany: 2009.12.17, 21:35 Temat postu: |
|
|
| Cerabit zawiera wyciąg z bratka, który oczyszcza organizm dzięki czemu nie wyskakują pryszcze. Tabletki te można stosować gdy mamy niewielkie problemy z trądzikiem, w trudniejszych przypadkach Cerabit stosuje się jako lek wspomagający lecznie trądziku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|