Anna mam ten sam problem co ty...nie doćś ze mam mokre łapy to jeszcze stopy.Dla mnie jest to srtaszną sprawą.Dziś mialam komers.Nie tańczyłam polneza bo wstydzę sie swich rąk.Na kmersie do kńca zabawy nie tańczyłam z nikim.Przesiedziłam całą zabawe jak debil przy stole.Chodziłam do ubikacji i płakałam.Zazdrściłam wszystkim którzy świetnie się bawili i zastanawiałam sie dlaczego ja tak nie moge,dlaczeg to ja mam porblem z rękami,dlaczego nie moge być narmalna taka jak oni.Nawet teraz gdy siedze i to pisze, mam łzy w oczach.Ta chlerna chroba ogranicza mnie we wszystkim...dlaczego nie moge zyc normalnie jak kazdy??dlaczego?
Nikomu nie życze tej choroby,nawet najwiekszemu wrgowi...
Ana,
jestem rok po operacji i tak jak Ty jestem bardzo zadowolona z zabiegu, ale podobnie jak Ty mam też obawy co może jeszcze mi sie przydażyć, jak czytam wypowiedzi niektórych ludzi na różnych forach. Boje sie, nie będę mówić, że jest inaczej. Zastanawiam sie tylko dlaczego przed zabiegiem lekarz nie mówił mi o tych wszystkich okropnościach, o których czyta się w necie. Może te problemy dotyczą tylko znikomego procenta? Masz może jakieś informacje na ten temat? Jak duże jest ryzyko pojawienia się komplikacji i czy jest jakaś granica czasowa, do której jeśli nic sie dziać nie będzie, to już możemy być spokojni, że jakaś kryzysowa granica czasu minęła? Czytałam, że u niektórych zaczyna źle się dziać po 2 latach, Ty jesteś 2 lata po i jesteś zadowolona...to mnie trochę pociesza. Pisalam też do dziewczyny, która jest po sympatektomii 3,5 roku- też wszystko jest OK. Napisz, jeśli coś wiesz w tym temacie. Będę wdzięczna...myślę, że nie tylko ja.
Wysłany: 2012.03.22, 20:08 Temat postu: mokre dłonie
podnosze wątek jesli ktos wykonywal ten zabieg w Gdańsku.Ja z bratem tu wlaśnie mieszkamy i chcielibysmy, zakwalifikowac sie i miec ten koszmar juz z głowy.
przeczytalam trochę wypowiedzi w sumie do 6 strony reszte dokończe jutro.Rzeczywiście dłonie kiedys pocily mi sie o wiele ,wiele więcej i częściej.,
Chcę tu powiedziec o pewnej wypowiedzi nie pamietam kogo;
konkretnie to mam 36 lat i po porodzie moze unormowaly mi sie chormony, ale problem nie znika,jak ktos to napisal,ze z wiekiem to zupelnie zanika to sie mylił.
Zawsze jest byl i bedzie ten problem,moze z wiekiem juz sie do tego przyzwyczjamy i w jakis sposob,tylko w tramwaju czy autobusie,szkole pracy jednak problem ten nadal istnieje.
W sklepie, w wigilijny wieczór podczas skladania sobie życzeń, itd.
Jednak skoro jestem na tym forum problem nadal istnieje,bo szukam rozwiązania.Jednak -mam męza dzieci -bo trzymałam się jakoś.ale mialam chwile zwątpienia.
Ludzie nie jestesmy nic gorsi od tych ,ktorzy maja suche dłonie, tylko mamy tę dolegliwosc.
Decyzje oczywiscie musicie podjąc sami,ja gdybym miala te 18 scie lat to wogóle bym sie nie zastanawiala.całe zycie przed wami.
Oczywiście klipsowanie chyba jest z tego co czytalam bezpieczniejsze.powodzenia
Wysłany: 2012.05.13, 07:03 Temat postu: MgiMGdFOPwNiQey
MartwiÄ siÄ, Ĺźe nastÄpnym moĹźe byÄ Boni i to jeszcze przed woarybmi. W przyrodzie, a zwĹaszcza w polityce nic siÄ nie dzieje bez przyczyny. Obym nie miaĹ racji, Ĺźe PO chce uciec do przodu promocjÄ nowego premiera i tak przetrwaÄ ten wyborczy, ciÄĹźki czas.
Wysłany: 2012.05.13, 22:25 Temat postu: rsfvABsFcKTkxU
GratulujÄ Beato tej wspaniaĹej insrupijÄ cej historii. To faktycznie prawda, Ĺźe majÄ c odpowiednie nastawienie i cele zaczynamy przyciÄ gaÄ zdarzenia. ByÄ moĹźe to jest tylko wyczulenie na odpowiednie rzeczy, ktf3re zbliĹźajÄ nas do naszych celf3w. Ale to i tak duĹźo. W sumie rzecz niezbÄdna w tym, aby odnieĹÄ sukces, aby zrealizowaÄ to, czego pragniemy.
Wysłany: 2012.05.16, 08:58 Temat postu: CyOREYcduBTkIOIy
Kiepski przykĹad z sokami. Prosukowane sÄ oweszm przez hortex i tymbark. ale pierwszy sort idzie na soki reklamowane z resztek robi siÄ te sprzedawane w biedronce. Tak jak z piwem. pierwszy sort do butelek potem puszki..na koncu keg do pubow.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Strona 16 z 16
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach