Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Antidral - skutki uboczne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Summer

PostWysłany: 2007.04.01, 11:01    Temat postu: Antidral - skutki uboczne Odpowiedz z cytatem

Jak wiele z Was, mam problem z nadmiernym poceniem :( Wstydzę się o tym mówić, nie powiedziałam nawet mamie. Kiedyś, kiedy jeszcze się nie pociłam, mogłam chodzić fajnie i modnie ubrana. A teraz... :-(? W mojej szafie znajdują się jedynie czarne t-shirty i dresowe bluzy :( Nie wychodzę z domu, nie spotykam się z koleżankami... W ogóle staram się omijać miejsca publiczne, bo przebywając w nich jeszcze bardziej się pocę. A lekcje wf-u... To dopiero katorga :(
Kilka dni temu postanowiłam znaleźć coś o nadmiernym poceniu w wyszukiwarce. I znalazłam - Antidral. Z początku wydawało mi się, że to pewnie kolejny bezużyteczny antyperspirant. Ale kiedy przeczytałam tyle pozytywnych komentarzy od konsumentów... Postanowiłam, że... Spróbuję. Bo co mi szkodzi? Zastanawiam się jedynie, czy ten środek, oprócz pieczenia i swędzenia, może spowodować jakieś skutki uboczne? Boję się, że może mieć jakieś działanie rakotwórcze, czy coś... :( Jeśli wiecie coś na ten temat, piszcie! Z góry dzięki :)
Gość

PostWysłany: 2007.05.16, 23:05    Temat postu: Nadmierne pocenie sie Odpowiedz z cytatem

witam .jesli chodzi o skutki uboczne to bzdura.Antidral zmniejsza wydzielanie,a raczej chamuje gruczoły potowe w miejscu posmarowania .Ale niema co sie tym przejmowac bo jezeli pot niezostanie wydalony pod pachami to plecy sie beda bardziej pocic.Ale powiem tak ze lepsze to niz spocone dłonie i rece.Mowie tu o upalnych dniach.Sam mam z tym problem dobre 10 lat a od roku dopiero zaczełem funkcjonowac normalnie.Antridral dziala w 95% na pachy ze jest sucho podczas upałow,natomiast na dłonie jakies 70%,ale leszpe to niz meczarnia i ciagłe pocenie sie .[/i]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach