Nie wiem co mam zrobic..strasznie się pocę...normalnie leci ze mnie fontanna:((( Mam pytanie co do tego adrinalu..proszę, błagam, PoMÓŻCIE...!!!!!!!!!!!!! Mam 14 lat i pocę się od okolo 2 lat....( właściwie od 2 la tisę ze mnie leje)Mam pare pytań, bęę wdzieczna jeśli odpowiecie: Czy szałwia pomaga na pocenie się? Jakie są efekty uboczne adrinalu? Czy bardzo swędzi i szczypie?Czy jest jakaś osoba, która stosuje go od dawna i jej pomaga?? Dziękuję z góry..i poizdrawiam;)))
Wysłany: 2008.09.06, 15:27 Temat postu: nadpotliwość
Witam wszystkich serdecznie:D
Odwiedziłam to forum żeby komuś doradzić jak ktoś mi:D
A więc zaczynam:
Miałam problem z nadpotliwością pach:( ALe na którymś z forum przeczytałam że "ANTIDRAL" jest skuteczy i ludzie wypowiadający się na jego temat byli zachwyceni.Pomyślałam że warto spróbować
Kupywałam anty. i dezy.te droższe i te tańsze i nic.Normalnie wszystko już chyba kupiłam:( Meczyłam się chyba z 2 lata:(
Ale wróćmy do antidralu a więc kupiłam go sobie i nie mam już problemu z beznadziejny poceniem się
Stosuję go tylko na noc i regularnie. Czasem mnie piecze i swędzi ale krótko i nie mocno:)
Dla usunięcia problemu z plamami warto się poświęcić nawet bólu:D
Kosztuje ok.13 zł
Na mnie Antidral działał, ale tylko jakiś czas. Poza tym piekło i swędziało. Ból nie do wytrzymania!! Przerwałam stosowanie. Teraz chciałam wrócić, ale się boję, że i tak nic z tego nie będzie i boję się bólu
Jak zastosowałam Antidral pierwszy raz to nie mogłam zasnąć z bólu więc po jakimś czasie spróbowałam z Etiaxilem, ale zadziałał tylko za pierwszym użyciem, a później znowu było to samo. Postanowiłam jednak że spróbuje jeszcze raz Antidralu i o dziwo już nie piekło! No i pomógł, używam go dwa razy w tygodniu, co prawda nie wyeliminował do końca problemu, ale jest dużo lepiej także nie rezygnujcie od razu, jeśli odczuwacie za pierwszym użyciem przykre pieczenie a nawet ból, spróbujcie za jakiś czas ponownie bo warto!
Hej! Mam pytanie...Czy Antidral działa także na brzydki zapach? Bo ja przestrzegam zasad higieny, mam nawet chusteczki nawilżające, a brzydki zapach pozostaje dalej;(. Użyłam tego preparatu dopiero jeden raz, ale nie zmyłam go rano i popsikałam antyperspirantem. Można tak? Z góry dziękuje za odpowiedź
Antidral działa także na przykry zapach potu bo ogranicza pocenie i automatycznie też brzydki zapach jest dużo mniej wyczuwalny a jeśli chodzi o samo stosowanie to trzeba specyfik zmyć rano i dopiero można użyć zwykłego antypersprantu. Pozdrawiam i życzę powodzenia
Jestem już po drugim użyciu Antidralu i.... nie miałam mokrej plamy na koszulce:) Jestem z tego bardzo zadowolona, ale... ten brzydki zapach się nie zmienił ;(. Dlaczego tak się dzieje? Ludzie z klasy obgadują mnie cały czas i mówią o tym, że ich denerwuje mój brzydki zapach (nie mówią mi tego wprost). Może to zacznie działać po dłuższym używaniu?
Wiesz Gosiaaaczek skoro nie bylo mokrych plam na koszulce a brzydki zapach się utrzymuje to spróbuj użyć innego antyperspirantu a jeśli to nic nie da to możesz mieć za dużo toksyn w organizmie i stąd ten przykry zapach, wtedy trzeba odtruć organizm tzn. zrobić sobie taką bezmięsną miesięczną dietę, jeść jak najwięcej warzyw i owoców, pić dużo wody mineralnej i przez jeden tydzień zrobić taką głodówkę najlepiej jeść wtedy same arbuzy, oczyścisz wtedy organizm z wszystkich złogów i poprawi Ci się praca wszystkich organów. Spróbuj tego jeśli przykry zapach będzie się utrzymywał. Powodzenia
Cóż...szczerze powiedziawszy jestem jeszcze w okresie dojrzewania, więc nie wiem czy taka jednotygodniowa dieta coś da. Zresztą moja mama chyba nie byłaby z tego zadowolona. Cóż... A ja wcale nie jem aż tak dużo mięsa... A nie ma innego sposobu? Bo moja mama nie wierzy w to, że brzydko pachnę, bo nic nie wyczuwa. Inni domownicy też nie. Ja sama u siebie czuję ten zapach tylko wtedy, kiedy jestem w szkole. A w szkole ja się nie denerwuję, więc nic nie wiem
Gosiaaaczek tzn. że pocenie u Ciebie ma podłoże emocjonalne i pocisz się właściwie tylko wtedy, gdy się stresujesz, denerwujesz, a to znacznie trudniej wyeliminować. Wiem bo też tak mam, pocieszę Cię, że z wiekiem to trochę łatwiej opanować, bo człowiek przestaje tak bardzo zwracać uwagę na niektóre rzeczy. A czy Ty masz problem tylko z poceniem się pod pachami? Spróbuj zastosować uspokajające tabletki, najlepiej ziołowe na bazie chmielu, mogą trochę pomóc
A to pocenie w szkole to na pewno pod wpływem emocji i niekoniecznie tych złych, sterujących ale ogólnie dotyczące zmiany otoczenia i to jest niezależne od Ciebie.
Witam wszystkich. Zastosowałam Antidral dwa dni temu, efekty byly zadziwiajace! Uzylam go takze wczoraj wieczorem, wszystko bylo ok paszki suche ale teraz wieczorkiem znowu mam plamy na bluzce Dlaczego? Może powinnam stosować dwa razy dzienie? Sama juz nie wiem Pomóżcie.
Antidral i Etiaxil mogą działać tylko do kilku zastosowań, a później skóra może się przyzwyczaić i nie reaguje już na te specyfiki. Tak było w moim przypadku Etiaxil zadziałał tylko za pierwszym użyciem, a antidral działał około 2 miesięcy. Może po jakiejś przerwie zacznie znowu działać? Ja jeszcze spróbuję. Pozdrawiam
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach