Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ANTIDRAL POCENIE PMOCY!!!
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sandrusia :))
Gość

PostWysłany: 2008.09.05, 13:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad Nie wiem co mam zrobic..strasznie się pocę...normalnie leci ze mnie fontanna:((( Mam pytanie co do tego adrinalu..proszę, błagam, PoMÓŻCIE...!!!!!!!!!!!!! Mam 14 lat i pocę się od okolo 2 lat....( właściwie od 2 la tisę ze mnie leje)Mam pare pytań, bęę wdzieczna jeśli odpowiecie: Czy szałwia pomaga na pocenie się? Jakie są efekty uboczne adrinalu? Czy bardzo swędzi i szczypie?Czy jest jakaś osoba, która stosuje go od dawna i jej pomaga?? Dziękuję z góry..i poizdrawiam;)))
Powrót do góry
lola
Gość

PostWysłany: 2008.09.06, 15:27    Temat postu: nadpotliwość Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich serdecznie:D
Odwiedziłam to forum żeby komuś doradzić jak ktoś mi:D
A więc zaczynam:
Miałam problem z nadpotliwością pach:( ALe na którymś z forum przeczytałam że "ANTIDRAL" jest skuteczy i ludzie wypowiadający się na jego temat byli zachwyceni.Pomyślałam że warto spróbowaćVery Happy
Kupywałam anty. i dezy.te droższe i te tańsze i nic.Normalnie wszystko już chyba kupiłam:(Sad Meczyłam się chyba z 2 lata:(Sad
Ale wróćmy do antidralu a więc kupiłam go sobie i nie mam już problemu z beznadziejny poceniem sięSmileSmileSmile
Stosuję go tylko na noc i regularnie. Czasem mnie piecze i swędzi ale krótko i nie mocno:)Smile
Dla usunięcia problemu z plamami warto się poświęcić nawet bólu:D
Kosztuje ok.13 złVery Happy

Pozdrawiam ludzi z tym problemem
Powrót do góry
Quick
Gość

PostWysłany: 2008.09.06, 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na mnie Antidral działał, ale tylko jakiś czas. Poza tym piekło i swędziało. Ból nie do wytrzymania!! Przerwałam stosowanie.Sad Mad Teraz chciałam wrócić, ale się boję, że i tak nic z tego nie będzie i boję się bólu Confused Crying or Very sad
Powrót do góry
Asia7

PostWysłany: 2008.09.15, 11:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak zastosowałam Antidral pierwszy raz to nie mogłam zasnąć z bólu więc po jakimś czasie spróbowałam z Etiaxilem, ale zadziałał tylko za pierwszym użyciem, a później znowu było to samo. Postanowiłam jednak że spróbuje jeszcze raz Antidralu i o dziwo już nie piekło! No i pomógł, używam go dwa razy w tygodniu, co prawda nie wyeliminował do końca problemu, ale jest dużo lepiej Very Happy także nie rezygnujcie od razu, jeśli odczuwacie za pierwszym użyciem przykre pieczenie a nawet ból, spróbujcie za jakiś czas ponownie bo warto!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gosiaaaczek
Gość

PostWysłany: 2008.09.29, 17:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej! Mam pytanie...Czy Antidral działa także na brzydki zapach? Bo ja przestrzegam zasad higieny, mam nawet chusteczki nawilżające, a brzydki zapach pozostaje dalej;(. Użyłam tego preparatu dopiero jeden raz, ale nie zmyłam go rano i popsikałam antyperspirantem. Można tak? Z góry dziękuje za odpowiedź
Powrót do góry
Asia7

PostWysłany: 2008.09.30, 10:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Antidral działa także na przykry zapach potu bo ogranicza pocenie i automatycznie też brzydki zapach jest dużo mniej wyczuwalny a jeśli chodzi o samo stosowanie to trzeba specyfik zmyć rano i dopiero można użyć zwykłego antypersprantu. Pozdrawiam i życzę powodzenia Smile
Powrót do góry
Gosiaaaczek
Gość

PostWysłany: 2008.09.30, 16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem już po drugim użyciu Antidralu i.... nie miałam mokrej plamy na koszulce:) Jestem z tego bardzo zadowolona, ale... ten brzydki zapach się nie zmienił ;(. Dlaczego tak się dzieje? Ludzie z klasy obgadują mnie cały czas i mówią o tym, że ich denerwuje mój brzydki zapach (nie mówią mi tego wprost). Może to zacznie działać po dłuższym używaniu?
Powrót do góry
Asia7

PostWysłany: 2008.10.01, 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz Gosiaaaczek skoro nie bylo mokrych plam na koszulce a brzydki zapach się utrzymuje to spróbuj użyć innego antyperspirantu a jeśli to nic nie da to możesz mieć za dużo toksyn w organizmie i stąd ten przykry zapach, wtedy trzeba odtruć organizm tzn. zrobić sobie taką bezmięsną miesięczną dietę, jeść jak najwięcej warzyw i owoców, pić dużo wody mineralnej i przez jeden tydzień zrobić taką głodówkę najlepiej jeść wtedy same arbuzy, oczyścisz wtedy organizm z wszystkich złogów i poprawi Ci się praca wszystkich organów. Spróbuj tego jeśli przykry zapach będzie się utrzymywał. Powodzenia Smile
Powrót do góry
Gosiaaaczek
Gość

PostWysłany: 2008.10.08, 16:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cóż...szczerze powiedziawszy jestem jeszcze w okresie dojrzewania, więc nie wiem czy taka jednotygodniowa dieta coś da. Zresztą moja mama chyba nie byłaby z tego zadowolona. Cóż... A ja wcale nie jem aż tak dużo mięsa... A nie ma innego sposobu? Bo moja mama nie wierzy w to, że brzydko pachnę, bo nic nie wyczuwa. Inni domownicy też nie. Ja sama u siebie czuję ten zapach tylko wtedy, kiedy jestem w szkole. A w szkole ja się nie denerwuję, więc nic nie wiem
Powrót do góry
Asia7

PostWysłany: 2008.10.09, 15:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gosiaaaczek tzn. że pocenie u Ciebie ma podłoże emocjonalne i pocisz się właściwie tylko wtedy, gdy się stresujesz, denerwujesz, a to znacznie trudniej wyeliminować. Wiem bo też tak mam, pocieszę Cię, że z wiekiem to trochę łatwiej opanować, bo człowiek przestaje tak bardzo zwracać uwagę na niektóre rzeczy. A czy Ty masz problem tylko z poceniem się pod pachami? Spróbuj zastosować uspokajające tabletki, najlepiej ziołowe na bazie chmielu, mogą trochę pomóc Smile
Powrót do góry
Asia7

PostWysłany: 2008.10.09, 15:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A to pocenie w szkole to na pewno pod wpływem emocji i niekoniecznie tych złych, sterujących ale ogólnie dotyczące zmiany otoczenia i to jest niezależne od Ciebie.
Powrót do góry
jaa
Gość

PostWysłany: 2008.12.21, 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy to prawda ze podczas kuracji antidralem i bezpośrednio po jej zakonczeniu nie można się golić?? jakoś sobie nie wyobrażam tego! ;|
Powrót do góry
Asia7

PostWysłany: 2008.12.21, 23:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie można się golić przed zastosowaniem antidralu, ale po zmyciu specyfiku i odczekaniu tak około godzinki można się spokojnie ogolić.
Powrót do góry
Zakłopotana
Gość

PostWysłany: 2009.01.24, 19:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Zastosowałam Antidral dwa dni temu, efekty byly zadziwiajace! Uzylam go takze wczoraj wieczorem, wszystko bylo ok paszki suche ale teraz wieczorkiem znowu mam plamy na bluzce Sad Dlaczego? Może powinnam stosować dwa razy dzienie? Sama juz nie wiem Sad Pomóżcie.
Powrót do góry
Asia7

PostWysłany: 2009.01.25, 13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Antidral i Etiaxil mogą działać tylko do kilku zastosowań, a później skóra może się przyzwyczaić i nie reaguje już na te specyfiki. Tak było w moim przypadku Sad Etiaxil zadziałał tylko za pierwszym użyciem, a antidral działał około 2 miesięcy. Może po jakiejś przerwie zacznie znowu działać? Ja jeszcze spróbuję. Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 8 z 9

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach