| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
uploteczka
|
Wysłany: 2007.05.15, 22:08 Temat postu: Małe piersi ;/ |
|
|
Niestety zaliczam sie do osób które nie mają zbyt pokaznego biustu. Mam 16 lat i rozmiar A. Jak myślicie czy mogą jeszcze urosnąć Musze jeszcze dodać że moja mama ma całkiem spore piersi a słyszałam że biust najczęsciej sie dziedziczy po mamia. Na mnie się to na razie nie sprawdza. Prosze o odpowiedz i podzielenie się wlasnymi przemysleniami czy doswiadczeniami na ten temat. Buziaki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gateczkaa Gość
|
Wysłany: 2007.05.21, 17:52 Temat postu: |
|
|
ja mam tak samo - ale mam 20 lat. nie ma tak że się dziedziczy biust po mamie. dziedziczysz dokładnie połowę swojej genetyki po mamie a połowe po tacie. wiec tak naprawdę nie wiadomo nigdy co z Ciebie wyrośnie.
mi biust nie urósł ale może rosnąć do 25 roku życia. wiadomo - miseczki c czy d już nie będziesz raczej miała. ale na B jest jeszcze szansa.
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
koziorozec72
|
Wysłany: 2007.06.28, 00:30 Temat postu: |
|
|
jak słyszę takie "ubolewania" to mi się takie dwa dowcipy odrazu o małych piersiach przypominają. Opowiem, to może przestaniecie się swoimi zamartwiać, bo małe piersi wcale nie są złe, gorsze sa wielkie i obwisłe ;p
dowcip 1
chłopak i dziewczyna siedzą w parku na ławce. Chłopak strasznie maca dziewczyne po plecach. W końcu ona pyta:
- co ty robisz?
- szukam piersi.
- poszukaj z przodu.
- z przodu już szukałem!
dowpic 2.
Chłopak do dziewczyny:
- ty w ogóle masz piersi?
- mam!
- to czemu nie nosisz?!
- tylko się nie obrażajcie. Małe piersi są bardzo OK moim zdaniem  _________________ a mnie się nie chce robić w piątek -> www.frajdej.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agulla
|
Wysłany: 2007.06.29, 16:31 Temat postu: |
|
|
Ja już narzekam...mam C/D, zalezy od firmy!!powiem tyle, że wolalabym miec B, przynajmniej lzej i nie obijasz sobie zebow  _________________ http://r1.bloodwars.interia.pl/r.php?r=77205 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BlackDahlia1987 Gość
|
Wysłany: 2007.09.14, 09:34 Temat postu: rewelacja!! |
|
|
| Mam 19 lat i próbowałam juz chyba wszystkiego. Masaże, kremy nic nie dały. Z tabletek pomógł trochę Evegen, ale dopiero po 6 miesiącach stosowania!! A co najgorsze, gdy odstawiłam tabletki, bo zaczęła mi szwankować wątroba – piersi znów zmalały. :/:/ To samo było po tabletkach anty (brałam Diane35). Miałam ogromne kompleksy, nie potrafiłam rozebrać się przy chłopaku, a na plażę zakładałam staniki z 2cm push-upem. Ale wiecie co dziewczyny, kumpela poleciła mi nową herbatę ziołową Breast-Revolution. Sama piła ją ponad 3 miesiące, a gdy wybrałyśmy się na basen - normalnie jej nie poznałam! Wtedy chyba dopiero uwierzyłam, że coś oprócz operacji może mi pomóc. Miałam małe A a po 1,5 miesiąca stosowania już duże B!! Z tego co wiem, można kupić ją na allegro. Daję wam linka: http://www.allegro.pl/item244732588_breast_revolution_duzy_jedrny_biust_nowy_hit.html Zobaczcie sobie, ja wam gorąco polecam bo wiem jak bardzo mały biust może uprzykrzyć życie! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
twt Gość
|
Wysłany: 2007.09.16, 18:34 Temat postu: |
|
|
a ja tam lubię małe  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justytka Gość
|
Wysłany: 2007.10.01, 17:31 Temat postu: |
|
|
| i wy narzekacie? ja mam D/E, zalezy od firmy. ciezko mi w ogole cos na siebie znalezc, wszystkie biustonosze w tym rozmiarze to staniki dla kobiet karmiacych.. tak zle i tak niedobrze.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alicja Gość
|
Wysłany: 2007.10.20, 22:27 Temat postu: |
|
|
Jakie D? 60 D czy 70D jest maluteńkie, 100D całkiem spore. Tzn. miseczka będzie spora, bo w porównaniu do postury noszących je kobiet będą to ciągle małe biusty.
Zobacz sobie, jak wygląda DOBRZE dobrane 70J, 60F etc:
http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?361780
A informacje o sklepach, markach i modelach (obwody od 60, miski do L) znajdziesz tutaj:
www.biusciaste.prv.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
andzia1982
|
Wysłany: 2007.11.21, 13:30 Temat postu: Małe piersi :( |
|
|
Mój biust,a raczej jego brak to był moj horror.Byl bo juz nie jest A wszytsko dzieki mojej kumpeli,ktora wyczaila tabletki Bust up powiekszajace piersi.I co najwzniejsze naprawde dzialaja,a nie jak reszta tych wszytskich sciemniarskich specyfikow.Polecam zapoznanie sie z artykulem na stronce http://uroda.onet.pl/1411706,2053,0,0,1411706,dzial.html, tam mozecie sie dowiedziec wsyztskiego na temat ich dzialania itp. Polecam!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mevid Gość
|
Wysłany: 2007.11.27, 17:47 Temat postu: |
|
|
A niedawno gdzieś wyczytałam, że obecnie jest tendencja do "ewolucyjnego" powiększania piersi. Czyli wynikałoby, że obecnie kobiety mają większy biust. Czyżby zatem mały biust miał zniknąć niczym Mały Głód po danio?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anka Gość
|
Wysłany: 2008.04.23, 15:26 Temat postu: |
|
|
mam 16 lat... i bardzo bardzo małe piersi ... duzo pracuje i noszę ciężkie rzeczy mam bardzo duze muskuły których się wstydzę i słyszałam ze piersi mogą dlatego przestać rosnąć... czy to prawda?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agulla
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ababababa Gość
|