Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Małe piersi ;/

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Nasze większe i mniejsze troski i radości
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
uploteczka

PostWysłany: 2007.05.15, 22:08    Temat postu: Małe piersi ;/ Odpowiedz z cytatem

Niestety zaliczam sie do osób które nie mają zbyt pokaznego biustu. Mam 16 lat i rozmiar A. Jak myślicie czy mogą jeszcze urosnąć Question Musze jeszcze dodać że moja mama ma całkiem spore piersi a słyszałam że biust najczęsciej sie dziedziczy po mamia. Na mnie się to na razie nie sprawdza. Confused Prosze o odpowiedz i podzielenie się wlasnymi przemysleniami czy doswiadczeniami na ten temat. Buziaki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gateczkaa
Gość

PostWysłany: 2007.05.21, 17:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam tak samo - ale mam 20 lat. nie ma tak że się dziedziczy biust po mamie. dziedziczysz dokładnie połowę swojej genetyki po mamie a połowe po tacie. wiec tak naprawdę nie wiadomo nigdy co z Ciebie wyrośnie.
mi biust nie urósł ale może rosnąć do 25 roku życia. wiadomo - miseczki c czy d już nie będziesz raczej miała. ale na B jest jeszcze szansa.

pozdrawiam
Powrót do góry
koziorozec72

PostWysłany: 2007.06.28, 00:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak słyszę takie "ubolewania" to mi się takie dwa dowcipy odrazu o małych piersiach przypominają. Opowiem, to może przestaniecie się swoimi zamartwiać, bo małe piersi wcale nie są złe, gorsze sa wielkie i obwisłe ;p

dowcip 1
chłopak i dziewczyna siedzą w parku na ławce. Chłopak strasznie maca dziewczyne po plecach. W końcu ona pyta:
- co ty robisz?
- szukam piersi.
- poszukaj z przodu.
- z przodu już szukałem!

Smile Smile Smile

dowpic 2.
Chłopak do dziewczyny:
- ty w ogóle masz piersi?
- mam!
- to czemu nie nosisz?!

- tylko się nie obrażajcie. Małe piersi są bardzo OK moim zdaniem Smile
Agulla

PostWysłany: 2007.06.29, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja już narzekam...mam C/D, zalezy od firmy!!powiem tyle, że wolalabym miec B, przynajmniej lzej i nie obijasz sobie zebow Laughing
BlackDahlia1987
Gość

PostWysłany: 2007.09.14, 09:34    Temat postu: rewelacja!! Odpowiedz z cytatem

Mam 19 lat i próbowałam juz chyba wszystkiego. Masaże, kremy nic nie dały. Z tabletek pomógł trochę Evegen, ale dopiero po 6 miesiącach stosowania!! A co najgorsze, gdy odstawiłam tabletki, bo zaczęła mi szwankować wątroba – piersi znów zmalały. :/:/ To samo było po tabletkach anty (brałam Diane35). Miałam ogromne kompleksy, nie potrafiłam rozebrać się przy chłopaku, a na plażę zakładałam staniki z 2cm push-upem. Ale wiecie co dziewczyny, kumpela poleciła mi nową herbatę ziołową Breast-Revolution. Sama piła ją ponad 3 miesiące, a gdy wybrałyśmy się na basen - normalnie jej nie poznałam! Wtedy chyba dopiero uwierzyłam, że coś oprócz operacji może mi pomóc. Miałam małe A a po 1,5 miesiąca stosowania już duże B!! Z tego co wiem, można kupić ją na allegro. Daję wam linka: http://www.allegro.pl/item244732588_breast_revolution_duzy_jedrny_biust_nowy_hit.html Zobaczcie sobie, ja wam gorąco polecam bo wiem jak bardzo mały biust może uprzykrzyć życie!
Powrót do góry
twt
Gość

PostWysłany: 2007.09.16, 18:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja tam lubię małe Wink
Powrót do góry
justytka
Gość

PostWysłany: 2007.10.01, 17:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i wy narzekacie? ja mam D/E, zalezy od firmy. ciezko mi w ogole cos na siebie znalezc, wszystkie biustonosze w tym rozmiarze to staniki dla kobiet karmiacych.. tak zle i tak niedobrze..
Powrót do góry
Alicja
Gość

PostWysłany: 2007.10.20, 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie D? 60 D czy 70D jest maluteńkie, 100D całkiem spore. Tzn. miseczka będzie spora, bo w porównaniu do postury noszących je kobiet będą to ciągle małe biusty.
Zobacz sobie, jak wygląda DOBRZE dobrane 70J, 60F etc:
http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?361780

A informacje o sklepach, markach i modelach (obwody od 60, miski do L) znajdziesz tutaj:
www.biusciaste.prv.pl
Powrót do góry
andzia1982

PostWysłany: 2007.11.21, 13:30    Temat postu: Małe piersi :( Odpowiedz z cytatem

Mój biust,a raczej jego brak to był moj horror.Byl bo juz nie jest Smile A wszytsko dzieki mojej kumpeli,ktora wyczaila tabletki Bust up powiekszajace piersi.I co najwzniejsze naprawde dzialaja,a nie jak reszta tych wszytskich sciemniarskich specyfikow.Polecam zapoznanie sie z artykulem na stronce http://uroda.onet.pl/1411706,2053,0,0,1411706,dzial.html, tam mozecie sie dowiedziec wsyztskiego na temat ich dzialania itp. Polecam!!!
Powrót do góry
mevid
Gość

PostWysłany: 2007.11.27, 17:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A niedawno gdzieś wyczytałam, że obecnie jest tendencja do "ewolucyjnego" powiększania piersi. Czyli wynikałoby, że obecnie kobiety mają większy biust. Czyżby zatem mały biust miał zniknąć niczym Mały Głód po danio? Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
Anka
Gość

PostWysłany: 2008.04.23, 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam 16 lat... i bardzo bardzo małe piersi ... duzo pracuje i noszę ciężkie rzeczy mam bardzo duze muskuły których się wstydzę Embarassed i słyszałam ze piersi mogą dlatego przestać rosnąć... czy to prawda??
Powrót do góry
Agulla

PostWysłany: 2008.04.25, 17:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam 26 lat i ciągle mi rosną! po porodzie piersi są większe. Więc nie ma się co martwić na zapas!
ababababa
Gość

PostWysłany: 2008.06.10, 16:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ile mogą kosztować miej więcej takie tabletki????
Powrót do góry
mirabel25

PostWysłany: 2011.08.28, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

małe też może być piękne Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Nasze większe i mniejsze troski i radości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach