| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kaki Gość
|
Wysłany: 2009.01.06, 23:18 Temat postu: |
|
|
| Wszystko się okaże jak ruszy ta stronka. Może jest celowo tak zrobiona żeby nie można było wpaść na to co to będzie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kałasznikoff Gość
|
Wysłany: 2009.01.07, 11:03 Temat postu: |
|
|
| a ja wam mowie.. to będzie portal pt. miasto kobiet.. gdzie będzie mnóstwo gorących lasek .. faceci będom mogli sie logować i życ jak w raju.. pomarzyć se mozna nie? hehe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaki Gość
|
Wysłany: 2009.01.07, 11:35 Temat postu: |
|
|
A może jakiś raj dla kobiet i mnóstwo nagrzanych facetów
W drodze kompromisu niech to będzie raj dla wszystkich  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pupek Gość
|
Wysłany: 2009.01.07, 12:50 Temat postu: jw |
|
|
no na grę mi to nie wygląda, takie portale maja inny wygląd z deka, ale jesli gra to ja stawiam, że będzie to koleś na deskorolce zapiział po asfalcie i klepał w tyłek dziunie - takie zbieranie punktów, poczekamy zobaczymy
a dla fanów gier komputerowych (hiehie) polecam...litaraki ;P |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaki Gość
|
Wysłany: 2009.01.07, 17:32 Temat postu: |
|
|
| Oby to tylko nie był jakiś mega blog dla małolat, bo to będzie koszmar. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2009.01.07, 20:31 Temat postu: |
|
|
| małolaty miały by chyba bardziej różową szatę graficzną. jak dla mnie to coś dla szeroko pojętej młodzieży. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
misiek Gość
|
Wysłany: 2009.01.07, 22:25 Temat postu: |
|
|
szeroko pojęta mlodzież - heheh jak to groźnie zabrzmiało
ja tam bym wolała zeby to było zrobione z wyjatkowym stylu... zeby było sporo fajnej muzy (moze nawet do sciagniecia)... gierki i zeby mozna było poznac spoko ziomków.. byle tylko nie powielac naszej klasy bo sie zalamie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamers
|
Wysłany: 2009.01.07, 22:45 Temat postu: |
|
|
o, calkiem godny projekt graficzny. byle nie nasza klasa 2. zygam juz tymi spolczenosciami nudnymi. oby naprawde bylo czilowo. jakies dobre lasencje i fajne ziomy  _________________ ELO ELO |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2009.01.07, 23:13 Temat postu: |
|
|
| misiek napisał: | | zeby było sporo fajnej muzy (moze nawet do sciagniecia)... |
ty wiesz że ja o muzyce do ściągania nie pomyślałam. a to całkiem dobry pomysł! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaki Gość
|
Wysłany: 2009.01.07, 23:30 Temat postu: |
|
|
| Pomysły macie fajne ale dopiero się okaże w ilu porcentach trafne z autorem tej strony. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2009.01.08, 10:29 Temat postu: |
|
|
Zaglądam tam i na razie bez zmian. Jak dla mnie to nie wygląda na grę - choć graficznie trochę ciągnie klimatem do gta. Tym bardzie, nie wygląda mi to na "drugą n-kę".
Może będzie to taka stronka gdzie będzie można znaleźć wieści co się dzieje w mieście. Imprezy, rozrywkowi ludzie i oczywiście muuuuza!  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2009.01.11, 23:56 Temat postu: |
|
|
Weszłam. I cóż - osobiście sądzę że będzie to gra. Czekamy.  _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|