| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
clundi Gość
|
Wysłany: 2007.08.10, 01:32 Temat postu: przestroga przed sympatektomią |
|
|
witam,
oczywiście też mam problem z hh bo inaczej by mnie tu nie było. Dziś uczepiłam się sympatektomii i w myśl zasady "kuj żelazo póki gorące" zadzwoniłam nawet do polecanej tu kliniki w Lublinie. Lekarz z którym rozmawiałam wszystko wyjaśnił i polecił mi forum KLINIKI CHIRURGII NACZYŃ I ANGIOLOGII gdzie miałam dowiedzieć się więcej o sympatektomii. To czego się dowiedziałam było jak kubeł zimnej wody więc postanowiłam się tym podzielić. Na stronie jest link do anglojęzycznego forum ludzi po zabiegu ETS. Okazuje się że za granica zabiegi takie wykonywane są od wielu lat i to nie zaraz po nich a dopiero po wielu latach zaczynają się dziać cuda z organizmem. Ludzie, którzy tam piszą są zrozpaczeni i ostrzegają przed wykonywaniem tego zabiegu. Piszą, że gdyby wiedzieli nigdy by tego nie zrobili, bo efekty uboczne są niewspółmierne z pierwotnym poceniem się.
Ja traktuję pachy etiaxiem, a na stopy i ręce stosuję iontororezę aparatem DRIONIC sprowadzonym z USA. I również z własnego doświadczenia wiem, że czasem wpada się z deszczu pod rynnę, bo jak już uda mi się doprowadzić do suchości kończyn to stają się one tak suche że pięty i opuszki palców zaczynają pękać aż do krwi. Już nie wiem co gorsze. Ja w każdym razie odpuszczam tą sympatektomię.
A oto link do tej wypowiedzi która mną tak poruszyła :
http://groups.msn.com/ExcessiveSweatHH/antiets.msnw?action=get_message&mview=0&ID_Message=9469&LastModified=4675365442348003040
pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justyna
|
Wysłany: 2009.05.12, 17:46 Temat postu: |
|
|
| Czy mogłabyś bliżej napisać, o jakie cuda, dziejące się w organizmie chodzi? dziękuje. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Obcy
|
Wysłany: 2009.06.01, 14:13 Temat postu: |
|
|
To nie cuda o jakich mowisz to fakty..
Przeczytalem co sie dzieje po kilku latach 47 % operowanych zaluje zabiegu
Szkoda ,ze lekarze tluka kase na takich zoltodziobach ktorym sie niechce nawet linka otworzyc i poczytac,tylko jak slepe ciele za reszta idzie pod noz i obiera najlepsza wersje. _________________ P.A.S.S |
|
| Powrót do góry |
|
 |
janekj
|
Wysłany: 2009.06.17, 23:38 Temat postu: |
|
|
Witam, mimo skutkow ubocznych jakie wystapia na 90% po operacji to i tak zamierzam isc pod noz. Wole miec mokre plery i brzuch niz non stop zalane potem dlonie i stopy. Teraz i tak warzywo jestem, niewiele trace .
Ps Sa chetni na operacje do Gdanska? Mozna by razem sie wybrac. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|