Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

CZERWONE PLAMY NA DEKOLCIE
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Uplotka
Gość

PostWysłany: 2007.08.13, 19:51    Temat postu: CZERWONE PLAMY NA DEKOLCIE Odpowiedz z cytatem

Mam taki problem. Zawsze kiedy sie denerwuje pojawiaja mi sie czewone plamy na dekolcie. Nie mialabym nic przeciwko gdyby to sie zdarzało żadko ale one mi nawet wyskakuja kiedy mam sie sopotkac z kolezanka. Jest to krepujace i nie moge nosic bluzek z dekoltem. Bardzo prosze o wpisy. Powiedzcie mi czy tez macie takie problemy a jesli tak to jak sobie z tym radzicie.
Powrót do góry
tasha
Gość

PostWysłany: 2007.08.14, 16:47    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem

Oj mam to samo...zazwyczaj kiedy sie zdenerwuje. Tak działa stres niestety. Np. jesli mam jakas rozmowe w spr pracy, egzamin czy inna w miare stresująca sytuacje musze miec na sobie golf albo szalik. plamy pojawiaja sie nie tylko na dekolcie ale na szyi i twarzy wiec wiem co czujesz. Niestety nie znam na to żadnego sposobu. tzn znam ale sama go nie stosuje, bo nie umiem sie nie denerwowac Sad moze spróbuj jakieś proszki ziołowe na nerwy. Persen bądz deprim....
pozdrawiam
Powrót do góry
uplotka
Gość

PostWysłany: 2007.08.15, 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

już sama nie wiem. ciekawe czy moglby cos na to poradzic dermatolog Question prosze pomozcie Rolling Eyes
Powrót do góry
tasha.85

PostWysłany: 2007.08.15, 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dermatolog nic Ci nie pomoze na to...przepisze Ci to samo co i mnie Sad Takie życie. Musisz sie uzbroić w cierpliwośc i nauczyc sie panowac nad nerwami. Moze to głupio zabrzmi, ale czytam ostatnio fajna ksiażke. Jest to kurs samokontroli dzieki której mozesz kontrolować pewne reakcje.... min panowanie nad nerwami.
Mozesz spróbowac nic nie zaszkodzi. Ta ksiazka to : "Samokontrola umysłu metoda Silvy" kosztuje jakies 25zł.
Z tej sytuacji są dwa wyjścia: albo nosić do końca życia golfy, albo próbowac wszystkiego.
pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uplotkaa
Gość

PostWysłany: 2007.08.16, 08:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a co Ci przepisał dermatolog?
Powrót do góry
tasha.85

PostWysłany: 2007.08.16, 12:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

środki uspokajające...deprim, persen, melisa... są w aptece bez recepty
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.08.17, 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale z takimi lekami nie wolno przesadzac. nie mozna ich brac przez cale zycie . a pomagaly Ci chociaz? bo ja nigdy nie bralam srodkow uspokajajacych
Powrót do góry
uplotka
Gość

PostWysłany: 2007.08.17, 17:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to wyzej to ja Wink nie podpisalam sie
Powrót do góry
tasha.85

PostWysłany: 2007.08.18, 11:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sa to ziołowe środki które nie uzależniają, dlatego sa delikatne i można je dostać bez recepty. Musze Ci powiedziec ,ze troche tak. Ale dużo tez zależy od Ciebie. Musisz pracowac nad samokontrola i nabrac troche wiecej śmiałości i pewności siebie. Smile Pomaga bardziej niz leki Smile
Powrót do góry
uplotka
Gość

PostWysłany: 2007.08.18, 13:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio coraz bardziej jestem smiala i pewna siebie ale to od niedawna mam te plamy. wczesniej nie wyskakiwaly mi z byle powodu. a bylam niesmiala i mniej pewna siebie. nie wiem wiec od czego to zaley.
Powrót do góry
tasha.85

PostWysłany: 2007.08.18, 14:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale ja tez tego nigdy ne miałam. najczesciej wyskakują mi gdy sie zdenerwuje, gdy napije sie alkholu albo gdy jestem czymś podekscytowana Smile No takie nasze nieszczesne życie. Do tego wszystkiego choruje na hh wiec w ogóle jest super Smile Żyć nie umierać ;-/
Powrót do góry
uplotka
Gość

PostWysłany: 2007.08.18, 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to wszytsko przez ten glupi stres. musze zaczac jakos nad tym panowac. tylko ze jak zaczynam myslec zeby sie nie denerowac to denerwuje sie tym zeby sie nie zdenerwowac czy nie zestresowac. patologia normalnie. ale i tak bede probowac.
Powrót do góry
tasha.85

PostWysłany: 2007.08.19, 11:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

haha...dokładine mam to samo. na szczescie teraz modne są takie cieniutkie szaliczki. Zaopatrz sie w taki i miej go przy sobie Smile Jak bedziesz miała jakiś stres zarzucisz go na szyje ( są cieniutkie wiec nie bedzie Ci gorąco) i sam fakt ,ze cos Ci ją zasłania juz bedzie złagodzeniem nerwów Smile
Takie dyrdymały i pierdoły ale trzeba próbowac wszystkiego a szaliczek czasem pomaga Smile pozdrawiam Smile
Powrót do góry
uplotka
Gość

PostWysłany: 2007.08.19, 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

le ja mam je na dekolcie. na szyi nie. jak mam gleboki dekolt to widac wtedy ale jak mam pod szyje albo nawet mniej to nie jest zle. ale i tak irytujace.
Powrót do góry
tasha.85

PostWysłany: 2007.08.20, 15:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no ja też na dekolcie, a te szliczki są take luzne wiec łatwo je owinąc Smile
Spróbuj deprim albo persen wg. ulotki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 1 z 9

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach