| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kora Gość
|
Wysłany: 2007.08.17, 17:15 Temat postu: WŁOSKI NA UDACH. CO Z NIMI? |
|
|
| Mam pytanko. Czy włoski na udach można golić tak samo jak normalnie na nogach? Czy któraś z was tak robi. Podobno nie wolno ale moim zdaniem wygląda to nieestetycznie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.18, 09:18 Temat postu: |
|
|
| hej ja gole bardzo czesto w okresie letnim kiedy czesciej sie pokazuje nogi,natomiast w zime ograniczam sie do golenia raz na tydzien.slyszlalam ze mozna miec potem zylaki jak sie czesto goli...wiec nie wiem jak chcesz.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kora Gość
|
Wysłany: 2007.08.18, 13:38 Temat postu: |
|
|
| a ja slyszlam ze potem jak sie tam przestanie golic to ma sie strasznie te wlosy dlugie i czarne ;/ mama sie na mnie wydarla o to ze tam gole tez. dlatego postanowilam spytac czy inni tez tak robia. ja wasnie tez gole tylko latem a w zimie to rzadko. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.18, 21:36 Temat postu: |
|
|
wiesz to jest cos za cos....fakt ze jak przestaniesz golic to beda troszke dluzsze i widoczniejsze ale chociaz tyle ze sa bardzo slabe...ale my to mamy przechlapane...chlopaki jakos sie nie musza martwic ze maja nieogolone pachy,nogi,owlosione plecy,brzuch czy klate...masakra.....nawet z broda niektorym do twarzy:P  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kora Gość
|
Wysłany: 2007.08.25, 16:02 Temat postu: |
|
|
dokładnie. ale ja nadal nie wiem czy tam golic czy nie. piszcie kto tam goli. plis  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katri Gość
|
Wysłany: 2007.10.12, 12:44 Temat postu: Nieee |
|
|
Nie. Tych włosków nie widać aż tak bardzo. To tylko nasze urojenia,że mamy nogę do połowy ogoloną i wyglądamy śmiesznie. Przecież tą część odkrywasz dość rzadko, więc nie ma sensu golić. Prawda jest taka, że włosy będą odrastać i na pewno będą mocniejsze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2008.03.13, 18:42 Temat postu: |
|
|
Ja czasem golę i nie zauważyłam, żeby było mocniejsze. Możliwe, że są, ale co to za różnica, jeśli nie widzę różnicy. A nawet jeśli będą za duże - można je zgolić jeszcze raz Ważne jest, żebyś była zadowolona i to Ty masz się czuć pewnie. Więc zastanów się, jak sama wolisz? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
travelka Gość
|
Wysłany: 2008.03.27, 22:17 Temat postu: |
|
|
hej!
ja osobiscie gole, ale nie tak czesto jak lydki bo mi dosc slabe i niewidoczne rosna. z reszta jak mam czas to depiluje depilatorem to juz wogole mam spokoj na dluzszy czas, choc uda to troche bola przy depilacji,ale da sie przyzwyczaic:)
no a chyba to jest normalka nie golic na udach, bo ja nawet widzialam Nicole Kidman w filmie gdzie lydki miala gladziutkie a uda totalnie nie wiec zalezy co kto woli
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kosmo Gość
|
Wysłany: 2008.04.04, 14:37 Temat postu: Włoski na udach:) |
|
|
Polecam przy jasnych włoskach golenie,a najlepiej depilację depilatorem mechanicznym,lub chemicznym(lepszy przy wrazliwych nogach jeśli komuś zostają czerwone kropki po depilatorze)lub depilacje woskiem ciepłym u kosmetyczki raz na jakiś czas ok4 tygodni.Włosy po goleniu się wzmacniają, szybciej rosną,natomiast po depilacji są słabsze i wolniej odrastaj,a nogi są idealnie gładkie(bez agrestów a drugi dzień  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
klaudia32 Gość
|
Wysłany: 2008.06.01, 07:03 Temat postu: niestety |
|
|
słuchajcie ja niestety miałam włosy na udach
ale zaczełam je golić bo myslałam że kazdy będzie je widział niewiem czy dobrze zrobiłam ale mi to przyniosło jakby ulge i to wasza decyzja czy chcecie siem tam ogolić |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2008.06.30, 12:14 Temat postu: |
|
|
niewiem ja gole ino nogi i mam do was pytania jak mam czarne długie włoski na rękach co z tym mam zrobić lub na brzuchu tak zwaną droge miłośći co z tym??? plis odpowietrze !!!!
lub jasno fioletowe plamki na piersiach po co to jest?? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|