Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

WŁOSKI NA UDACH. CO Z NIMI?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kora
Gość

PostWysłany: 2007.08.17, 17:15    Temat postu: WŁOSKI NA UDACH. CO Z NIMI? Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko. Czy włoski na udach można golić tak samo jak normalnie na nogach? Czy któraś z was tak robi. Podobno nie wolno ale moim zdaniem wygląda to nieestetycznie.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.08.18, 09:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej ja gole bardzo czesto w okresie letnim kiedy czesciej sie pokazuje nogi,natomiast w zime ograniczam sie do golenia raz na tydzien.slyszlalam ze mozna miec potem zylaki jak sie czesto goli...wiec nie wiem jak chcesz....
Powrót do góry
kora
Gość

PostWysłany: 2007.08.18, 13:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja slyszlam ze potem jak sie tam przestanie golic to ma sie strasznie te wlosy dlugie i czarne ;/ mama sie na mnie wydarla o to ze tam gole tez. dlatego postanowilam spytac czy inni tez tak robia. ja wasnie tez gole tylko latem a w zimie to rzadko.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.08.18, 21:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiesz to jest cos za cos....fakt ze jak przestaniesz golic to beda troszke dluzsze i widoczniejsze ale chociaz tyle ze sa bardzo slabe...ale my to mamy przechlapane...chlopaki jakos sie nie musza martwic ze maja nieogolone pachy,nogi,owlosione plecy,brzuch czy klate...masakra.....nawet z broda niektorym do twarzy:PRazzRazz
Powrót do góry
kora
Gość

PostWysłany: 2007.08.25, 16:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dokładnie. ale ja nadal nie wiem czy tam golic czy nie. piszcie kto tam goli. plis Rolling Eyes
Powrót do góry
Katri
Gość

PostWysłany: 2007.10.12, 12:44    Temat postu: Nieee Odpowiedz z cytatem

Nie. Smile Tych włosków nie widać aż tak bardzo. To tylko nasze urojenia,że mamy nogę do połowy ogoloną i wyglądamy śmiesznie. Wink Przecież tą część odkrywasz dość rzadko, więc nie ma sensu golić. Prawda jest taka, że włosy będą odrastać i na pewno będą mocniejsze.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.03.13, 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja czasem golę i nie zauważyłam, żeby było mocniejsze. Możliwe, że są, ale co to za różnica, jeśli nie widzę różnicy. A nawet jeśli będą za duże - można je zgolić jeszcze raz Wink Ważne jest, żebyś była zadowolona i to Ty masz się czuć pewnie. Więc zastanów się, jak sama wolisz?
Powrót do góry
travelka
Gość

PostWysłany: 2008.03.27, 22:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej!
ja osobiscie gole, ale nie tak czesto jak lydki bo mi dosc slabe i niewidoczne rosna. z reszta jak mam czas to depiluje depilatorem to juz wogole mam spokoj na dluzszy czas, choc uda to troche bola przy depilacji,ale da sie przyzwyczaic:)
no a chyba to jest normalka nie golic na udach, bo ja nawet widzialam Nicole Kidman w filmie gdzie lydki miala gladziutkie a uda totalnie nie Smile wiec zalezy co kto woli Smile
pozdrawiam
Powrót do góry
Kosmo
Gość

PostWysłany: 2008.04.04, 14:37    Temat postu: Włoski na udach:) Odpowiedz z cytatem

Polecam przy jasnych włoskach golenie,a najlepiej depilację depilatorem mechanicznym,lub chemicznym(lepszy przy wrazliwych nogach jeśli komuś zostają czerwone kropki po depilatorze)lub depilacje woskiem ciepłym u kosmetyczki raz na jakiś czas ok4 tygodni.Włosy po goleniu się wzmacniają, szybciej rosną,natomiast po depilacji są słabsze i wolniej odrastaj,a nogi są idealnie gładkie(bez agrestów a drugi dzieńSmile Surprised
Powrót do góry
klaudia32
Gość

PostWysłany: 2008.06.01, 07:03    Temat postu: niestety Odpowiedz z cytatem

słuchajcie ja niestety miałam włosy na udach
Embarassed ale zaczełam je golić bo myslałam że kazdy będzie je widział niewiem czy dobrze zrobiłam ale mi to przyniosło jakby Rolling Eyes ulge i to wasza decyzja czy chcecie siem tam ogolić
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.06.30, 12:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

niewiem ja gole ino nogi i mam do was pytania jak mam czarne długie włoski na rękach co z tym mam zrobić lub na brzuchu tak zwaną droge miłośći co z tym??? plis odpowietrze !!!! Embarassed Sad Confused
lub jasno fioletowe plamki na piersiach po co to jest??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach