Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

nadmierne pocenie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
martyna
Gość

PostWysłany: 2008.01.30, 09:24    Temat postu: nadmierne pocenie Odpowiedz z cytatem

ja wlasnie zaczelam uzywac antidral zobacymy ale musze wam napisac ze wczesniej uzywalam etiaxil i naprawde rewelacja smarowalam sie co 4 dni zero potu,jedno opakowanie starczylo mi na 4 miesiace tylko cena powala na nogi ale coz warto mam nadzieje ze antidral bedzie rownie skuteczny pozdrawiam
Powrót do góry
uplotka
Gość

PostWysłany: 2008.02.17, 22:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja właśnie chciałabym zmienić antidral na etiaxil bo słyszłam że jest mocniejszy. ja z antidralem zasze sie trochę spoce. nie tak jak kiedys ale jednak. a jedno opakowanie antidralu mam juz rok ale mi sie wlasnie konczy
Powrót do góry
alicjakamila:)

PostWysłany: 2008.03.01, 14:05    Temat postu: sprawdz:) Odpowiedz z cytatem

podobno kosmetyki alva przeciw poceniu się w krysztale są bardzo dobre

słyszałam, że działaSmile buziaki:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach