| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Ritka
|
Wysłany: 2008.11.30, 13:39 Temat postu: |
|
|
szczerze powiem, że z tych które obecnie oglądam to zdecydowanie Gotowe na wszystko mi się podobają. są mi najbliższe, bo takie babskie - tak powiem. Na drugim miejscu Dexter - tu na uwagę zasługuje uroda głównego bohatera. I jego skomplikowany umysł  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.10, 23:03 Temat postu: |
|
|
jejku, tyle kobitek dostało hopla na jego punkcie
A jak się podoba nowy telewizyjny nabytek - Californication? _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.10, 23:25 Temat postu: |
|
|
| E tam nowy...W nScreen juz dawno druga seria. A poza tym to bardzo sie podoba:). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2008.12.11, 21:55 Temat postu: |
|
|
ja jestem na etapie Dextera .Mam 1,2 serie i już prawie całą trzecią.Pierwsza jest już za mną.Niestety nie mam czasu na resztę ( _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.12, 21:20 Temat postu: |
|
|
| choco napisał: | | E tam nowy...W nScreen juz dawno druga seria. A poza tym to bardzo sie podoba:). |
Już zdaje się 3 odcinek leciał, chyba nie złapałam bakcyla... jak na razie płycizna schizofreniczno-erotyczna. _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.12, 22:12 Temat postu: |
|
|
| No nie... jeszcze nikt tak nie podsumowal Dexa:). Moze sie przekonasz.Ja wlasnie ogladam Californication. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.13, 20:09 Temat postu: |
|
|
To nie o Dexie było tylko o Californication, ja za Dexem to murem...  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.13, 23:32 Temat postu: |
|
|
| A no fakt:). Teraz jest Californication w Comedy Central. Ale te odcinki juz widzialam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2008.12.14, 20:40 Temat postu: |
|
|
ja właśnie na comedy głównie oglądam, ostatnio to jeden z moich ulubionych kanałów uważam że Californication to jeden z lepszych ostatnio seriali. nie detronizuje Dextera oczywiście, jego nic nie zdetronizuje  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.14, 21:26 Temat postu: |
|
|
Ale co fajnego jest w tym serialu? Jakoś go nie czaję.  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gazela Gość
|
Wysłany: 2008.12.17, 22:30 Temat postu: |
|
|
| no jak to o co chodzi? w telegraficznym skrócie, za wikipedią 'Hank Moody jest znanym pisarzem z Nowego Jorku, który przeniósł się do Los Angeles. Jego kobieta, Karen, z którą ma dwunastoletnią córkę Rebeccę, odeszła do innego mężczyzny. Hank zaczął pić i uprawiać przygodny seks. Serial ukazuje skomplikowane relacje pomiędzy Hankiem, Karen, ich córką Rebeccą, nowym narzeczonym Karen Billem oraz jego szesnastoletnią córką Mią, a także agentem Hanka Charliem, jego żoną Marcy i asystentką Dani. Nowe "znajomości" Hanka sprawiają, że serial obfituje w sceny erotyczne - często dość bezpośrednie.' voila ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.27, 22:38 Temat postu: |
|
|
| Nie wszystkim sie Hank podoba, ale warto poogladac. Chocby dlatego, ze mozna Duchovnego zobaczyc w nowej zaskakujacej roli. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2009.01.01, 23:02 Temat postu: |
|
|
taka zaskakująca to ona nie jest - paradoksalnie Duchovny leczył się z sexoholizmu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2009.01.02, 17:44 Temat postu: |
|
|
| Chodzilo mi raczej o filmy, w ktorych gral;). Bo Duchovny z seksem to mi sie zupelnie nie kojarzy...:/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2009.01.03, 20:48 Temat postu: |
|
|
| mi też się nie kojarzył. dla mnie to był zawsze Mulder z Archiwum X i już. W Californication sobie poradził bardzo dobrze uważam. ciekawe ile serii będzie i czy poleci kiedykolwiek w naszej konserwatywnej tv... hehe |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|