| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
limette
|
Wysłany: 2008.05.07, 11:42 Temat postu: Suplementy diety |
|
|
| Może to trochę nie na temat ale co sądzicie o suplementach diety i tego typu witaminkach ? Nie mam energii i podły humor i zastanawiam się co kupić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.07.25, 20:09 Temat postu: |
|
|
Bodymaxa sobie wrzuć na energię ale wiesz co najlepsze - ruch! _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2008.11.13, 14:07 Temat postu: |
|
|
zgadzam się w zupełności ,że ruch najlepszy na wszystko. _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aleksandraa
|
Wysłany: 2008.11.24, 07:06 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie warto brać magnez, jak również żelazo, bo go zawsze mamy za mało  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2009.04.29, 22:19 Temat postu: |
|
|
| ja z suplementów diety to myślę o zastosowaniu takiego preparatu slim15 - podobno w 15 dni można zgubić nawet 2,6 kg. może ktoś słyszał? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2009.05.08, 16:23 Temat postu: |
|
|
ja słyszałam, a nawet przetestowałam na sobie razem z siostrą ten preparat slim 15. przyznam szczerze, że na początku nie wierzyłam w jego skuteczność, ale w efekcie po 15 dniach mam faktycznie -2,5 kg na wadze, a do tego poprawiła mi się cera i czuje się lżejsza. także ja polecam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
milka
|
Wysłany: 2009.09.09, 12:55 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo sobie chwale suplementy diety ProLady.
Nie jest to jedna cudowna kapsułka, która działa na wszystko, ale jest kilka serii kapsułek na różne nasze potrzeby:
Antystres-wypróbowałam, rozluźnia a dzięki magnezowi nie otumania
Detoksykacja-jestem właśnie w czasie kuracji
Skóra włosy paznokcie-mam zamiar przetestować
PMS-nie mam takich dolegliwości
Menopauza-mama jest z nich zadowolona
Energia i koncetracja |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Beata777 Gość
|
Wysłany: 2009.09.11, 09:29 Temat postu: Suplementy |
|
|
| Ja uważam, że czasem warto je brać, gdy zauważymy, iż czegoś nam brakuje w organizmie, chociażby na lepsze samopoczucie. Nie zawsze jesteśmy w stanie pilnować naszej diety w taki sposób, aby wiedzieć dokładnie czego akurat nam teraz potrzeba. Myślę, że nawet wiedza o tym ile dany produkt zawiera np. żelaza czy innych mikroelementów jest nam odległa. A przyczyn np. wypadania włosów może być wiele i wtedy np. ja stosuje jakiś suplement dodatkowo w walce z tym. Ostatnio też odkryłam właśnie ProLady i mam zamiar go wypróbować. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
notabene25 Gość
|
Wysłany: 2009.09.15, 23:44 Temat postu: |
|
|
Dokładnie, seria ProLady, a ściślej kapsułki "Energia i koncentracja" według mnie są rewelacyjne, bo w swoim składzie zawierają wszelkie potrzebne pierwiastki, które potrafią pobudzić człowieka do życia.
Niemniej jednak pamiętaj, że żaden suplement nie zastąpi ruchu na świeżym powietrzu.
Całą serię ProLady polecam, gdy wykonujesz np. siedzącą pracę, lub nie masz czasu na ruch - wtedy możesz się podładować suplementami.
Jednak od siebie radze- weź psa i chociaż na 15 minut wyjdź z nim na spacerek, a na 100% poczujesz się lepiej  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta578
|
Wysłany: 2009.10.05, 18:36 Temat postu: Kosmetyki naturalne |
|
|
Też mam tą serię PROLADY. Wiem, że dobre są tabletki na włosy, skórę i paznokcie, z tej serii. Mama wlaśnie próbuje PROLADY menopauza. Zaastanawiam się czy można łączyć te tabletki?
Brać równocześnie np Energia i koncentracja i te na włosy, cerę i paznokcie? _________________ Miło Was poznać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukas Gość
|
Wysłany: 2009.10.13, 10:18 Temat postu: |
|
|
| Ja jednak jestem ciekawa ile kosztują te tabletki ProLady i jaki jest ich skład np. w suplemencie na wzmocnienie włosów? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta578
|
Wysłany: 2009.10.13, 20:08 Temat postu: |
|
|
W internecie to cena niewiele ponad 20 zł z przesyłką najtaniej ale w aptekach pewnie kupisz za ok.15.
Jeśli chodzi o skład to skrzyp polny, drożdże, biotyna nadająca włosom sprężystość i cynk poprawiający wygląd skóry. _________________ Miło Was poznać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lenka
|
Wysłany: 2009.10.15, 20:36 Temat postu: |
|
|
| Mam pytanko w sprawie prolad gdzie mozna je najczęsciej dostac i czy sa drogie?I ile mniej wiecej jest w opakowaniu tabletek i na ile starcza takie opakowanie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta578
|
Wysłany: 2009.10.17, 15:18 Temat postu: |
|
|
Ja kupiłam w aptece internetowej, . ceny są naprawdę różne od 15 do 25 zł za tabletki PROLADY- Podwójna moc skrzypu i drożdży.Biorę od 3 tygodni i naprawdę mniej mi wypadają włosy. W opakowaniu jest 30 kapsułek, czyli wystarcza na miesiąc bo bierze się po1. Zanim kupisz możesz poczytać o nich na stronie www.prolady.pl _________________ Miło Was poznać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2009.10.31, 18:59 Temat postu: |
|
|
| Zajrzyj sobie na strone http://www.prolady.pl/ tam wszystko sobie wyczytasz |
|
| Powrót do góry |