Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aisha
Gość

PostWysłany: 2008.06.21, 07:23    Temat postu: RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich! Crying or Very sad czuje sie na prawde zalamana i jezeli mi pomozecie bede na prawde wdzieczna .Mam problemy z cera(oczywiscie chodzi tu o tradzik) i choc wiem ze z tego typu problemem nie jestem sama nie jest to dla mnie zadnym pocieszeniem. W dodatku chcialabym ladnie wygladac poniewaz niedlugo ma u mnie goscic pewien chlopak,ktorego poznalam przez internet ,a w takim stanie jakim jestem nie mam ochoty pokazywac sie nikomu na oczy a juz na prawde nie usmiecha mi sie wychodzic poza dom.RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Embarassed Sad :cry[/code][/quote]
Powrót do góry
Rider

PostWysłany: 2008.06.21, 14:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coz ja ci moge pomoc nie ma skutecznego leku na tradzik :/ ale wiesz co jest pewna masc ja jej troche kiedys uzywalem jak tez mialem z tym problem naklada sie ja punktowo ale na cala twarz tez mozna nazywa sie CLEANDACNE czytaj klindakne. Kup sobie napewno cos pomoze bo jest niezla jest to masc antybiotykowa Smile Pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach