Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

banki, konta ect.
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Nasze większe i mniejsze troski i radości
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ritka

PostWysłany: 2008.06.29, 19:39    Temat postu: banki, konta ect. Odpowiedz z cytatem

słuchajcie, mam niespodziewany przypływ gotówki... chciałabym coś mądrego z tą kasą zrobić ale nie wiem co. wrzucić na konto oszczędnościowe? wrzucić na lokatę? znacie jakieś dobre promocje?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
czarodziejka

PostWysłany: 2008.06.29, 20:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No jest jedna godna uwagi, ale to trzeba sie spieszyć bo trwa jeszcze tylko jutro.. W kredyt banku, konto oszczędnościowe, słyszałaś coś może o tym? Całkiem dobre warunki i duże oprocentowanie:) W bz wbk tez jest oferta ale nie wiem czy jeszcze trwa.. taka reklama z benhakerem byłaRazz
Powrót do góry
Alina
Gość

PostWysłany: 2008.06.29, 22:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jakie jest to oprocentowanie?
Powrót do góry
czarodziejka

PostWysłany: 2008.06.29, 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

6% przez pierwsze pół roku a później około 5 w kredyt banku Smile co do bzwbk to sie nie orientuje bo nikt ze znajomych tam nie ma konta Confused Widzę że koleżanka też w porę się zorientowała Smile
Powrót do góry
xellos
Gość

PostWysłany: 2008.06.29, 23:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no brawo dla pan ktore w pore sie obudzily Razz ale spoko ja juz o tej promocji duzo slyszalem i to znacznie wczesniej ale oczywiscie zostawilem to na ostatnia chwile bo wtedy zycie ma smaczek.. :/ przynajmniej tak to sobie zaczalem tlumaczyc,,
Powrót do góry
czarodziejka

PostWysłany: 2008.06.29, 23:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ej może nie każdy miał czas, a poza tym takie odkłądanie rzeczy na później leży jak najbardziej w ludzkiej naturze.. Ważne, żeby po prostu nie obudzić się zbyt późno..
Ale jestem zaskoczona męskim towarzystwem na tym forum, pozytywnie rzecz jasna:)
Powrót do góry
xellos
Gość

PostWysłany: 2008.06.30, 01:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szukam prezentu dla dziewczyny i dlatego tu zawitalem a ze zobaczylem jakis w miare meski temat to postanowielem zajrzec.Cool a do pani Rity jesli tu zajrzy to tez polecam kredyt bank, z tym ze moze nie konto a lokate oszczednosciowa, to zalezy jeszcze od ilosci gotowki.
Powrót do góry
czarodziejka

PostWysłany: 2008.06.30, 07:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A to życzę powodzenia z tym prezentem i babska ciekawość każe mi zapytać, a masz konto w kredyt banku?
Powrót do góry
katty
Gość

PostWysłany: 2008.06.30, 07:35    Temat postu: Re: banki, konta ect. Odpowiedz z cytatem

Ritka napisał:
słuchajcie, mam niespodziewany przypływ gotówki... chciałabym coś mądrego z tą kasą zrobić ale nie wiem co. wrzucić na konto oszczędnościowe? wrzucić na lokatę? znacie jakieś dobre promocje?

tu chyba mowa o wiekszej gotowce wiec chyba raczej lokata oszczednosciowa... osobiscie polecam kredyt bank, tylko jak poprzedniczka zauwazyla to trzeba zrobic , znaczy zalozyc juz DZIS, bo inaczej przepadnie..
Powrót do góry
czarodziejka

PostWysłany: 2008.06.30, 07:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

katty a Ty masz może konto w tym banku? Ciekawa jestem ile osób skorzystało z tej promocji?
Powrót do góry
katty
Gość

PostWysłany: 2008.06.30, 07:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam ale studenckie wiec na promocje juz sie nie zalapalam.. jestem zadowolona z tym ze szkoda ze taka oferta a ja nie moglam skorzystac:/
Powrót do góry
czarodziejka

PostWysłany: 2008.06.30, 07:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja założyłam 2 tygodnie temu, bo przez długi czas sie zastanawiałam czy dobrze robię. Rozważałam jeszcze właśnie bzwbk swego czasu, ale tam trzeba być pewnym dochodów miesięcznych..:/ Ale nie żałuję że wybrałam kb:)
Powrót do góry
Alina
Gość

PostWysłany: 2008.06.30, 09:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj zaraz "zostawiaja na ostatnia chwile"Razz. Nie sledze tych wszystkich nowinek bankowych, co wiecej - zupelnie sie na tym nie znam. A jakis inny bank tez proponuje 6%?
Powrót do góry
czarodziejka

PostWysłany: 2008.06.30, 10:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawet nie wiem Razz ale nic nie słyszałam żeby była jakaś promocja z takim oprocentowaniem. Wcześniej konkurencją było bzwbk, ale miało 5,5% więc kb i tak prezentował się lepiej:P
Powrót do góry
katty
Gość

PostWysłany: 2008.06.30, 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Alina napisał:
Oj zaraz "zostawiaja na ostatnia chwile"Razz. Nie sledze tych wszystkich nowinek bankowych, co wiecej - zupelnie sie na tym nie znam. A jakis inny bank tez proponuje 6%?

wiesz to juz by bylo trzeba poszperac w ofertach roznych bankow. 6% to moim zdaniem dosc wysokie oprocentowanie, ale nie nalezy zapominac ze to tylko przez 6 miesiecy, wiec nie kazdemu moze pasowac
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Nasze większe i mniejsze troski i radości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach