| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
czarodziejka
|
Wysłany: 2008.06.30, 12:04 Temat postu: |
|
|
| No tak, coś za coś, ale mi ogólnie warunki odpowiadały i ubezpieczenia:P zwłaszcza to na wypadek kradzieży torebki:P już kilka razy mnie okradli wiec wykupiłam takie ubezpieczenie:) Poza tym udało mi się uzbierać trochę pieniążków, więc nawet tylko przez pół roku troszkę mi się uzbiera:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katty Gość
|
Wysłany: 2008.06.30, 12:08 Temat postu: |
|
|
| czarodziejka: skoro uzbieralas wiecej kasy to nie lepsza by byla lokata? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarodziejka
|
Wysłany: 2008.06.30, 12:16 Temat postu: |
|
|
Niestety nie mogę pozwolić sobie na to, żeby że tak to powiem "zamrozić" pieniądze na lokacie.. Wybrałam konto, gdyż muszę mieć stały dostęp, na takie codzienne wydatki.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katty Gość
|
Wysłany: 2008.06.30, 13:48 Temat postu: |
|
|
| no wiesz na pewno jeszcze okazja sie znajdzie zeby zalozyc lokate, jak nie w tym to w innym banku. moze jak jakis przyplyw gotowki bedziesz miala to wtedy sie rozejrzysz. a poza tym moze kb znowu zaskoczy za jakis czas kolejna oferta, wiec nie ma czym sie martwic |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xellos Gość
|
Wysłany: 2008.06.30, 14:54 Temat postu: |
|
|
no wlasnie, na pewno bedzie jeszcze nie jedna okazja, a rozumiem ze pewnie chcialabys w tym samym banku, co? kwestia czasu a wydadza na swiat kolejna spoko oferte, a ze na razie nie masz wiecej kasy to moze zdazysz cos uzbierac  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarodziejka
|
Wysłany: 2008.06.30, 15:01 Temat postu: |
|
|
No wiem, tylko nie lubię tracić okazji.. a ta była naprawdę ciekawa i opłacalna.. Cieszę się, że chociaż udało mi się tam konto założyć |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xellos Gość
|
Wysłany: 2008.06.30, 15:27 Temat postu: |
|
|
ej czyli nie do konca stracilas okazje, pomysl o tych co przegapili ta oferte
a ty przynajmniej masz tam juz konto i luz  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarodziejka
|
Wysłany: 2008.06.30, 16:14 Temat postu: |
|
|
No dobrze już nie marudzę Mam już założone konto i przynajmniej spokojniejsza jestem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katty Gość
|
Wysłany: 2008.06.30, 17:52 Temat postu: |
|
|
| jesli chodzi o bankowosc i finanse to dobrze co jakis czas najzwyczajniej w swiecie sprwdzic w internecie jak wyglada sytuacja poszczegolnych bankow, zeby kolejna taka okazja nie uciekla nam przez palce i tyle. zresztą skoro juz masz konto w kb to pewnie bedziesz na biezaco z ich oferta:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.06.30, 18:59 Temat postu: |
|
|
widzę że niektórzy to mieli sen zimowy bo o tym, że KB jest przyzwoitym (nie najlepszym ale przyzwoitym) bankiem to ja wiedziałam już wcześniej. dziwi mnie tylko czemu jakiejś promocji nie zrobili dla stałych swoich klientów. _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jo_lanta Gość
|
Wysłany: 2008.06.30, 19:19 Temat postu: |
|
|
noooo dobrze by bylo zeby pomysleli o swoich stalych klientach, bo czuje sie zazdrosna jak szlam na studia to otworzylam konto studenckie, wiec ta promocja juz mnie nie dotyczyla ze tak to powiem, ale za to moja przyjaciolka skorzystala z tej promocji |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alina Gość
|
Wysłany: 2008.06.30, 19:36 Temat postu: |
|
|
| Przez pol roku 6% a co potem? Bo chyba przeoczylam... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarodziejka
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.06.30, 20:56 Temat postu: |
|
|
| Alina napisał: | | Przez pol roku 6% a co potem? Bo chyba przeoczylam... |
No to ładnie robisz interesy... po pół roku procent, że tak powiem jest już standardowy czyli taki jak inne banki. _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2008.06.30, 21:16 Temat postu: |
|
|
| kurde no a powiecie mi dlaczego żadnej reklamy tego ekstra konta nie widziałam ? skąd wy o tym wiecie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|