| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.13, 23:35 Temat postu: |
|
|
Moga byc babskie, ale niekoniecznie. Moze cos takiego..."glebokiego: ?I migusiem swoje typy, bo tez bede zamawiac:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.14, 21:21 Temat postu: |
|
|
Oj w babskich to ja słaba jestem, i bardziej na opinii innych polegam. Coś z innej bajki - to ja bym kupiła "Grę Anioła" Zafon Pierwsza była jak dla mnie świetna i wciągająca druga nie jest gorsza.  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2008.12.14, 21:29 Temat postu: |
|
|
| choco napisał: | | A moze polecicie cos na swieta? Brakuje mi prezentu dla kolezanki (chodzi mi o ksiazke). |
z takich babskich mogę Ci polecić Święta,Święta......Annie Sanders -wydawnictwo Świat Książki .Sama zakupiłam przyjaciółce.Wiem,że to nieprzyzwoite,ale ją czytam i muszę zdążyć do gwiazdki.Chyba się nie zorientuje  _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.14, 21:35 Temat postu: |
|
|
Ale z Ciebie kumpelka.
No dobra, przyznam się też czasem tak robiłam - dwie pieczenie na jednym ogniu. A o tej książce sporo nasłuchałam się w pracy - że fajna, lekka i zabawna i bardzo babska.  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.14, 22:07 Temat postu: |
|
|
| To jutro ja sobie obejrze i jak sie zdecyduje to przeczytam:P. A co tam. Nie dam w prezencie kota w worku.Jak cos jeszcze Wam przyjdzie do glowy to piszcie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kalutka
|
Wysłany: 2008.12.15, 22:29 Temat postu: |
|
|
Co do stresu - minął Dziś odebrałam zamówione książki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.22, 22:04 Temat postu: |
|
|
| Mnie tez sie udalo wszystko zdobyc. Wyjatkowo wczesnie:P. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2009.01.05, 20:26 Temat postu: |
|
|
I jak Wasze książkowe prezenty? Czytane, przeczytane? Trafione czy też klapa? Chwalmy się i narzekajmy.  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2009.01.06, 22:44 Temat postu: |
|
|
ja dostałam ostatnią część Harrego. Przeczytane z miejsca  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2009.01.08, 10:15 Temat postu: |
|
|
Co prawda jednej książki z "zamówionej" listy nie znalazłam pod drzewkiem, ale reszta była jak najbardziej trafiona. Teraz czekają w kolejce na czytanie.
A widziałyście, że styczniowe "wyprzedaże" ogarnęły także książki. Tylko szkoda, że fundusze po świętach poważnie osłabione. _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2009.01.11, 23:58 Temat postu: |
|
|
A mnie udały się prezenty - nie dość że trafiłam w 10 to jeszcze ze wszystkim zdążyłam na czas. Sama też dostałam miłą niespodziankę.  _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikom
|
Wysłany: 2012.02.27, 08:39 Temat postu: |
|
|
Ja polecam:
M. Nachacz "Bombel"
K. Vonnegut "Kocia kołyska"
Pozdrawiam
Nikom _________________ sprzątanie katowice - sprzątanie Katowice |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Robert Gość
|
Wysłany: 2012.03.27, 00:03 Temat postu: ipShWmGihRLrsDuacym |
|
|
| LudmiĹo,dziÄkujÄ za Twf3j mÄ
dry komentarz. ZwĹaszcza, Ĺźe wiem, Ĺźe to o czym pssiezz, sama przeszĹaĹ.Wiem, Ĺźe wiele zaleĹźy od wychowania, od kultury i otoczenia w jakim wzrastamy. W wielu krajach, rf3wnieĹź w Polsce, zdaje siÄ dominowaÄ kult biedy i pogarda oraz umniejszanie znaczenia i szydzenie z bogactwa.A proste pytanie- kto moĹźe wiÄcej zrobiÄ dobrego- bogaty czy biedny moĹźe daÄ prostÄ
odpowiedĹş.ChoÄ dokonanie tego moĹźe nie byÄ Ĺatwe, wiem, Ĺźe daje olbrzymiÄ
radoĹÄ, poczucie speĹnienia, realizacjÄ misji Ĺźyciowej iDziÄkujÄ za Ĺźyczenie, zrobiÄ wszystko, Ĺźeby je speĹniÄ. Jest dla mnie olbrzymiÄ
radoĹciÄ
, Ĺźe jesteĹ w moim otoczeniu i dziÄkujÄ za to. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|