| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
amelcia
|
Wysłany: 2008.12.11, 21:54 Temat postu: |
|
|
| Jakość wydania jest bardzo ważna, bo książka ma służyć na lata a nie tylko do pierwszego przeczytania. No i nie ukrywam, że też jest ozdobą półki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kalutka
|
Wysłany: 2008.12.12, 00:31 Temat postu: |
|
|
| Dziewczyny pomożecie? Właśnie zamawiam książki w internetowej ksiegarni i mam juz kilkudniowy dylemat - gdzie najlepiej kupić jakąś nowość w miarę atrakcyjnej cenie? (najlepiej nie wyłażąc z domu) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.12, 00:38 Temat postu: |
|
|
A chcesz ją mieć jeszcze przed świętami?
Wiesz, główne założenie księgarni internetowych to "nie ruszać się z domu". Jak dla mnie w ostatnich miesiącach dają radę (czytaj wywiązują się z zamówienia), traffic i światksiążki, przy czym ta druga nawet bardziej przyjazna jeśli chodzi o "nowego" klienta. _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
amelcia
|
Wysłany: 2008.12.12, 11:49 Temat postu: |
|
|
| Najlepiej zamówić w księgarni internetowej gdzie jest możliwy odbiór własny, wtedy nie tracisz czasu na przesyłkę. Myślę, że najlepiej w tym się sprawdza świat książki. Jeśli chodzi o empik, to teraz jest taki natłok, że dosyć długo się czeka, a i potrafią wysłać maila, że jakaś książka niestety nie będzie dostępna. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kalutka
|
Wysłany: 2008.12.12, 16:36 Temat postu: |
|
|
Tak, chcę oczywiście mieć przed świętami, potem to mi już wszystko jedno )
Potrzebuję prezentów książkowych dla kilku osobników ;> / Czyli mogę odebrać ichnią książkę w punkcie gdzieś na mieście ? Kurczę muszę się szybciej orientować. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
amelcia
|
Wysłany: 2008.12.12, 17:05 Temat postu: |
|
|
| Tak, ustalasz sobie, w której księgarni odbierzesz paczkę i tam będzie na Ciebie czekała. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2008.12.12, 18:43 Temat postu: |
|
|
Ok, dzięki za podpowiedź To mi zaoszczędzi nerwów, rozumiem, że to rada z autopsji?:> |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kalutka
|
Wysłany: 2008.12.12, 18:47 Temat postu: |
|
|
Odpowiedz z cytatem
Ok, dzięki za podpowiedź To mi zaoszczędzi nerwów, rozumiem, że to rada z autopsji?:>
To byłam ja, ukłon. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
amelcia
|
Wysłany: 2008.12.12, 19:13 Temat postu: |
|
|
Zgadza się Osobiście wolę zamawiać przez internet i odbierać na miejscu, bo nie tracę czasu na szukanie książek w księgarni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.12, 21:17 Temat postu: |
|
|
Tylko przed zakupem i wyborem księgarni upewnij się, że w Twoim mieście jest miejsce/księgarnie w której możesz odebrać książkę.
Pytanie do osób korzystających ze swiatksiazki.pl - jak było z terminem dostarczenia? A słyszałyście o tych świątecznych "cyrkach" w merlinie? _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2008.12.12, 21:26 Temat postu: |
|
|
Ja osobiście korzystam ze Świata Książki i nie było problemu z dostawą na czas.Teraz to wiadomo Święta i wszędzie jakieś opóźnienie może się zdarzyć. _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.12, 22:08 Temat postu: |
|
|
| A moze polecicie cos na swieta? Brakuje mi prezentu dla kolezanki (chodzi mi o ksiazke). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.12, 23:31 Temat postu: |
|
|
Jasne! Tylko napisz coś więcej, czy to ma być jakaś babska literatura czy może coś innego? _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kalutka
|
Wysłany: 2008.12.13, 14:54 Temat postu: |
|
|
Jakie hocki klocki w merlinie? Teraz to mnie wystraszyłyscie, nie chcę zostać z pustymi łapami i udawać osiołka na gwiazdkę.
Zamówiłam kilka książek z śk, ale pani z infolinii rzekła, ze bezproblemowo dostanę na czas, wielkie uff. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.13, 20:07 Temat postu: |
|
|
Nie no... nie popadaj w histerię. Słyszałam kilka opinii, że merlin się nie wyrabia - w sumie nie ma się co dziwić. Podobno zamówienia się mieszają i śmieszne rzeczy wychodzą.
Jak zamówiłaś w światksiążki.pl i na dodatek masz kontakt, to chyba nie masz się co martwić. Poza tym możesz chyba odebrać osobiście. _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|