| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.22, 22:00 Temat postu: serwisy spolecznosciowe |
|
|
| Nalezycie do jakichs? Polecacie? Uwazacie, ze to przydatne? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2008.12.22, 22:21 Temat postu: |
|
|
| ja korzystam. uważam że to całkiem fajna sprawa. jestem na przykład na naszej klasie gdzie znalazłam całą masę znajomych z młodych lat. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.23, 22:06 Temat postu: |
|
|
| Strasznie duzo sie ich pojawia. O wielu slyszalam pierwszy raz. Pomysl uwazam, ze jest fajny, bo mozna odkopac stare znajomosci i odszukac znajomych. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kałasznikoff Gość
|
Wysłany: 2009.01.05, 13:20 Temat postu: |
|
|
ja mam konto na gronie... wydaje mi sie ze teraz juz tych wszystkich portali i serwisów jest masa... ale wszystkie wydaja mi sie takie sztywniarskie... ja to bym chciał jakis serwisik dla spoko ziomków a nie ..dla starych zgredów.. co by jakas lasencje se poderwac.. cos by mogło byc np polaczenie serwisu z realem nie?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2009.01.05, 17:56 Temat postu: |
|
|
| no ja też bym chętnie coś takiego spróbowała. bo ta nasza klasa na początku owszem była taka fajna ale tak naprawdę tam się nic nie dzieje. raz zobaczysz jak znajomy z podstawówki wygląda i co to Cię dalej obchodzi? a fajnie by było poznawać nowych ludzi, jakoś się z nimi bawić w wirtualu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2009.01.05, 19:21 Temat postu: |
|
|
| Ja jestem na naszej klasie i gronie, ale jakoś przestaje mnie to już bawić. Robi się nudno. Tam można tylko pooglądać fotki i napisać wiadomość. Strasznie to takie ograniczone. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2009.01.05, 20:18 Temat postu: |
|
|
N-K spadła i to z hukiem, mam konto ale namiętnie nie korzystam. Poza tym na co ono mi? W sumie nic się nie zmieniło - ot takie okienko do życia innych osób. Portali społecznościowych jest cała masa, zależy co kto i czego szuka. Grono, mimo obelg daje rade.
kałasznikoff musisz poszukać w takich luzacko stajlowych portalach ale nie wiem czy coś takiego na czasie jest. _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2009.01.05, 21:07 Temat postu: |
|
|
| n-k zupelnie do mnie nie przemawia. Idea moze sluszna, ale raczej dla starszych ludzi. Mlodzi, ktorzy niedawno skonczyli liceum nie musza odszukiwac znajomych, bo po prostu nadal maja z nimi kontakt. Grono przez te wszystki modernizacje zrobilo sie malo przejrzyste. Moze ktos bedzie mial ciekawszy pomysl? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaki Gość
|
Wysłany: 2009.01.05, 21:46 Temat postu: |
|
|
| Tych społecznościówek jest cała masa. Jest coś nawet o ludziach z osiedla. Żeby coś było naprawdę świeże i fajne musi dawać więcej możliwości niż tylko dodawanie zdjęć i wysyłanie wiadomości. fajne byłoby stworzenie wirtualnego świata. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2009.01.06, 13:12 Temat postu: |
|
|
| kaki napisał: | | fajne byłoby stworzenie wirtualnego świata. |
Hmm... a second life nie jest wirtualnym światem? Ale chyba wiem o co Ci chodzi - rozbudowana platforma, wirtualne miasto? miejsce spotkań mieszkańców? _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2009.01.06, 21:40 Temat postu: |
|
|
| Tylko tak naprawde nie wyobrazam sobie zeby powstalo cos zupelnie innego...Przeciez w kazdym chodzi wlasnie o te zdjecia, wymiane pogladow, poznawanie ludzi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaki Gość
|
Wysłany: 2009.01.06, 22:36 Temat postu: |
|
|
| Może masz rację. Ciężko będzie stworzyć coś nowego. Z drugiej strony jeżeli powstaną takie strony, na których będzie można wirtualnie pójść do pubu i do clubu to ludzie już w ogóle przestaną wychodzić z domu:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2009.01.06, 22:50 Temat postu: |
|
|
| jak dla mnie to taki trochę dziwny pomysł. ale w sumie czemu nie. wydaje sie byc fajny. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kałasznikoff Gość
|
Wysłany: 2009.01.07, 10:11 Temat postu: |
|
|
ej ritka no to dziwny czy fajny ? hehe..
ktora z was sie tam zaloguje? co bym wiedzial ktora podrywać?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaki Gość
|
Wysłany: 2009.01.07, 10:40 Temat postu: |
|
|
| Wiesz, jeszcze nie wiadomo co będzie na tej stronie i czy wogóle trzeba będzie się logować. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|