Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

serwisy spolecznosciowe
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Plotki i ploteczki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
choco
Gość

PostWysłany: 2008.12.22, 22:00    Temat postu: serwisy spolecznosciowe Odpowiedz z cytatem

Nalezycie do jakichs? Polecacie? Uwazacie, ze to przydatne?
Powrót do góry
Ritka

PostWysłany: 2008.12.22, 22:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja korzystam. uważam że to całkiem fajna sprawa. jestem na przykład na naszej klasie gdzie znalazłam całą masę znajomych z młodych lat.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
choco
Gość

PostWysłany: 2008.12.23, 22:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Strasznie duzo sie ich pojawia. O wielu slyszalam pierwszy raz. Pomysl uwazam, ze jest fajny, bo mozna odkopac stare znajomosci i odszukac znajomych.
Powrót do góry
kałasznikoff
Gość

PostWysłany: 2009.01.05, 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam konto na gronie... wydaje mi sie ze teraz juz tych wszystkich portali i serwisów jest masa... ale wszystkie wydaja mi sie takie sztywniarskie... ja to bym chciał jakis serwisik dla spoko ziomków a nie ..dla starych zgredów.. co by jakas lasencje se poderwac.. cos by mogło byc np polaczenie serwisu z realem nie? Twisted Evil
Powrót do góry
Ritka

PostWysłany: 2009.01.05, 17:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no ja też bym chętnie coś takiego spróbowała. bo ta nasza klasa na początku owszem była taka fajna ale tak naprawdę tam się nic nie dzieje. raz zobaczysz jak znajomy z podstawówki wygląda i co to Cię dalej obchodzi? a fajnie by było poznawać nowych ludzi, jakoś się z nimi bawić w wirtualu.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2009.01.05, 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jestem na naszej klasie i gronie, ale jakoś przestaje mnie to już bawić. Robi się nudno. Tam można tylko pooglądać fotki i napisać wiadomość. Strasznie to takie ograniczone.
Powrót do góry
Therese

PostWysłany: 2009.01.05, 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

N-K spadła i to z hukiem, mam konto ale namiętnie nie korzystam. Poza tym na co ono mi? W sumie nic się nie zmieniło - ot takie okienko do życia innych osób. Portali społecznościowych jest cała masa, zależy co kto i czego szuka. Grono, mimo obelg daje rade.

kałasznikoff musisz poszukać w takich luzacko stajlowych portalach ale nie wiem czy coś takiego na czasie jest.
choco
Gość

PostWysłany: 2009.01.05, 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

n-k zupelnie do mnie nie przemawia. Idea moze sluszna, ale raczej dla starszych ludzi. Mlodzi, ktorzy niedawno skonczyli liceum nie musza odszukiwac znajomych, bo po prostu nadal maja z nimi kontakt. Grono przez te wszystki modernizacje zrobilo sie malo przejrzyste. Moze ktos bedzie mial ciekawszy pomysl?
Powrót do góry
kaki
Gość

PostWysłany: 2009.01.05, 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tych społecznościówek jest cała masa. Jest coś nawet o ludziach z osiedla. Żeby coś było naprawdę świeże i fajne musi dawać więcej możliwości niż tylko dodawanie zdjęć i wysyłanie wiadomości. fajne byłoby stworzenie wirtualnego świata.
Powrót do góry
Therese

PostWysłany: 2009.01.06, 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kaki napisał:
fajne byłoby stworzenie wirtualnego świata.

Hmm... a second life nie jest wirtualnym światem? Ale chyba wiem o co Ci chodzi - rozbudowana platforma, wirtualne miasto? miejsce spotkań mieszkańców?
choco
Gość

PostWysłany: 2009.01.06, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tylko tak naprawde nie wyobrazam sobie zeby powstalo cos zupelnie innego...Przeciez w kazdym chodzi wlasnie o te zdjecia, wymiane pogladow, poznawanie ludzi.
Powrót do góry
kaki
Gość

PostWysłany: 2009.01.06, 22:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może masz rację. Ciężko będzie stworzyć coś nowego. Z drugiej strony jeżeli powstaną takie strony, na których będzie można wirtualnie pójść do pubu i do clubu to ludzie już w ogóle przestaną wychodzić z domu:)
Powrót do góry
Ritka

PostWysłany: 2009.01.06, 22:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak dla mnie to taki trochę dziwny pomysł. ale w sumie czemu nie. wydaje sie byc fajny.
Powrót do góry
kałasznikoff
Gość

PostWysłany: 2009.01.07, 10:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ej ritka no to dziwny czy fajny ? hehe..
ktora z was sie tam zaloguje? co bym wiedzial ktora podrywać? Laughing Twisted Evil
Powrót do góry
kaki
Gość

PostWysłany: 2009.01.07, 10:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz, jeszcze nie wiadomo co będzie na tej stronie i czy wogóle trzeba będzie się logować.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Plotki i ploteczki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach