Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zabieg Sympatektomi Piersiowej

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marco
Gość

PostWysłany: 2009.10.18, 17:47    Temat postu: Zabieg Sympatektomi Piersiowej Odpowiedz z cytatem

Witam ma pytanie do osób którzy są po zabiegu sympatektomi piersiowej a mianowice jestem juz 6 dni po opreacji i zauwazyłem ze przez 3 dni ręce były całkowicie suche musiałem uzywać kremów do smarowania a teraz zuwazyłem ze nie są tak suche jak po zabiegu widzę małe kropelczki nie są makore ale nie są takie jak powinny byc wczesniej Cz ktos wczesniej zauwazył cos takiego u siebie prosze o jakąś odpowiedż bo nie wiem czy cos się znowu dzieje ze mną pozdr
Powrót do góry
PabloJ23
Gość

PostWysłany: 2010.04.15, 19:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nietrzeba bylo sie baranie ciac.
Powrót do góry
Aeon
Gość

PostWysłany: 2010.07.05, 23:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sam jesteś baran, poza tym przeterminawany temat Very Happy

H.. z tym już powiem...to przejściowa potliwość każdy ją ma po operacji ( znika po dniu/2)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach