jak poce sie i w zimie, bez zadnego wysilku,po prostu pot leci. Zaczelam probowac z Etiaxilem. Dostalam poteznego uczulenia, musialam odstawic. Oprocz pocenia mam jeszcze nadwrazliwosc i inne problemy ze skora. Potem sprobowalam jeszcze raz i podraznienie bylo mniejsze a pocenie ustapilo. Nigdy przedtem nie doswiadczylam tego w moim zyciu a mam juz ponad 40 lat, ze zdejmowalam bluzke wieczorem a ona nie byla mokra pod pachami. To bylo zima. Zastanawialam sie czy Etiaxil pomoze w lecie przy wysokich temperaturach. Zastosowal pare dni temu i .... spocilam sie, mialam plamy pod pachami. Jestem zalamana. Probowalam juz wszystkiego
może problem tkwi gdzie indziej, moze warto udać sie do dermatologa, czy też innego lekarza. Znalazłby może inny środek podobny do Etiaxilu. Bo z tego co słyszałam, jest wiele ludzi z niego zadowolonych. Więc musi Pani mieć wyjątkowo delikatną skórę, że uczula.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach