Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

ogromny problem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Nasze większe i mniejsze troski i radości
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zonda

PostWysłany: 2010.07.21, 15:38    Temat postu: ogromny problem Odpowiedz z cytatem

witam,moim problemem jest nadmiar tkanki tłuszczowej na brzuchu z którym nie moge sobie poradzić.Próbowałam różnych kosmetyków ,masaży i diety ale na mnie to nie działa.Zaczełam interesowac się czymś niby bardziej skutecznym i natknełam sie na artykuł o zabiegu transdermalna liposonikacja.Czy ktoś to już wypróbował?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mirabel25

PostWysłany: 2011.08.05, 09:46    Temat postu: . Odpowiedz z cytatem

ja bym sie powstrzymała od takich zabiegów. Bo mimo wszystko po tym skóra stanie się obwisła. Nie zdąży się normalnie zregenerować, bo na to potrzeba czasu. I jedno ciagnie za sobą drugie, wycinanie skóry. Uważam, ze jest tyle sposobów, ze nie warto tak się narażać. Są diety, cwiczenia, efekty przyjdą tylko trzeba cierpliwości. Minimum 3 tygodnie.
Powrót do góry
Szczotka

PostWysłany: 2011.08.28, 11:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak ty chcesz tłuszcz spalać smarując się kremem? ćwicz ja pierdykam jak wy efektów oczekujecie po jedzeniu świństw i leżeniu z dupą do góry to nie dziwo
Powrót do góry
mirabel25

PostWysłany: 2011.08.28, 18:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

autorka nie pisze, że tylko używała kremów. To oczywiście można wspomagająco, czemu nie, niektóre są naprawde dobre i świetnie wygładzają. Sama próbowałam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Nasze większe i mniejsze troski i radości Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach