| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
myszka_kk Gość
|
Wysłany: 2005.03.31, 21:48 Temat postu: Witam:D |
|
|
Witam dzisiaj dowiedział sie o tej stronce i jestem. Jestem zainteresowana jak chyba wiekszość pań jak najlepiej zwalczyć celulit i ujędrnić skórę. CZytałam kilka porad na forum, ale każda jest inna. Błagam poradźcie mi co najlpeij zakupić z olejków zeby szybko i skutecznie zwalczyc to kobiece okrucieństwo.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aldona P / Mydlandia.pl
|
Wysłany: 2005.04.05, 17:32 Temat postu: |
|
|
WITAMY
Jeśli chodzi o Twoje pytanie to faktycznie nie ma jednej metody i jednego przepisu na zabiegi antycellulitowe. Najpopularniejsze i najskuteczniejsze to:
1. do 30 kropli olejku z jojoby należy dodać 5 kropli olejku rozmarynowego, 5 kropli olejku cytrusowego i 10 kropli olejku grejpfrutowego. Całość wmasować w miejsca dotknięte cellulitem.
2. po 5 kropli olejków cynamonowego, z patchuli, grejfrutowego, geraniowego i rozmarynowego. Mieszankę dodać najlepiej do balsamu
W obu metodach olejki lepiej zadziałają w cieple |
|
| Powrót do góry |
|
 |
asia Gość
|
Wysłany: 2005.07.12, 18:12 Temat postu: |
|
|
jestem w powitalni pierwszy raz
mam wstydliwy problem
w stresujacych sytuacjach swedzi mnie odwlok
pomozcie |
|
| Powrót do góry |
|
 |
borman Gość
|
Wysłany: 2005.07.14, 16:00 Temat postu: |
|
|
| bardzo dobre olejki to geraniowy, jałowcowy, cedrowy, cyprysowy . musisz wiedzieć ,że nie działają one tylko na jedną orzypadłość, ich spektrum oddziaływania jest ogromne -chociażby lawendowy. co do olejku cynamonowego z kory to zrób test, aby zobaczyć czy nie jest za mocny. naprawdę jest to olejek o silnym działaniui osoby o wrażliwej skórze powinny taki test przeprowadzić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|