Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Peeling

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Kosmetyki naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kabra

PostWysłany: 2006.12.14, 23:48    Temat postu: Peeling Odpowiedz z cytatem

Dostałam niedawno w prezencie Peeling do ciała - pomarańcza z cynamonem (autorzy strony powinni dokonać poprawki z: pomarańcz na: pomarańcza).
REWELACJA!!!
Skóra jest po nim idealnie nawilżona, aksamitna. Lekko tłusty film zatrzymuje wilgoć na skórze. Skóra jest jak ciężki atłas (bynajmniej nie jestem egzaltowana) i przepięknie zmysłowo pachnie. Każdemu polecam!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tatiana
Gość

PostWysłany: 2008.08.03, 19:22    Temat postu: Peeling Odpowiedz z cytatem

Ja kupiłam peeling przez internet ...własciwie na allegro ale ze sklepu Be-Beauty. Dokładnie ten http://www.sklep.be-beauty.pl/product_info.php?cPath=23_39&products_id=331 jest na serio rewelacyjny. Zawsze sie musiałam od razu smarować balsamem bo aż mnie skóra swędziała - a po tym peelingu to nie musze stosować balsamu. Rewelka...jak mi sie skończy to znowu zamawiam. Bo nawet celulitis mi sie wygładził. To jest chyba firma Treets. W tym sklepie ten peeling jest najtańszy bo w innych o złotówke albo 2 zł droższy...
Powrót do góry
ania-viva
Gość

PostWysłany: 2008.09.06, 07:24    Temat postu: peeling cukrowy Odpowiedz z cytatem

a ja estem bardzo zawiedziona pilingiem cukrowym. co z tego ze piekny zapach jesli konsystencja tak sucha ze iezko sie nim natrzec bo sie rozsypuje....zenada...i jeszcze brak mozliwosci sworzenia wlasnej recenzji przy produkcie...ciekawe skad sie wziely te które są....Sad nie polecam.
Powrót do góry
Therese

PostWysłany: 2008.09.15, 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja kiedyś miałam cukrowy ale z innej firmy i był rewelacyjny. Suchy - to był jak kupiłam pierwszy lepszy z firmy z dolnej półki.
Dla mniej wymagających moge polecić - cukrowy, opakowanie brązowe cena około 9zł i teraz nie pamiętam firmy - trzeba jednak szukać po dolnych półeczkach.
marryann

PostWysłany: 2008.11.13, 14:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To trzeba sie przejść do sklepu na poszukiwania.Znajdę coś dobrego godnego polecenia i w dobrej cenie to napiszę.
Lefkonia
Gość

PostWysłany: 2008.11.29, 23:37    Temat postu: Re: Peeling Odpowiedz z cytatem

Skóra jest po nim idealnie nawilżona, aksamitna. Lekko tłusty film zatrzymuje wilgoć na skórze. Skóra jest jak ciężki atłas (bynajmniej nie jestem egzaltowana) i przepięknie zmysłowo pachnie.

Amatorkom powyższych doznań polecam domowy peeling z kawy. Owszem może zbyt mocno zcierać, łazienka po wszystkim wygląda jak po kawowym tornado, ale warto, oj warto.
Powrót do góry
Lefkonia
Gość

PostWysłany: 2008.11.29, 23:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pierwszy akapit to cytat z kabry naturalnie Very Happy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2009.11.16, 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja ostatnio zostałam obdarowana przez mojego mężusia peelingiem pat&rub - panie w kosmetycznym namówiły go na ten zakup - szukał jak zwykle biedak prezentu dla mnie -i powiem wam , że udało mu się- bo peeleng super, teraz sie raz w tygodnu masuję , ma fajny zapaszek - zielona herbatka, moje uda uwielbiają ten cotygodniowy masażyk Smile, a ja czekam na efekty w postaci paru centymetrów mniej, narazie skórka jest głaciutka jak pupcia niemowlaka
Powrót do góry
mirabel25

PostWysłany: 2011.08.08, 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja miałam peeling cukrowy z miodem firmy ORGANIQUE. Ogólnie fajny, mocno natłuszcza skórę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
mila
Gość

PostWysłany: 2011.09.13, 17:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Już brzmi bardzo smakowicie. Niektóre dziewczyny są tak zdolne, że same przygotowują taki miodowo-cukrowy peeling. Ja najczęściej jeśli robię to kawowy. Z solnych natomiast mam teraz "nowość" naturalny peeling z oliwką z beEco. Podobno bardzo dobry jest też peeling z herbaty ale ja sama nie próbowałam go robić.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Kosmetyki naturalne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach