| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kabra
|
Wysłany: 2006.12.14, 23:48 Temat postu: Peeling |
|
|
Dostałam niedawno w prezencie Peeling do ciała - pomarańcza z cynamonem (autorzy strony powinni dokonać poprawki z: pomarańcz na: pomarańcza).
REWELACJA!!!
Skóra jest po nim idealnie nawilżona, aksamitna. Lekko tłusty film zatrzymuje wilgoć na skórze. Skóra jest jak ciężki atłas (bynajmniej nie jestem egzaltowana) i przepięknie zmysłowo pachnie. Każdemu polecam!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tatiana Gość
|
Wysłany: 2008.08.03, 19:22 Temat postu: Peeling |
|
|
| Ja kupiłam peeling przez internet ...własciwie na allegro ale ze sklepu Be-Beauty. Dokładnie ten http://www.sklep.be-beauty.pl/product_info.php?cPath=23_39&products_id=331 jest na serio rewelacyjny. Zawsze sie musiałam od razu smarować balsamem bo aż mnie skóra swędziała - a po tym peelingu to nie musze stosować balsamu. Rewelka...jak mi sie skończy to znowu zamawiam. Bo nawet celulitis mi sie wygładził. To jest chyba firma Treets. W tym sklepie ten peeling jest najtańszy bo w innych o złotówke albo 2 zł droższy... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania-viva Gość
|
Wysłany: 2008.09.06, 07:24 Temat postu: peeling cukrowy |
|
|
a ja estem bardzo zawiedziona pilingiem cukrowym. co z tego ze piekny zapach jesli konsystencja tak sucha ze iezko sie nim natrzec bo sie rozsypuje....zenada...i jeszcze brak mozliwosci sworzenia wlasnej recenzji przy produkcie...ciekawe skad sie wziely te które są.... nie polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.09.15, 20:45 Temat postu: |
|
|
Ja kiedyś miałam cukrowy ale z innej firmy i był rewelacyjny. Suchy - to był jak kupiłam pierwszy lepszy z firmy z dolnej półki.
Dla mniej wymagających moge polecić - cukrowy, opakowanie brązowe cena około 9zł i teraz nie pamiętam firmy - trzeba jednak szukać po dolnych półeczkach. _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2008.11.13, 14:16 Temat postu: |
|
|
To trzeba sie przejść do sklepu na poszukiwania.Znajdę coś dobrego godnego polecenia i w dobrej cenie to napiszę. _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lefkonia Gość
|
Wysłany: 2008.11.29, 23:37 Temat postu: Re: Peeling |
|
|
Skóra jest po nim idealnie nawilżona, aksamitna. Lekko tłusty film zatrzymuje wilgoć na skórze. Skóra jest jak ciężki atłas (bynajmniej nie jestem egzaltowana) i przepięknie zmysłowo pachnie.
Amatorkom powyższych doznań polecam domowy peeling z kawy. Owszem może zbyt mocno zcierać, łazienka po wszystkim wygląda jak po kawowym tornado, ale warto, oj warto. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lefkonia Gość
|
Wysłany: 2008.11.29, 23:39 Temat postu: |
|
|
Pierwszy akapit to cytat z kabry naturalnie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2009.11.16, 21:46 Temat postu: |
|
|
ja ostatnio zostałam obdarowana przez mojego mężusia peelingiem pat&rub - panie w kosmetycznym namówiły go na ten zakup - szukał jak zwykle biedak prezentu dla mnie -i powiem wam , że udało mu się- bo peeleng super, teraz sie raz w tygodnu masuję , ma fajny zapaszek - zielona herbatka, moje uda uwielbiają ten cotygodniowy masażyk , a ja czekam na efekty w postaci paru centymetrów mniej, narazie skórka jest głaciutka jak pupcia niemowlaka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mirabel25
|
Wysłany: 2011.08.08, 19:41 Temat postu: |
|
|
| ja miałam peeling cukrowy z miodem firmy ORGANIQUE. Ogólnie fajny, mocno natłuszcza skórę. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mila Gość
|
Wysłany: 2011.09.13, 17:18 Temat postu: |
|
|
| Już brzmi bardzo smakowicie. Niektóre dziewczyny są tak zdolne, że same przygotowują taki miodowo-cukrowy peeling. Ja najczęściej jeśli robię to kawowy. Z solnych natomiast mam teraz "nowość" naturalny peeling z oliwką z beEco. Podobno bardzo dobry jest też peeling z herbaty ale ja sama nie próbowałam go robić. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|