Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mam problem z łupieżem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewa

PostWysłany: 2005.06.26, 21:36    Temat postu: MAM PROBLEM Z ŁUPIEŻEM Odpowiedz z cytatem

OD DŁUŻSZEGO CZASU PRUBUJĘ POZBYĆ SIĘ ŁUPIEŻU-BEZ SKUTKU.PROSZĘ O SKUTECZNE METODY
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
GOŚĆ
Gość

PostWysłany: 2005.06.27, 19:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musisz spożywać orodukty z witaminą B, do szzamponu nieperfumowanego dodaj sobie na 100ml 5 kropli olejku z paczuli. ja do szmponu Polennyaromy dodaję 10kropli. ponadto możesz zrobić sobie odżywkę do włosów z naturalnych oleji roślinnych tłoczonych na zimno-dobierzesz do rodzaju włosa(nie podałaś jakie masz włosy). ja dla siebie dodaję ol. rozmarynowy i paczuli orza rumianku rzymskiego. A u Cuiebie jest to uzależnione nawet od kolory włosa.
Powrót do góry
asia
Gość

PostWysłany: 2005.07.12, 18:05    Temat postu: lupiez Odpowiedz z cytatem

wiec ja tez mialam lupiez
Sad musisz jesc duzo smalcu cebuli czosnku
myc czesto wlosy i lepiej sie nie szkrobac
to dziala!!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2005.11.15, 11:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

etam, Nizoral dziala ok, a jak tanszy to Nizoxin. kikla zastosowan i sie zmniejsza a pozniej znika. jak sie pojawia to znowu saszetka i jest OKI Smile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2005.12.20, 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przy dokuczliwym i nieustępliwym łupierzu radziłabym jednak udać się do lekaża. Bo przecież nie jest to jednostka chorobowa tylko jeden z objawów wielu chorób.

Ja sama od dłuższego czasu borykam się z tym problemem. Swędzenie bywało tak silne że potrafiłam przez sen robić sobie rany na głowie od drapania.

Po wizycie u lekaża okazało się że nietylko mam uczulenie na jeden ze składników dodawanych do większości szamponów, ale oprucz tego cierpie na łuszczyce owłosinej skóry głowy. Gdybym trafiła od razu do lekaża ominęłoby mnie wiele kłopotów i nieprzyjemności.
Powrót do góry
Andrew
Gość

PostWysłany: 2006.01.27, 14:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sproboj mydlo dziegciowe... obecnie go sprzedaje na allegro... sam go tez stosowalem...teraz tylko prafilaktycznie... troche smierdzi to mydlo ale naprawde skuteczne. Bedziesz napewno zadowolona.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.05.07, 19:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ogol się na łyso i problem z głowy!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach