Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

problemy z tlusta skora na plecach

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Nanajka
Gość

PostWysłany: 2005.03.31, 14:44    Temat postu: problemy z tlusta skora na plecach Odpowiedz z cytatem

Czy ktos zna jakies srodki ktore pomogly by mi na moja nieszczesna skore plecow? Normalnie mam je cale upstrzone w czerwone wypryski Sad nie wiem jak mozna sie tego pozbyc
Powrót do góry
Aldona P / Mydlandia.pl

PostWysłany: 2005.04.01, 13:33    Temat postu: Wypryski na plecach Odpowiedz z cytatem

Hmm, zależy jak te wypryski wyglądają, czy są wypełnione wydzieliną (jeśli jest ich dużo i są bolesne radzę zgłosić się do dermatologa), czy są to czerwone drobne krosteczki (ich przyczyną może być np źle wypłukane ubranie z proszku lub płynu do płukania, dobrze jest prasować na lewą stronę podkoszulki i każdą rzecz którą się nakłada bezpośrednio na skórę).
Na początek żeby pomóc skórze zwalczyć drobniejsze zaczerwienienia proszę przemywać plecy rumiankiem (można też do kąpieli dodać wywar z rumianku).
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość

PostWysłany: 2005.06.10, 18:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja mam też bardzo dużo krostek na plecach i taką tłustą skórę i rumianek nie pomaga. Co robić? Cool
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2005.12.02, 20:05    Temat postu: Re: problemy z tlusta skora na plecach Odpowiedz z cytatem

pomożcie ja jush nie moge, z tymi wypryskami... powiedzcie co zrobiC?!?!?! Sad
Powrót do góry
anawawa
Gość

PostWysłany: 2006.02.18, 07:41    Temat postu: problemy ze skóra Odpowiedz z cytatem

[col Very Happy witam nie wiem czy każdemu to pomoże ale ja stosuję na plecy taka samą kurację jak i na twarz tylko ze duzo częściej czyli: mam specjalna szczotkę do mycia pleców na rączce podczas kąpieli nanosze na nia peeling do twarzy na wypryski w tej chwili jest to clerasil i zwilżoną skorę smaruję przez chewilę sa jeszcze inne kosmetyki do twarzy na pryszcze typu żele itp.wszystko do mycia , je równiez stosuję w ten sam sposoob .Efekty sa super przynajmniej dla mnie moj mąz tez zawsze miał problemy z plecami teraz nie może sie nadziwić ze moję sa takie gładkie a kiedyś nie mogł na nie patrzec oczywiście na wszystko trzeba czasu ale i systematycznośći tylko nie trzyjcie ta szczotką mocno bardzo skory bo bedziecie miec podrazniona wystarczy mocniejsze wcieranie tych specyfików 2-3 razy w tygodniu i chwile potem z nimi posiedziec w wannie potem spłukac plecki bedą gładkie i bez syfków oby pomogło wam tak jaki i mnie pomogło pozdrawiamor=blue][/color]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach