| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Heyah
|
Wysłany: 2006.01.21, 12:32 Temat postu: ANTIDRAL POCENIE PMOCY!!! |
|
|
A wiec kupiłam sobie wczoraj ten ANTIDRAL poniewaz chodze do 6 klasy polroku temu zaczelam sie pocic.Nie mam plam pod pachami takich przynajmniej m inie przeszkadzaja ale poce sie i to bardzo brzydki zapach.Stosowalam antyperspiranty dezodoranty deospreye itd. Codziennie czyste mialam bluzki nawet musialam miec codziennie dwie inne.Kompalam sie dwa razy w ciagu dnia lub raz i nic nie pomagala.ZAPACH BRZYDKI az wstyd mi.
Wiec wczoraj kupilam ten ANTIDRAL wieczorem po kompieli lekko pachy by byly suche suszarka pdsuszylam no i posmarowalam sobie tym antidralem tak jak antypespirantem.Teraz jest ranek i niewiem zy go zmyc czy nie zmywac i na te pachy posmarowac tym antidralem.Co bedzie lepsze?Bo wszedzie piszą inaczej i nie wiem powiedzcie prosze o pomoc!!MAM DOSYC TEGO POTU i mysle ze w koncu mi pomoze, antidral.Powiedzcie co ile dni stosowac i jak dlugo i wogole opiszcie wszystko.Dodam ze dopiero co zaczely m iroznnac wlosy pod pachami i jak na razie nie mam wogole mozna powiedziec.Wiec ten pot moze byc tym spowodowany.Poce sie najczesciej po ubaniu plaszczu.Nie bede juz opisywac ale prosze o rady i pomoc.Czekam!! _________________ Prosze POMOCY!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wirtualny20@wp.pl Gość
|
Wysłany: 2006.01.24, 10:02 Temat postu: |
|
|
| Oczywiście rano musisz wziąć przysznic i zmyć pozostałości Antidralu. Potem użyj łagodnego antyperspiranta, a najlepiej takiego, który najlepiej Ci pomagał. Napewno przyjdą efekty, chociaż w Twoim wieku nie przesadzałbym z Antidralem, więc używaj go rozważnie. Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Heyah
|
Wysłany: 2006.01.25, 21:31 Temat postu: Heyah |
|
|
Dziękuje dodam ze zaczął mi pomagac zaczelam stosowac tak ze trzy dni pod rząd a potem trzy dni przerwy i mi pomaga:))
Wczesniej mialam takie jakby pryszczyki jak dotykalam i zaczerwienione ale juz mi zginelo i teraz mam lekko czerwone ale mnie nie boli i pachy mam takie suche:))
Ale wazne ze pomaga...a jakie są skutki uboczne?? w moim wieku stosowania teego preparatu?? _________________ Prosze POMOCY!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
alus Gość
|
Wysłany: 2006.02.20, 17:18 Temat postu: |
|
|
-nieh zyje antidral-szczesciara |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasia Gość
|
Wysłany: 2006.03.11, 13:09 Temat postu: |
|
|
Myślałam że ten Antindral mi pomorze ale sie myliłam bo on mi wcale nie pomaga .Myślałam ze to mi pomorze ale nie stety sie myliłam bo to wcale nie pomaga...nie czuje żadnego swędzenia itp. i poce sie tak tak przedtem  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JA;)
|
Wysłany: 2007.01.20, 13:58 Temat postu: |
|
|
Witam. Ja niestety równiez należę do osób nadmiernie pocących sie...Moja historia jak wiele innych-wyleczylam sie,ale sadze ze jesli opisze wiecej to niezaszkodzi a moze doda komus otuchy;) Po pierwsze: nie jestesmy z tym problemem sami! Moze w naszym najblizszym otoczeniu nie ma osob z nadpotliwoscia<tak u mnie bylo,wiec bylo mi jeszcze trudniej> ale sami zobaczcie na inncyh forach ile ludzi sie wypowiada! Nawet nie wiedzialam ze az tylo ta przykra sprawa dotyczy...Doskonale wiem jakie to jest uciążliwe;/ U mnie bylo baaardzo ciezko poniewaz nadpotliwość zaczęła sie już kiedy bylam dzieckiem<ok 7 lat miałam> 10 lat mineło a ja jak dziś pamietam jak wtedy moja starsza brat i siostra wyśmiewali sie ze mnie,bo miałam "wilelkie mokre plamy pod pachami" i "pocilam sie jak swinia" Bylo mi wtedy bardzoooo przykro. Z uplywem czasu moj problem tylko sie nasilał <wiadomo-dojrzewanie i te sprawy> Myślalam jednak ze w wieku 13-14 lat to normalne i potem samo przjedzie. No ale ile mozna bylo czekac az problem sam zniknie,kiedy nie bylo nic a nic lepiej. Tym bardziej ze zadna z moich rowiesniczek nie miala takiego problemu. Wstydzilam sie powiedziec o tym w domu a co dopiero w szkole kolezankom.. Wiec bylam z tym problemem zupelnie sama. Nie chodzilam na zadne imprezy,bo wiadomo.. Ubieralam tylko czarne bluzki, ew jesli jakas kolorowa to na to jakis sweter czy cos zeby nie bylo widac tych plam. A latem to juz w ogole masakra... Goraco a ja w czarnych bluzkach. Wtedy pocilam sie tak,ze myslalam ze juz wiecej nie mozna.. Moje zycie towarzyskie wtedy to pffff-yyy co to jest? ALE.. ) kiedys ogladajac gazete zauwazylam ten etiaxil. To byla moja nadzieja. Ale byl zbyt drogi a ja wtedy nie mialam kasy. Mamie wstydzilam sie powiedziec. I zaczelam szukac w necie inf na ten temat. Przeczytalam mase stron w interecie na temat nadmiernego pocenia sie. Zaczelam juz wierzyc ze mam jakas tarczyce czy cos.. Potem przeczytalam o zabiegach ze wstrzyknieciem botoxu czy czegos na b...ale to chyba ok 2tys kosztowalo.. No i znalazlam ten antidral. Pomimo tylu pozytwnych komentarzach jakie wyczytalam na jego temat nie chcialo mi sie wierzyc w to ze mi pomoze. Bo zdarzaly sie tak jakies osoby ktore mowily ze na nich tez nie dziala. Mylslam ze z moim szczesciem to znajde sie pewnie w tym nielicznym gronie wybranych u ktorych nieskutkuje:P No ale w koncu udalam sie do apteki <tez wstydzialm sie isc,bo ze mnie taka dupa..> Ale po jakims tyg stosowania bylam po prostu wniebowzieta. Oczywiscie mam nadal pewne obawy,bo czytalam ze mozna sie nabawic jakis chorob albo ze na oczatku jest super, wszystko suche,ok a potem poci sie jeszcze 2x bardziej... Ale niedlugo bedzie rok jak go kupilam i stosuje i DZIEKI BOGU ZADNYCH skutkow ubocznych:) O jakze sie ciesze! Zapisalam sobie nawet w kalendarzu ze 'otrzymalam nowe zycie" ) Bo od tego czasu wszystko sie zmienilo. Moge nosic bluzki we wszystkich kolorach od wrzosu rozpoczynajac na turkusach konczac:) jestem zadowolona niesamowicie! a najlepsze jest to ze antidral nie kosztuje wiele <ja kupilam za 14zl> a starcza na tak dluuugo! (ciagle mam ta sama jedna buteleczke) Wiec jak najbardziej chcialabym polecic wszystkim Antidral!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
martunia
|
Wysłany: 2007.03.03, 14:07 Temat postu: antidral |
|
|
witam !
wczoraj kupiłam antidral i wczoraj go użyłam pierwszy raz! EFEKT??? ................... po prostu REWELACJA!!!! działa i to jak dziś zero potu, ani kropelki!!! ach i nie jestem sama przykładem bo moja mama ma...o przepraszam raczej miała ten sam problem i zrobiła to samo co ja i dziś też zero potu !!!! co chwile do niej biegam i pytam czy jest spocona!!! cieszymy sie jak dwie wariatki!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
a co do swędzenia to mnie wcale nic nie swędziało ani nie piekło, moją mamę troszkę ale to jej wina bo wczoraj sobie pachy depilowała i pewnie dlatego ale tylko troszeczkę ja poszczypało i dziś śladu nie ma!!! może to za wcześnie by się cieszyć tak bardzo ale to mój pierwszy dzień bez potu od kilku lat więc nie mogę się powstrzymać !!!! mam nadzieje ,że już tak zostanie!!!! pozdrawiam wszystkich i polecam!!! ANTIDRAL jest SUUUUPERRRRRRRRR !!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
DailyDream
|
Wysłany: 2007.04.15, 16:38 Temat postu: Felerne opakowanie? |
|
|
A więc, wczoraj kupiłam sobie ten innowacyjny środek jakim jest Antidral. Opierając się na wypowiedziach innych posmarowałam się przed spaniem na umyte ciało pod pachami. I nic by w tym nie było dziwnego, gdyby ten płyn, chociaż w małej części 'wypłynął' z tej buteleczki ;/ . Mając obojętnie jaki środek w pojemniczku z kulką do smarowania zawsze 'osadzał' się na tej kulce. Kurcze... Czy każda sztuka tak szwankuje? A jak było z Waszymi? Może to jakiś felerny wyrób?
________
P.S.
No chyba, że nauka idzie za szybko do przodu!! xD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
larda Gość
|
Wysłany: 2007.05.16, 11:47 Temat postu: czy ktos widzial na dniach w krakowie? |
|
|
| pilnie poszukuje antidralu po krakowskich aptekach, ale nigdzie nie ma:| czy ktos wie gdzie mozna dostac? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rewelacja Gość
|
Wysłany: 2007.05.16, 22:48 Temat postu: Nadmierne pocenie sie |
|
|
| Jak niema to popros aptekarza zeby zapówił.produkt rewelacja.Tylko stosuj na noc . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kassia Gość
|
Wysłany: 2007.05.23, 17:40 Temat postu: pytanie |
|
|
| eh z tego co piszecie to widze ze to dobra zecz tylko ile to kosztuje ??????????? i gdzie sie to kupuje ;/ ????? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
S*Y*L*W*I*A* Gość
|
Wysłany: 2007.05.24, 13:12 Temat postu: AnTiDrAL |
|
|
Kupiłam wreszcie ANTIDRAL co prawda dopiero w siudmej aptece ale juz go mam  i wczoraj posmarowałam nim pachy i dzis nadal sie pociłam ale mniej niz zwykle w taka słoneczną pogode...
Nieprzestane go uzywać tylko nadal bede próbowała walczyc z tą dolegliwośćią  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
PiotrIWielki Gość
|
Wysłany: 2007.05.25, 19:21 Temat postu: |
|
|
widze ze srodek cudo ale mam jedno pytanko. Czy ten antidral dziala tylko na pachy czy mozna tez stosowac na dlonie i stopy? bo o tyle o ile plam pod pachami za czesto nie mam to rece zaczynaja kapac i 'pachniec' jak tylko mi sie nie uda co godzine dostac do lazienki... w tej chwili tez troszke zamoczylem klawiature....
Pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
M. Gość
|
Wysłany: 2007.05.29, 16:20 Temat postu: |
|
|
Można stosować również na stopy i dlonie.
Pozdrawiam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krecik Gość
|
Wysłany: 2007.06.02, 09:35 Temat postu: |
|
|
Znam osoby stosujące Antidral na dłonie i stopy. Pomaga. Kiedyś Antidral kosztował 6 zł. Później cena szybko poszła w górę - pewnie z powodu dużego zainteresowania  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|