| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Snoop Gość
|
Wysłany: 2006.05.21, 15:39 Temat postu: Chce przytyc tylko nie wiem jak mam nadzieje ze mi pomozecie |
|
|
Jestem szczupla dziewczyna mam 160 cm wzrostu i waze 40 kilo prosze powiedzcie jakie sa sposoby zeby przytyc tu i tam PROSZE !!!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karooolineczka
|
Wysłany: 2007.04.02, 18:05 Temat postu: !! |
|
|
nie martw sie ja mam 161 i waze 41 kg
nie jestes sama!
nienawidze siebie!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
uploteczka
|
Wysłany: 2007.05.15, 22:14 Temat postu: |
|
|
| tez bym chaiala prztyc. mam 173 i wze 51 kg. tylko jest taki problem ze nawet chce to nie moge. chyba ma na to nasza przemiana materii. nic sie na tonie poradzi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.13, 19:46 Temat postu: |
|
|
| to samo. 173 i 53 kg. nie moge przytyc. to chyba ma zwiazek z szybka przemiana materii. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Barbasia:) Gość
|
Wysłany: 2007.08.17, 15:41 Temat postu: |
|
|
| Hej patyczki!! nie jestescie same... mam 170 cm wzrostu i waze 54 kg... ludzie czesto mnie pytaja, dlaczego jestem taka chuda( kobiety w mojej rodzinie sa raczej przy kosci:)) nieraz musze wyjasniac ze nie cierpie na zadna anoreksje ani nic w tym stylu .. po prostu taka jestem... lubie jesc a slodycze po prostu uwielbam ale niestety w moj zoladeczek duzo sie nie zmiesci:( pozdrawiam:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.18, 16:31 Temat postu: |
|
|
:(wlaśnie dlaczego jesteśmy zbyt chudzi? Przemiana materii i stres oraz genetycznie tak wyglądamy. A co powiecie jeśli facet czy tzw mężczyzna jest za bardzo chudy i ma na dodatek niedowagę? Problem jest w tym że świadomie i podświadomie odchudzamy się - mam tu na myśli, że mamy pewne przekonania do jedzenia i jemy to, na co możemy sobie pozwolić np. niskokaloryczną żywność tak, tłuste jedzenie nie bo nam zaszkodzi i rozchorujemy się. Kiedy robimy coś świadomie to po cichu wkrada się podświadomość ... to duża rola w naszym życiu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|