Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chce przytyc tylko nie wiem jak mam nadzieje ze mi pomozecie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Snoop
Gość

PostWysłany: 2006.05.21, 15:39    Temat postu: Chce przytyc tylko nie wiem jak mam nadzieje ze mi pomozecie Odpowiedz z cytatem

Jestem szczupla dziewczyna mam 160 cm wzrostu i waze 40 kilo prosze powiedzcie jakie sa sposoby zeby przytyc tu i tam PROSZE !!! Sad
Powrót do góry
karooolineczka

PostWysłany: 2007.04.02, 18:05    Temat postu: !! Odpowiedz z cytatem

nie martw sie ja mam 161 i waze 41 kg
nie jestes sama!
nienawidze siebie!!!!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uploteczka

PostWysłany: 2007.05.15, 22:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tez bym chaiala prztyc. mam 173 i wze 51 kg. tylko jest taki problem ze nawet chce to nie moge. chyba ma na to nasza przemiana materii. nic sie na tonie poradzi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość

PostWysłany: 2007.08.13, 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to samo. 173 i 53 kg. nie moge przytyc. to chyba ma zwiazek z szybka przemiana materii.
Powrót do góry
Barbasia:)
Gość

PostWysłany: 2007.08.17, 15:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej patyczki!! nie jestescie same... mam 170 cm wzrostu i waze 54 kg... ludzie czesto mnie pytaja, dlaczego jestem taka chuda( kobiety w mojej rodzinie sa raczej przy kosci:)) nieraz musze wyjasniac ze nie cierpie na zadna anoreksje ani nic w tym stylu .. po prostu taka jestem... lubie jesc a slodycze po prostu uwielbam ale niestety w moj zoladeczek duzo sie nie zmiesci:( pozdrawiam:)
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.08.18, 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

:(wlaśnie dlaczego jesteśmy zbyt chudzi? Przemiana materii i stres oraz genetycznie tak wyglądamy. A co powiecie jeśli facet czy tzw mężczyzna jest za bardzo chudy i ma na dodatek niedowagę? Problem jest w tym że świadomie i podświadomie odchudzamy się - mam tu na myśli, że mamy pewne przekonania do jedzenia i jemy to, na co możemy sobie pozwolić np. niskokaloryczną żywność tak, tłuste jedzenie nie bo nam zaszkodzi i rozchorujemy się. Kiedy robimy coś świadomie to po cichu wkrada się podświadomość ... to duża rola w naszym życiu Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach