Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

WŁOSKI NA PIERSIACH oppps...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mika
Gość

PostWysłany: 2007.08.17, 17:11    Temat postu: WŁOSKI NA PIERSIACH oppps... Odpowiedz z cytatem

Mój problem polega na tym że mam na piersiach czarne włoski. Nie jestem jakaś obrośnięta czy coś. Jest ich tylko trochę. Mam pytanie czy któraś z was też tak ma czy to tylko mi sie coś takiego beznadziejnego przytrafiło Embarassed Rolling Eyes
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.08.17, 18:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej!! nie jestes sama:) tez to mam...
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.08.18, 08:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej jezeli CIe to pocieszy to powiem ze rowniez mam wloski na piersiach i nie tylko!:(mam troszke na plecach i na brzuchu tzw sciezke milosci...normalnie zalamka.czuje sie jak malpa,chociaz nie sa one tak widoczne,tzn zalezy pod jakim oswietleniem.to nie nasza wina wiec sie nie przejmuj...mialam pare docinkow z tego powodu ze strony rowiesnikow ale leje na nich:)SmileSmilew koncu sie od malpy wywodzimy:PRazzRazz
Powrót do góry
mika
Gość

PostWysłany: 2007.08.18, 13:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam tez kolo pempka ale je wyrywam pesetka bo nie moglabym tak normalnie pokazac brzucha. a jezeli chodzi o piersi to niektore tez wyrywam pesetka. te ciemniejsze. wolalabym jednak zeby ich tam nie bylo. to chyba dlatego tak mamy bo mamy za duzo testosteronu czy cos.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.08.18, 21:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

masz racje mamy za duzo meskiego hormonu ale co poradzic:)taka nasza natura:)podobno tzw sciezka milosci ktora sie ciagnie od piersi do pepka i nizej swiadczy o namietnosci kobiety:Pheheheale wiesz co lepiej ich nie wyrywaj bo bedziesz miala wieksze wlosy potem jak przestaniesz wyrywac,ja tak teraz mam...okropnie to wyglada,ale juz ich raczej nie wyrwe.troche sie wstydze pokazac np w dwuczesciowym stroju kapielowym,ale moi znajomi sie czesciowo do tego przyzwyczaili,chociaz denerwuje mnie to jak sie na to gapia..Sad Crying or Very sad na wfie tez mi glupio jak sie przebieram:/ ale dodam ze np stosujac balsam brazujacy conajmniej 4 razy zauwazylam ze te wloski zjasnialy:)substancja odpowiedzialna za opalanie powoduje zmiane ich koloru...ale to tylko tymczasowo do momentu przestania stosowania...pozdrawiam wszystkich z takimi problemami i glowa do gory!!!najwazniejsze by siebie zaakceptowac jakim sie jest!!!bo to nie nasza wina!!!
    Powrót do góry
    mika
    Gość

PostWysłany: 2007.08.19, 08:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i tak bede wyrywac je pesetka. nie moge inazczej. i tak sobie mysle ze kiedys jak bede strasza to usune sobie te wszytskie wkurzajace wloski laserem i po sprawie. co o tym sadzicie?
    Powrót do góry
    Gość

PostWysłany: 2007.08.19, 15:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak juz chcesz ale leczenie laserem trwa kilka sesji i jest bardzo kosztowne,wiec jezeli Cie na to stac to dobre rozwiazanie.musisz sobie uzbierac ponad 1000zl ale przynjamniej problem z glowy
    Powrót do góry
    Gość

PostWysłany: 2007.08.19, 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no wiem. dlatego w pszyszlosci to planuje. a kase mam nadzieje ze bede miala.
    Powrót do góry
    Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
    Strona 1 z 1

Skocz do:  
    Możesz pisać nowe tematy
    Możesz odpowiadać w tematach