| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mika Gość
|
Wysłany: 2007.08.17, 17:11 Temat postu: WŁOSKI NA PIERSIACH oppps... |
|
|
Mój problem polega na tym że mam na piersiach czarne włoski. Nie jestem jakaś obrośnięta czy coś. Jest ich tylko trochę. Mam pytanie czy któraś z was też tak ma czy to tylko mi sie coś takiego beznadziejnego przytrafiło  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.17, 18:44 Temat postu: |
|
|
| hej!! nie jestes sama:) tez to mam... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.18, 08:55 Temat postu: |
|
|
hej jezeli CIe to pocieszy to powiem ze rowniez mam wloski na piersiach i nie tylko!:(mam troszke na plecach i na brzuchu tzw sciezke milosci...normalnie zalamka.czuje sie jak malpa,chociaz nie sa one tak widoczne,tzn zalezy pod jakim oswietleniem.to nie nasza wina wiec sie nie przejmuj...mialam pare docinkow z tego powodu ze strony rowiesnikow ale leje na nich:) w koncu sie od malpy wywodzimy:P  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mika Gość
|
Wysłany: 2007.08.18, 13:41 Temat postu: |
|
|
| mam tez kolo pempka ale je wyrywam pesetka bo nie moglabym tak normalnie pokazac brzucha. a jezeli chodzi o piersi to niektore tez wyrywam pesetka. te ciemniejsze. wolalabym jednak zeby ich tam nie bylo. to chyba dlatego tak mamy bo mamy za duzo testosteronu czy cos. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.18, 21:30 Temat postu: |
|
|
masz racje mamy za duzo meskiego hormonu ale co poradzic:)taka nasza natura:)podobno tzw sciezka milosci ktora sie ciagnie od piersi do pepka i nizej swiadczy o namietnosci kobiety:Pheheheale wiesz co lepiej ich nie wyrywaj bo bedziesz miala wieksze wlosy potem jak przestaniesz wyrywac,ja tak teraz mam...okropnie to wyglada,ale juz ich raczej nie wyrwe.troche sie wstydze pokazac np w dwuczesciowym stroju kapielowym,ale moi znajomi sie czesciowo do tego przyzwyczaili,chociaz denerwuje mnie to jak sie na to gapia.. na wfie tez mi glupio jak sie przebieram:/ ale dodam ze np stosujac balsam brazujacy conajmniej 4 razy zauwazylam ze te wloski zjasnialy:)substancja odpowiedzialna za opalanie powoduje zmiane ich koloru...ale to tylko tymczasowo do momentu przestania stosowania...pozdrawiam wszystkich z takimi problemami i glowa do gory!!!najwazniejsze by siebie zaakceptowac jakim sie jest!!!bo to nie nasza wina!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mika Gość
|
Wysłany: 2007.08.19, 08:18 Temat postu: |
|
|
| i tak bede wyrywac je pesetka. nie moge inazczej. i tak sobie mysle ze kiedys jak bede strasza to usune sobie te wszytskie wkurzajace wloski laserem i po sprawie. co o tym sadzicie? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.19, 15:33 Temat postu: |
|
|
| jak juz chcesz ale leczenie laserem trwa kilka sesji i jest bardzo kosztowne,wiec jezeli Cie na to stac to dobre rozwiazanie.musisz sobie uzbierac ponad 1000zl ale przynjamniej problem z glowy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.19, 18:42 Temat postu: |
|
|
| no wiem. dlatego w pszyszlosci to planuje. a kase mam nadzieje ze bede miala. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|