| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Nowy Gość
|
Wysłany: 2007.08.07, 11:57 Temat postu: Proszę o pomoc z twarzą! |
|
|
Witam. Piszę na waszym forum bo już raz mi pomogliście (antidral, pocenie) za co bardzo dziękuję i mam nadzieję że uda wam się to jeszcze raz Otóż mam problem z twarzą. Od kilku lat (mam obecnie 16) mam dużo krost, wągrów itp. aż czasami pozostają po nich blizny. Nie dość że jest to krępujące jeśli chodzi o wygląd to w dodatku boli Macie jakieś sprawdzone specyfiki? Cena w tej sprawie raczej nie gra roli bo już mam dość Będę wdzięczny za każdą pomoc, dziękiii z góry |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dobra rada Gość
|
Wysłany: 2007.08.07, 19:25 Temat postu: |
|
|
| a moze poprostu idz do dermatologa...kto jak kto ale on powinien sie na tym znac.szczerze to nie wiem co poradzic ale oprocz jakichs masci czy preparatow antybakteryjnych to pamietaj aby dobrze sie odzywiac...wiadomo unikac czekolady,tlustych rzeczy....nie rozdrapuj tego czasami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nowy Gość
|
Wysłany: 2007.08.07, 20:14 Temat postu: |
|
|
Słyszałem opinie o dermatologach w moim mieście... podobno przepisują drogie środki a nic nie pomaga zostawię to w ostateczności... A słyszał ktoś może o kremie ze ślimaka ELICINA? Trochę kosztuje ale pisze że efekt gwarantowany - wszystkie problemy ze skórą. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.08, 08:56 Temat postu: |
|
|
| wiesz co slyszalam o kremie z sluzem slimaka ale o takim co inaczej sie nazywa.wiesz jak go reklamowali to podobno dobry,ale niewiadomo czy kazdemu by pomogl.jak chcesz to sprobuj....... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.08.15, 19:19 Temat postu: |
|
|
| TYLKO DERMATOLOG MOZE CI POMOC. UMOW SIE NA WIZYTE. ON OCENI JAKA MASZ SKORE> PRZEPISZE CI JAKIS PREPARAT. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justyna Gość
|
Wysłany: 2007.08.21, 21:12 Temat postu: Re: Proszę o pomoc z twarzą! |
|
|
| ja tez mialam ten problem. ale zaczelam uzywac masci Dermaknel, mozna kupic ta masc w aptece za ok. 7 zł. mi pomogla bardzo! mialam okropne wagry na calej twarz. teraz mam tylko na czole punktowe krostki. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ala Gość
|
Wysłany: 2007.08.26, 11:57 Temat postu: Re: Proszę o pomoc z twarzą! |
|
|
| Nowy napisał: | Witam. Piszę na waszym forum bo już raz mi pomogliście (antidral, pocenie) za co bardzo dziękuję i mam nadzieję że uda wam się to jeszcze raz Otóż mam problem z twarzą. Od kilku lat (mam obecnie 16) mam dużo krost, wągrów itp. aż czasami pozostają po nich blizny. Nie dość że jest to krępujące jeśli chodzi o wygląd to w dodatku boli Macie jakieś sprawdzone specyfiki? Cena w tej sprawie raczej nie gra roli bo już mam dość Będę wdzięczny za każdą pomoc, dziękiii z góry |
Prosze sprubuj,umyj twarz,przetrzyj spirytusem salicylowym,posmaruj tormentiolem tz.czekoladowy,dwa razy dziennie,nawet przez miesiac,pomoze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|