Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Proszę o pomoc z twarzą!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Nowy
Gość

PostWysłany: 2007.08.07, 11:57    Temat postu: Proszę o pomoc z twarzą! Odpowiedz z cytatem

Witam. Piszę na waszym forum bo już raz mi pomogliście (antidral, pocenie) za co bardzo dziękuję i mam nadzieję że uda wam się to jeszcze raz Smile Otóż mam problem z twarzą. Od kilku lat (mam obecnie 16) mam dużo krost, wągrów itp. aż czasami pozostają po nich blizny. Nie dość że jest to krępujące jeśli chodzi o wygląd to w dodatku boli Sad Macie jakieś sprawdzone specyfiki? Cena w tej sprawie raczej nie gra roli bo już mam dość Sad Będę wdzięczny za każdą pomoc, dziękiii z góry
Powrót do góry
dobra rada
Gość

PostWysłany: 2007.08.07, 19:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a moze poprostu idz do dermatologa...kto jak kto ale on powinien sie na tym znac.szczerze to nie wiem co poradzic ale oprocz jakichs masci czy preparatow antybakteryjnych to pamietaj aby dobrze sie odzywiac...wiadomo unikac czekolady,tlustych rzeczy....nie rozdrapuj tego czasami
Powrót do góry
Nowy
Gość

PostWysłany: 2007.08.07, 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słyszałem opinie o dermatologach w moim mieście... podobno przepisują drogie środki a nic nie pomaga Sad zostawię to w ostateczności... A słyszał ktoś może o kremie ze ślimaka ELICINA? Trochę kosztuje ale pisze że efekt gwarantowany - wszystkie problemy ze skórą. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.08.08, 08:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiesz co slyszalam o kremie z sluzem slimaka ale o takim co inaczej sie nazywa.wiesz jak go reklamowali to podobno dobry,ale niewiadomo czy kazdemu by pomogl.jak chcesz to sprobuj.......
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.08.15, 19:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

TYLKO DERMATOLOG MOZE CI POMOC. UMOW SIE NA WIZYTE. ON OCENI JAKA MASZ SKORE> PRZEPISZE CI JAKIS PREPARAT.
Powrót do góry
justyna
Gość

PostWysłany: 2007.08.21, 21:12    Temat postu: Re: Proszę o pomoc z twarzą! Odpowiedz z cytatem

ja tez mialam ten problem. ale zaczelam uzywac masci Dermaknel, mozna kupic ta masc w aptece za ok. 7 zł. mi pomogla bardzo! mialam okropne wagry na calej twarz. teraz mam tylko na czole punktowe krostki.
Powrót do góry
ala
Gość

PostWysłany: 2007.08.26, 11:57    Temat postu: Re: Proszę o pomoc z twarzą! Odpowiedz z cytatem

Nowy napisał:
Witam. Piszę na waszym forum bo już raz mi pomogliście (antidral, pocenie) za co bardzo dziękuję i mam nadzieję że uda wam się to jeszcze raz Smile Otóż mam problem z twarzą. Od kilku lat (mam obecnie 16) mam dużo krost, wągrów itp. aż czasami pozostają po nich blizny. Nie dość że jest to krępujące jeśli chodzi o wygląd to w dodatku boli Sad Macie jakieś sprawdzone specyfiki? Cena w tej sprawie raczej nie gra roli bo już mam dość Sad Będę wdzięczny za każdą pomoc, dziękiii z góry

Prosze sprubuj,umyj twarz,przetrzyj spirytusem salicylowym,posmaruj tormentiolem tz.czekoladowy,dwa razy dziennie,nawet przez miesiac,pomoze
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach