Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mydła i szampony

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Kosmetyki naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Malgosia
Gość

PostWysłany: 2004.10.25, 05:56    Temat postu: Mydła i szampony Odpowiedz z cytatem

Używam od kilku dni kosmetyków naturalnych z oferty niniejszego sklepu, konkretnie mydła kawowego i szamponu twardego przeciwłupieżowego. Kosmetyki te są absolutnie rewelacyjne. Używałam już kosmetyków naturalnych innych firm, ale one nie spełniły moich oczekiwań. Składając zamówienie w Mydlandii, podeszłam do niego z rezerwą, gdyż kosmetyki te, jak zresztą wszystkie naturalne nie należą do tanich. Chciałam przekonać się, czy te oferowane przez Mydlandię są warte swojej ceny. Teraz wiem, że tak. Napewno złożę kolejne zamówienie, gyż używanie tych kosmetyków jest dla mnie absolutną przyjemnością. Pachną pięknie, w 100% naturalnie, nie wysuszają skóry i dlatego nie zawaham się przed złożeniem kolejnego zamówienia. Nie lubię kosmetyków dostępnych w drogeriach, gdyż drażnią swoimi przesyconymi chemią zapachami i są marnej jakości. Natura daje tak wiele możliwości, wspaniale, że Mydlandia potrafi to wykorzystać i zaoferować swoim klientom to co z niej najlepsze.
Powrót do góry
Aldona P / Mydlandia.pl

PostWysłany: 2004.10.27, 08:11    Temat postu: kosmetyki naturalne Odpowiedz z cytatem

Bardzo cieszymy się, że doceniłaś walory naszych naturalnych kosmetyków, staramy się ( tak jak natura Smile ) dawać naszym klientom to co najlepsze, dlatego nasze kosmetyki są hipoalergiczne, nadają się do każdego rodzaju skóry, a zapachy i kolory upajają zmysły.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość

PostWysłany: 2004.11.03, 23:25    Temat postu: Re: kosmetyki naturalne Odpowiedz z cytatem

Aldona P / Mydlandia.pl napisał:
Bardzo cieszymy się, że doceniłaś walory naszych naturalnych kosmetyków, staramy się ( tak jak natura Smile ) dawać naszym klientom to co najlepsze, dlatego nasze kosmetyki są hipoalergiczne, nadają się do każdego rodzaju skóry, a zapachy i kolory upajają zmysły.

Dopiero dziś odebrałam swoje pierwsze zamówienie, ale gdy tylko otworzyłam kartonik, zalał mnie piękny zapach ! Cudowni pachnie. Mimo że nie otworzyłam jeszcze kosmetyków, cały pokój pachnie prześlicznie. O skuteczności kosmetyków wypowiem się za kilka dni Smile
Powrót do góry
Sony
Gość

PostWysłany: 2006.01.28, 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Evelyn chyba umarła po tych kosmetykach bo miała odpowiedzieć za kilka dni a minęło i ch już sporo i się nie odzywa i co o tym myśleć ??
Powrót do góry
mazka
Gość

PostWysłany: 2006.05.07, 18:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jestem ciekawa dlaczego przy waszych"naturalnych"kosmetykach" nie podajecie ich skladu?
Powrót do góry
bartek

PostWysłany: 2007.05.09, 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja polecam mydełka vegańskie firmy Alva, które również sa produktami w 100 % naturalnymi. http://www.kosmetyki-alva.pl/sklep/index.php?d=katalog&k_id=10 to jest link do sklepu, gdzie znajdują się ich szczegółowe opsiy, zdjęcia i ceny.
Przy okazji pozdrawiam Panią Aldonę Embarassed Wink , i zachęcam do współpracy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
sola
Gość

PostWysłany: 2007.08.27, 09:25    Temat postu: "kosmetyki naturalne" Odpowiedz z cytatem

mazka napisał:
jestem ciekawa dlaczego przy waszych"naturalnych"kosmetykach" nie podajecie ich skladu?

Te kosmetyki wcale nie są takie naturalne, wiem bo napisali mi skład mydła z organigue, zawierają tylka troszkę mniej chemii i tyle, a składów nie ma PODANYCH BO NIE MA SIĘ CZYM CHWALIĆ
Powrót do góry
Aga03
Gość

PostWysłany: 2007.10.22, 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej, ostatnio postanowiłam poeksperymentować z kosmetykami naturalnymi i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona!

Polecam szczególnie loofah (gąbki do ciała), szampon z aloe very i wszelkiego rodzaju kremy do skóry (naprawdę działają!).

Szukajcie na allegro, tam tego trochę jest
Powrót do góry
Ritka

PostWysłany: 2007.11.11, 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a co powiecie o kosmetykach the body shop? czytałam ostatnio artykuł w wysokich obcasach o historii marki i o zarzutach jej stawianych jakoby szczyciły się naturalnością nie do końca słusznie. testowałyście? macie jakies opinie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Agulla

PostWysłany: 2007.11.19, 16:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm, po przeczytaniu waszych wypowiedzi, chyba i ja spróbuje, choć mam uczulenia przeróżne:/
krychhha
Gość

PostWysłany: 2008.02.05, 13:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

naturalne kosmetyki są najlepsze, a ich skład musi byc podany
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Kosmetyki naturalne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach