| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
eszkai
|
Wysłany: 2005.01.26, 13:41 Temat postu: Kosmetyki ujędrniające biust |
|
|
| cześć.. bardzo proszę o jakieś sprawdzone kosmetyki ujędrniające biust.. i te ze sklepu i te domowe sposoby |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ilonka Gość
|
Wysłany: 2005.01.31, 11:38 Temat postu: |
|
|
Polecam ujędrniający żel krem z Avonu (19,90 zł), a trochę tańszy od niego jest Żel-Krem do pojędrniania biustu A.T.W. kosztuje ok 18 zł też polecam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Srulek Rozencwajg Gość
|
Wysłany: 2005.04.28, 19:15 Temat postu: Re: Kosmetyki ujędrniające biust |
|
|
| eszkai napisał: | | cześć.. bardzo proszę o jakieś sprawdzone kosmetyki ujędrniające biust.. i te ze sklepu i te domowe sposoby |
Dobre efekty dają plastry. Fajnie podnoszą i są nie drogie. Polecam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iksik Gość
|
Wysłany: 2005.05.12, 09:42 Temat postu: |
|
|
Ja słyszałem ze najlepszy jest masaż ukochanego...
...i same plusy!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aneta
|
Wysłany: 2005.07.13, 13:49 Temat postu: |
|
|
eh to napewno tez  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aldona P / Mydlandia.pl
|
Wysłany: 2005.07.19, 08:07 Temat postu: |
|
|
| A masaż mozna urozmaicić kostkami lodu ....... świetnie ujędrniaja piersi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krystyna1-1955 Gość
|
Wysłany: 2005.07.24, 21:53 Temat postu: Ujędrnienie biustu |
|
|
| Mam dla Ciebie radę aby Twoje piersi wyglądały ładnie i były jędrne .Otóż rano jak się myjesz poświęć im 5 minut i myjąc je letnią wodą masuj ruchami okrężnymi w kierunku do serca,następnie zimną wodą opłukuj ręce i powtóż czynnośc.Na zakończenie wmasuj balsam którego używasz.A najlepiej kup krem ujędrniający.Zapewniam Cię że będziesz zadowolona.Stosuj ten zabieg przez miesiąc systematycznie,potem mi odpisz. :D :D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005.09.20, 08:12 Temat postu: Re: Kosmetyki ujędrniające biust |
|
|
| Srulek Rozencwajg napisał: | | eszkai napisał: | | cześć.. bardzo proszę o jakieś sprawdzone kosmetyki ujędrniające biust.. i te ze sklepu i te domowe sposoby |
Dobre efekty dają plastry. Fajnie podnoszą i są nie drogie. Polecam. |
A jak do tego zastosujesz kosmetyki ATW, to dopiero zobaczysz efekty
www.atw.com.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mariolka Gość
|
Wysłany: 2006.03.04, 15:42 Temat postu: |
|
|
Ja zdecydowanie polecam krem do biustu firmy AVON (kupiłam go na stronie kosmetyki-avon.pl ).
Naprawdę daje dobre efekty i wcale nie jest taki drogi Polecam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Koko Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
z4wk4
|
Wysłany: 2006.04.25, 10:47 Temat postu: |
|
|
Dzien Dobry.Bardzo mlodo urodzilam dziecko.Mam straszny kompleks na punkcie mojego biustu.Jedrnosc-nie pamietam juz co to jest. i do tego rozstepy.Probowalam juz wielu sposobow..kosmetykow, lecz zbytnio nie pomagaly.A jak kazda mloda dziewczyna chcial bym wygladac ,,super,,i byc z Siebie zadowolona.
Mam jeszcze jedno pytani:Natura zbytnio mnie nie obdazyla:oops:.Czy znacie Panie jakies metody na powiekszenie biustu..leki..cwiczenia..?
Bardzo Was prosze czy mozecie mi jakos pomoc..
Podrawiam i z gory dziekuje Aneta.!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anka :) Gość
|
Wysłany: 2006.05.22, 14:41 Temat postu: |
|
|
Wiesz co koko miealas albo miales glupi pomysl z ta strona naprawde okropny. A teraz mowie do wszystkich piersi mozna takze ujedrniac tlustym kremem takim jak NIVEA poniewaz podnosi on biust do gory. Dzieki temu kremowi tworzy sie specjalna powlaczka z tluszczu ( ja ja tak nazywam ) ktora trzyma go w kupie. Takze polecam zwylky krem NIVEA dostaniesz w kazdej aptece drogeri a nawet zwyklym slkepie polecam.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ANETKA Gość
|
Wysłany: 2006.06.25, 13:51 Temat postu: :( |
|
|
| Chciałabym dostać odpowiedź, czy tylko powiększyć piersi można operacją plastyczną?? Przecież muszą być jakieś inne sposoby..., kremy.. cholera nia może być tak, że po prostu muszę wstrzykiwać sobie .. nie.. to jest niemożliwe musza być jakieś inne rzdy.. pomóźcie.. Juz wszystkie metody sprawdziłam,: zimna woda, kremy ujędrniające, ćwiczenia..i NIC!! CZEKAM NA ODPIS! ANETKA |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2006.06.28, 16:48 Temat postu: Powiększanie biustu w naturalny sposób |
|
|
Słyszałam, że odpowiednio dobranym biustonoszem i jakimś masażem ktory wykonuje się samej po kupnie mozna powiększyć piersi, sporo dziewczyn jest zadowolonych z rezultatów, pisza o tym na różnych forach, ja Ci znalazłam tez taki wątek:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.htmlf=16552&w=36328004&a=39512136
Nie zmieścił sie chyba w jednej linijce więc skopiuj sobie po kawałku i połaczony wklej do przeglądarki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|