Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

a jaaaa mam zapytanio....

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zniesmaczona
Gość

PostWysłany: 2008.03.06, 14:02    Temat postu: a jaaaa mam zapytanio.... Odpowiedz z cytatem

na wstępie oczywiście proszę o cierpliwośćSmile)..mam pytanie odnośnie antidralu bo właśnie zamierzam go kupić.jeżeli będę go używała załóżmy co 2 dni to czy muszę dodatkowo stosować inne antyperspiranty typu rexona itd...?bo z tego co zauważyłam to niektórzy tak właśnie robią...ale skoro antyperspiranty typu antidral podobno skutecznie hamują wydzielanie potu to po co stosować tyle środków?a są może tu osoby które stosują tylko antidral i nic więcej?bo nie wiem czy to tylko ogranicza wydzielanie potu w rzeczywistości czy też hamuje na tyle że macie sucho???hmmm???bo pytałam dzisiaj dermatologa to powiedział,że nie można stosować kilku na raz bo można się nabawić chorób skóry..tylko ja się obawiam tego,że jak będę stosować sam antidral to że on tylko ograniczy wydzielanie potu i i jak się spocę to będę brzydko pachnieć bo to że się myję,piorę ubrania i stosuję antyperspiranty nie niweluje tego przykrego zapachu;/ plis doradźcie coś;/ bo nie wiem co zrobić i jeżeli wcześniej gdzieś się pojawiła odp na podobne pytanie a ja nie zauważyłam to z góy sorkiii..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach