Wysłany: 2008.03.06, 14:02 Temat postu: a jaaaa mam zapytanio....
na wstępie oczywiście proszę o cierpliwość)..mam pytanie odnośnie antidralu bo właśnie zamierzam go kupić.jeżeli będę go używała załóżmy co 2 dni to czy muszę dodatkowo stosować inne antyperspiranty typu rexona itd...?bo z tego co zauważyłam to niektórzy tak właśnie robią...ale skoro antyperspiranty typu antidral podobno skutecznie hamują wydzielanie potu to po co stosować tyle środków?a są może tu osoby które stosują tylko antidral i nic więcej?bo nie wiem czy to tylko ogranicza wydzielanie potu w rzeczywistości czy też hamuje na tyle że macie sucho???hmmm???bo pytałam dzisiaj dermatologa to powiedział,że nie można stosować kilku na raz bo można się nabawić chorób skóry..tylko ja się obawiam tego,że jak będę stosować sam antidral to że on tylko ograniczy wydzielanie potu i i jak się spocę to będę brzydko pachnieć bo to że się myję,piorę ubrania i stosuję antyperspiranty nie niweluje tego przykrego zapachu;/ plis doradźcie coś;/ bo nie wiem co zrobić i jeżeli wcześniej gdzieś się pojawiła odp na podobne pytanie a ja nie zauważyłam to z góy sorkiii..
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach