Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

mam okropny trondzik
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasjana
Gość

PostWysłany: 2008.01.11, 10:03    Temat postu: mam okropny trondzik Odpowiedz z cytatem

a ja nie wiem co mam uz stosować kiedyś nielam taka piekna twarza e teraz mam okropna . stosuje mydło bambino czy to dobrze?
Powrót do góry
UVE1990
Gość

PostWysłany: 2008.01.22, 22:23    Temat postu: RE: Odpowiedz z cytatem

Witam..nie gwarantuje,że pomoże,ale..znam osoby które stosują mydło siarkowe..i są naprawdę świetne efekty.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.01.29, 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

albo poprostu idz do dermatologa niech CI przepisze metronidazol moze pomoze
Powrót do góry
niebieska.erka
Gość

PostWysłany: 2008.02.08, 15:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja tez mam a dermatolodzy to wielkie dupy.. mało jest dobrych dermatologow.. w szpitalu lezałam , na helarium miesiacami jezdzilam, antybiotyki,mascie,zele-kupa straconej kasy i zdrowia.. a teraz nie chodze do dermatologa i mam duzo lepiej niz podczas leczenia
Powrót do góry
tosia
Gość

PostWysłany: 2008.02.09, 01:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no nie wiem czy ci mydlo bambino pomoze. jezeli juz to myj szrym. tym siarkowym tez mylam, ale chyba wole szare. na pewno nie myj zapachowym. ja tak robilam. juz lepiej idz do dermatologa. ja bylam rok temu. przepial mi masc. jak ja stosowalam to bylo lepiej ale jak sie skonczyla to znowu wysypalo. do tego strasznie wysuszalo skore i to bylo straszne. jeszcze orzy mojej suchei wrazliwej skorze... jezeli masz na serio duzo pryszczy to idz ale jezeli nie jest az tak tragicznie to moze lepiej nie. z czasem chyba to musi przejsc. wiem ze to glupie pocieszenie.
Powrót do góry
michal16

PostWysłany: 2008.02.21, 16:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety strasznie ciężko znaleźć coś sensownego i skutecznego na trądzik. Co prawda każdy ma inną skórę i inaczej reaguje, ale większość moich znajomych ma ten sam problem, a jak idą do lekarza to po kilku wizytach jak żadne sposoby nie skutkują, mówi im, że to przejdzie samo z wiekiem :/

Michał
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
blitzee
Gość

PostWysłany: 2008.02.26, 10:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam
ze swej strony polecam tania masc BREVOXYL i mydlo w plynie ktore zluszcza naskorek. ja uzywam JOHNSON'S 3 IN 1. stanowczo odradzam clearasila ktory strasznie wysusza skore! postepowanie jest proste: myjesz twarz rano czekasz 20 minut aby skora dobrze przeschla po czym nakladasz masc w miejscach gdzie masz tradzik. nie za duzo akurat tyle by zostala cienka nie wchlonieta warstwa. wieczorem powtorka z rozrywki. pierwszy raz najlepiej przez tydzien stosowac raz dziennie wieczorem i upewnic sie ze nie nastepuje reakcja alergiczna.
u mnie efekt niesamowity. juz po tygodniu ogromna poprawa. nowych pryszczy brak a zaczerwienienia po zagojonych pryszczach szybko znikaja.
PS to nie jest reklama!!!
Powrót do góry
alicjakamila:)

PostWysłany: 2008.03.01, 14:03    Temat postu: też mam taki problem. Odpowiedz z cytatem

ale jest lepiej Smile
rhassoul-intensywny żel przeciw pryszczom sproboj Smile i daj znac jak efekty
Powrót do góry
limette

PostWysłany: 2008.04.10, 21:22    Temat postu: Trądzik Odpowiedz z cytatem

A ja znalazłam coś co pomaga na moje problemy z trądzikiem w aptece ( nie wierzę by preparaty ze sklepu kosmetycznego leczyły trądzik, mogą pomagać ale z tym leczeniem....). Ja kupiłam w aptece krem acne -derm i mimo niedowierzania zaczęłam używać. Jak dla mnie super! Jeśli macie jakieś pytania to chętnie podzielę się z wami swoim doświadczeniem - piszcie.
Powrót do góry
Nelka
Gość

PostWysłany: 2008.04.14, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A dlaczego tak polecasz Acne Derm? Że niby to jakaś rewelacja? Bo ja mam problemy z cera od dawna, ale tego preparatu nie znam i nie stosowałam.
Powrót do góry
kasandra
Gość

PostWysłany: 2008.04.19, 21:36    Temat postu: odp. Odpowiedz z cytatem

A ja polecam mydło do skóry wrazliwej z AA, do tego Nuno - ZIAJA. Efekty są swietne - lepsze niz po lekach od dermatologa. Sama miałam problemy z tradzikiem i wiem, że to bardzo trudna sprawa, ale szczerze polecam w.w produkty i nie jedzcie zadnych leków, bo one tylko zatruwaja wasz organizm.
Powrót do góry
limette

PostWysłany: 2008.04.23, 16:53    Temat postu: acne-derm Odpowiedz z cytatem

Nelka, polecam Acne-derm bo sama go stosuję i jestem zadowolona z efektów. Nie wiem ,może nie na wszystkich tak dobrze działa kwas azelainowy( główny składnik leczący w tym kremie) ale ja jestem zadowolona. Efekty to po pierwsze ale i cena przystępna ( ok.20zł.) i jest bez zapachu i co też ważne można stosując go wychodzić na słońce. Very Happy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.04.25, 14:25    Temat postu: Re: acne-derm Odpowiedz z cytatem

[quote="limette"]Nelka, polecam Acne-derm bo sama go stosuję i jestem zadowolona z efektów. Nie wiem ,może nie na wszystkich tak dobrze działa kwas azelainowy( główny składnik leczący w tym kremie) ale ja jestem zadowolona. Efekty to po pierwsze ale i cena przystępna ( ok.20zł.) i jest bez zapachu i co też ważne można stosując go wychodzić na słońce. Very Happy[/quote]

hej słuchaj ja od dzisiaj chce zacząć tego AD wiesz cere mam dosyć łądną ale z prawej strony pulika mam 4 czerwone punkty myślisz ze jak bede go stosowac na calej twarzy to zniknie mi to tzn te czerwone plamki chociaz troche w ciagu tygodnia..? bo 2 maja mam impreze a z takimi zcerwonymi punktami to glupio tak nawet korektor zbytnio ich nie kryje a wiem ze AD rozjasnia skore mi to nie szkodzi mam ciemna karnacje wiec jak troszke rozjasni to nic zawsze moge jakis podklad nalozyc wazne tlyko zeby mi te czerwone plamki zeszly.. aha a mozna na solarium chodzic używając AD?? prosze o pilnmą odpowiedz!!
Powrót do góry
Neli
Gość

PostWysłany: 2008.04.30, 21:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Acne Derm nie jest fotouczulający, więc na słońce można wychodzić. Ale czy solarium?? Zreszta opalanie twarzy należy raczej ograniczać, przynajmniej takie jest moje zdanie. No i kilkudniowa kuracja..raczej trzeba stosowac dłużej, ale z tego co piszesz to nie masz problemów tradzikowych więc moze delikatna kosmetyka się uda Smile Napisz jakie były efekty po kilku dniach i czy ci pomógł Ane Derm?
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.05.06, 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wiesz co ja stosująć acne derm nie zauważyłam żadnej różnicy jeśli chodzi i przebarwienia.. ale jeśli chodzi o miejsca w których nic nie miałam to super poprawił jej stan chodzi mi o to że na przebarwienia nie dziala a na czysta cere tak bo zapobiega wyskakiwaniu pryszczy i skóra jest czysta bez żadnych niespodzianek
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach