Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kosmetyki z olejem konopi (extravaganja) jakie doświadczenia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Kosmetyki naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia
Gość

PostWysłany: 2008.07.10, 22:09    Temat postu: Kosmetyki z olejem konopi (extravaganja) jakie doświadczenia Odpowiedz z cytatem

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tymi kosmetykami?
www.extravaganja.pl

Opakowania wyglądają ładnie, zastanawiam się nad spróbowaniem ale na początek raczej nie zamówię więcej niż 1 rzecz. Chyba, że ktoś poleci?

Kupiłam kiedyś coś zawartością hemp oil w body shopie, ale nie w Polsce (nie wiem czy w polsce to mają w ofercie) i jedyne co do dzisiaj pamiętam to bardzo, jakby to nazwać, naturalny zapach. Ale to nie wada!
Powrót do góry
koziros
Gość

PostWysłany: 2008.07.23, 11:35    Temat postu: extravaganja Odpowiedz z cytatem

Ja spróbowałem i jestem zadowolony, kiedyś miałem podobne produkty body shop, ale te extravaganja wydają się być trwalsze i ten zapach i aromat....Smile
Twisted Evil
Powrót do góry
daria23
Gość

PostWysłany: 2008.07.25, 09:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja probowałam kremu do twarzy i olejku do ciała i musze przyznać ze sa bardzo dobre. swietny zapach nie dokonca kojarzacy sie z konopiami, a do tego te kremy sa bardzo wydajne.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Kosmetyki naturalne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach