Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Aromatyczne sposoby na cellulit
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Aromaterapia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lola9999
Gość

PostWysłany: 2007.07.13, 14:37    Temat postu: Re: lejek eteryczny geraniowy Odpowiedz z cytatem

A ile razy zawijałaś tą folią uda??
Powrót do góry
Spixy
Gość

PostWysłany: 2007.08.04, 12:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej laski,
ja stosuje te okłady od tyg w polaczeniu z Lipometric (po okładach smaruje balsamem) i efekty rewelacyjne, na poczatku (jakis miesiac) stosowałam sam Lipometric i nie było az takich rezultatów, teraz to po prostu nadziwic sie nie moge - nogi bardziej kształtne i takie jedrne. super po prostu;P [chociaz obwód się zmieniił tylko o 2-3mm, moze dlatego ze nie byłam gruba po prostu cellulit się przyczepił;>]
pozdrawiam
Powrót do góry
gość
Gość

PostWysłany: 2008.03.12, 13:02    Temat postu: cellulit Odpowiedz z cytatem

okłady z folii są jak najbardziej polecane jeszcze z zastosowaniem odpowiednich olejków .Na pewno są efekty. Ja używam również
szortów na cellulit włoskiej firmy FARMACELL jak chodzę na fitness.To też pomaga.Wykonane są z fajnej tkaniny ,która powoduje uczucie masażu skóry.Naprawdę polecam!!!!
Powrót do góry
d.toczek

PostWysłany: 2008.04.16, 16:18    Temat postu: Aromatyczne sposoby na cellulit Odpowiedz z cytatem

Dzięki Mydlandii wykorzystałam olejki paczuli, grapefruitowy, geraniowy oraz cynamonowy do walki z tą nieszczęsną przypadłością. Mieszam po kilka kropel olejków z balsamem antycellulitowym, owijam się folia spozywczą i wskakuję pod kołdrę na 40 minut. Jestem dopiero po dwóch zabiegach a efekty już widać. Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ritka

PostWysłany: 2008.04.22, 19:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

myślisz że trzeba użyć wszystkich tych olejków czy może któryś z nich ma największą moc w walce z celulitem? obawiam sie że nie będzie mi się chciało robić aż takiej mieszanki Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość

PostWysłany: 2008.04.28, 05:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przeczytałam właśnie na mydlandii że najlepsze rezultaty daje kilka olejków. Zastosowałam się do tej rady i jestem już po 4 zabiegach. Poprawa jest widoczna. Ale nie liczyłam na cud ponieważ cellulit "chodowałam"" 15 lat więc na rewelację trzeba będzie poczekać. Ale polecam. Naprawdę pomaga. Tylko to mieszanie olejków, sm arowanie, owijanie i czekanie 60 min. pod kołdrą jest uciążliwe (ale jeśli chce się pozbyć tego świństwa to warto się trochę pomęczyć). Pozdrawiam
Powrót do góry
d_toczek
Gość

PostWysłany: 2008.04.28, 05:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rezultaty są widoczne już po pierwszym zastosowaniu. Podobno największe efekty daje olejek paczuli (ale ma bardzo nieprzyjemny zapach). Natomiast zastosowanie mieszanki olejków wzmaga jego skuteczność. Jest to uciążliwe ale naprawdę skuteczne. Życzę sukcesów i pozdrawiam
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.06.02, 05:51    Temat postu: aromatyczne sposoby na cellulit Odpowiedz z cytatem

Efekty są widoczne. Jestem po siedmiu zabiegach ale muszę niestety zrobić przerwę. Przytrzymałam olejki za długo i oparzyłam nogę. Jednak nie zrażam się i będę kurację stosowała nadal. Pozdrawiam
Powrót do góry
silk
Gość

PostWysłany: 2008.11.03, 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie często dodaję do kąpieli olejek grejpfrutowy.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Aromaterapia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach