Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

witam

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Powitalnia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malgo9
Gość

PostWysłany: 2005.11.04, 00:12    Temat postu: witam Odpowiedz z cytatem

Witam. W powitalni jestem pierwszy raz.Odrazu zaczne mam pytanie .Czy osoba z zylakami moze uzywac tych mikstur olejkowych bez problemu czy raczej nie. Exclamation Smile Prosze poradzcie mi cos bo ten problem<celulit<< niestety rowniez mnie dotyczy.Z gory dziekuje Smile
Powrót do góry
Aldona P / Mydlandia.pl

PostWysłany: 2005.11.14, 12:23    Temat postu: Żylaki a stosowanie mieszanin olejków antycellulitowych Odpowiedz z cytatem

Witam bardzo serdecznie i od razu odpowiadam na pytanie. W zasadzie nie powinno stosować sie w mieszaninie tylko olejku cynamonowego, poniewaz ma on bardzo silne dzilanie rozgrzewajace. W praktyce jednak zminiejsza sie ilośc olejku z 5 kropli na 2 i w trakcie smarowania unika się stosowania mieszanki na łydki (jest to najbardziej narażony rejon nóg, gdzie moga powstac przestoje krwi, a olejek cynamonowy jeszcze nie potrzebnie roszerzy naczynka w tych miejscach)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
malgo9
Gość

PostWysłany: 2005.11.17, 15:22    Temat postu: Podziekowanie Odpowiedz z cytatem

Witam rowniez bardzo serdecznie i Dziekuje za informacje Very Happy Tera wiem jak te olejki stosowac,zeby nie pogorszyc a polepszyc stan swoich nog [zylakow nie mam duzo ale jednak to stanowi dla mnie maly problem] Very Happy Niestety przez ten maly dyskomfort zmuszona jestem analizowac wszystkie dostepne srodki z duza ostroznoscia.Jestem naprawde wdzieczna za informacje i jeszcze raz dziekuje. Exclamation Laughing
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2006.03.24, 12:42    Temat postu: Re: Żylaki a stosowanie mieszanin olejków antycellulitowych Odpowiedz z cytatem

Aldona P / Mydlandia.pl napisał:
Witam bardzo serdecznie i od razu odpowiadam na pytanie. W zasadzie nie powinno stosować sie w mieszaninie tylko olejku cynamonowego, poniewaz ma on bardzo silne dzilanie rozgrzewajace. W praktyce jednak zminiejsza sie ilośc olejku z 5 kropli na 2 i w trakcie smarowania unika się stosowania mieszanki na łydki (jest to najbardziej narażony rejon nóg, gdzie moga powstac przestoje krwi, a olejek cynamonowy jeszcze nie potrzebnie roszerzy naczynka w tych miejscach)
Embarassed Crying or Very sad Wink Rolling Eyes Idea Arrow Question Exclamation Evil or Very Mad Razz Mad Shocked Confused Cool Surprised Sad Smile Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Powitalnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach