| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
malgo9 Gość
|
Wysłany: 2005.11.04, 00:12 Temat postu: witam |
|
|
Witam. W powitalni jestem pierwszy raz.Odrazu zaczne mam pytanie .Czy osoba z zylakami moze uzywac tych mikstur olejkowych bez problemu czy raczej nie. Prosze poradzcie mi cos bo ten problem<celulit<< niestety rowniez mnie dotyczy.Z gory dziekuje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aldona P / Mydlandia.pl
|
Wysłany: 2005.11.14, 12:23 Temat postu: Żylaki a stosowanie mieszanin olejków antycellulitowych |
|
|
| Witam bardzo serdecznie i od razu odpowiadam na pytanie. W zasadzie nie powinno stosować sie w mieszaninie tylko olejku cynamonowego, poniewaz ma on bardzo silne dzilanie rozgrzewajace. W praktyce jednak zminiejsza sie ilośc olejku z 5 kropli na 2 i w trakcie smarowania unika się stosowania mieszanki na łydki (jest to najbardziej narażony rejon nóg, gdzie moga powstac przestoje krwi, a olejek cynamonowy jeszcze nie potrzebnie roszerzy naczynka w tych miejscach) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
malgo9 Gość
|
Wysłany: 2005.11.17, 15:22 Temat postu: Podziekowanie |
|
|
Witam rowniez bardzo serdecznie i Dziekuje za informacje Tera wiem jak te olejki stosowac,zeby nie pogorszyc a polepszyc stan swoich nog [zylakow nie mam duzo ale jednak to stanowi dla mnie maly problem] Niestety przez ten maly dyskomfort zmuszona jestem analizowac wszystkie dostepne srodki z duza ostroznoscia.Jestem naprawde wdzieczna za informacje i jeszcze raz dziekuje.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2006.03.24, 12:42 Temat postu: Re: Żylaki a stosowanie mieszanin olejków antycellulitowych |
|
|
| Aldona P / Mydlandia.pl napisał: | | Witam bardzo serdecznie i od razu odpowiadam na pytanie. W zasadzie nie powinno stosować sie w mieszaninie tylko olejku cynamonowego, poniewaz ma on bardzo silne dzilanie rozgrzewajace. W praktyce jednak zminiejsza sie ilośc olejku z 5 kropli na 2 i w trakcie smarowania unika się stosowania mieszanki na łydki (jest to najbardziej narażony rejon nóg, gdzie moga powstac przestoje krwi, a olejek cynamonowy jeszcze nie potrzebnie roszerzy naczynka w tych miejscach) |  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|