Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

to okropne pocenie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wkurzona
Gość

PostWysłany: 2007.07.28, 17:28    Temat postu: to okropne pocenie Odpowiedz z cytatem

hej nie zna ktos moze jakiegos sposobu ze tego okropnego potu nie bylo czuc?kurde przeciez biore czeste kapiele,po kazdym zalozeniu bluzki piore ja i uzywam antyperpirantow.juz sama nie rozumiem skad ten przykry zapach sie bierze,przeciez dbam o higienie!!!:(nie raz mialam przez to dola bo kolezanki zwracaly mi uwage ze poprostu...smierdze:(traci na tym moje zycie towarzyskie.poce sie troche bardziej niz wszyscy...mam zamiar kupic sobie antidral ale nie wiem czy mi pomoze...poki co walcze z tym zapachem..blagam pomocy bo sie zalamie:SadSadSadSadSad:(za porady z gory dzieki:*
Powrót do góry
Ewcia90
Gość

PostWysłany: 2007.07.31, 18:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja stosuję antidral od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona z efektów Smile . Miałam okropne problemy, nie mogłam nosic kolorowych slicznych bluzeczek, bo zaraz mialam plamy pod pachami... No i ten zapach... Byłam załamana Crying or Very sad . Ale trafiłam na jedno z forów na temat pocenia. Kupiłam antidral. Używałam go najpierw przez tydzień codziennie, teraz już co 2-3dni, oczywiście na noc na umytą suchą skórę. Rano używam zwykłego dezodorantu w sprayu i jest super! Kupiłam teraz mnóstwo kolorowych topów, wszyscy mówią, że świetnie wyglądam Laughing . Nie zauważam żadnych skutków ubocznych, czasem po nałożeniu trochę piecze lub swędzi, ale idzie wytrzymac Smile. Nigdy nie nakłada się go po depilacji, bo może silnie podrażnic. W każdym razie ja dzięki antidralowi wygrywam walkę z uciążliwym potem Very Happy . Życzę tego i Tobie!!!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.07.31, 21:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej wielkie dzieki za rady:)wiesz ja sie zastanawiam nad tym antidralem ale slyszalam ze jednak te skutki uboczne sa po np kilku latach od stosowania...troche sie tego boje....bo samo pocenie w sobie mi tak bardzo nie przeszkadza tylko chodzi mi o ten przykry zapach....ktory mnie tak dobija......ale mamy pecha...normalnie szok.....dlaczego sie tak bardzo musimy pocic???kurcze musze to jeszcze przemyslec.buzki papapapppapap:*:*:*
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.07.31, 21:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a mam jeszcze jedno pytanko....a nie zna ktos jakis sposobow domowych na pozbycie sie tego "smrodu" podczas pocenia?:)dbam o higienie i nic nie pomaga Embarassed[/list]
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2007.09.24, 18:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kurcze zauważyłam,że mniej stresu powoduje,że się tak nie pocę i nie czuć go tak bardzo:)SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.01.29, 17:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ludzie mam pytanie.....czy stosował ktoś z was bellergot na nadpotliwość?wiem,że to lek na nerwice i takie tam..mam go ale nie wiem czy jest sens używać...przepisał mi go dermatolog....ale z tego co widzę to nie jest taki święty lek bo powoduje różne skutki uboczne...najbardziejsię boję ospałości bo czeka mnie dużo egzaminów i nie mogę zasypiać w ciągu dnia......;/kurcze....ale jeśli ma pomóc to mogę spróbować////plis o poradę....
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.02.05, 19:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

muszę się przyznać że biorę ten bellergot ale jakoś specjalnie to on na mnie nie działa:(nawet skutki uboczne nie występują często....czasami się chce spać i mam sucho w ustach a tak to lipa bo i tak się pocę;/załamka
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.02.14, 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hejo muszę wam powiedzieć że nadal biorę ten bellergot i dzisiaj go skończe i w sumie to czasami nawet pomaga Very Happy mysle ze troszeczke mniej sie poce Laughing a początki były beznadziejne-->dobrze ze ten lek jest tani:) szkoda tylko ze nie mozna go czesto przyjmowac;/ pewnie niedlugo znowu zaczne sie pocic jak wczesniej;/ ale udręka..ehh
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: 2008.02.14, 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na lato i tak sobie kupie antidral jeszcze go nie stosowalam ale wyprobuje...poki co narazie staram sie probowac roznych rzeczy stad bellergot i czasami pije herbatki z szalwii ale niedobre sa dlatego nie pije regularnie:)
Powrót do góry
"nowa"
Gość

PostWysłany: 2008.09.27, 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuchaj ja mam podobnie...Ja od roku się pocę... W sumie to nie chodzi o pocenie się, ale o ten zapach... Nie rozumiem tego... Codziennie się myję, a nawet dwa razy dziennie, używam dezodorantów, nawet używam w szkole chusteczek (takich dla dzieci) i nic ;(. Wiele bym dała, żeby tak nie pachnieć... I rzeczywiście... Kontakt z innymi się zmienia...
Powrót do góry
kalutka

PostWysłany: 2008.11.26, 15:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podobno jak się je więcej warzyw niż mięsa, to również działa na intensywność zapachu, a właściwie ją zmniejsza:)

Także duużo warzyw moje Panie Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach