| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.13, 23:35 Temat postu: |
|
|
Moga byc babskie, ale niekoniecznie. Moze cos takiego..."glebokiego: ?I migusiem swoje typy, bo tez bede zamawiac:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.14, 21:21 Temat postu: |
|
|
Oj w babskich to ja słaba jestem, i bardziej na opinii innych polegam. Coś z innej bajki - to ja bym kupiła "Grę Anioła" Zafon Pierwsza była jak dla mnie świetna i wciągająca druga nie jest gorsza.  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2008.12.14, 21:29 Temat postu: |
|
|
| choco napisał: | | A moze polecicie cos na swieta? Brakuje mi prezentu dla kolezanki (chodzi mi o ksiazke). |
z takich babskich mogę Ci polecić Święta,Święta......Annie Sanders -wydawnictwo Świat Książki .Sama zakupiłam przyjaciółce.Wiem,że to nieprzyzwoite,ale ją czytam i muszę zdążyć do gwiazdki.Chyba się nie zorientuje  _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2008.12.14, 21:35 Temat postu: |
|
|
Ale z Ciebie kumpelka.
No dobra, przyznam się też czasem tak robiłam - dwie pieczenie na jednym ogniu. A o tej książce sporo nasłuchałam się w pracy - że fajna, lekka i zabawna i bardzo babska.  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.14, 22:07 Temat postu: |
|
|
| To jutro ja sobie obejrze i jak sie zdecyduje to przeczytam:P. A co tam. Nie dam w prezencie kota w worku.Jak cos jeszcze Wam przyjdzie do glowy to piszcie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kalutka
|
Wysłany: 2008.12.15, 22:29 Temat postu: |
|
|
Co do stresu - minął Dziś odebrałam zamówione książki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
choco Gość
|
Wysłany: 2008.12.22, 22:04 Temat postu: |
|
|
| Mnie tez sie udalo wszystko zdobyc. Wyjatkowo wczesnie:P. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2009.01.05, 20:26 Temat postu: |
|
|
I jak Wasze książkowe prezenty? Czytane, przeczytane? Trafione czy też klapa? Chwalmy się i narzekajmy.  _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ritka
|
Wysłany: 2009.01.06, 22:44 Temat postu: |
|
|
ja dostałam ostatnią część Harrego. Przeczytane z miejsca  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2009.01.08, 10:15 Temat postu: |
|
|
Co prawda jednej książki z "zamówionej" listy nie znalazłam pod drzewkiem, ale reszta była jak najbardziej trafiona. Teraz czekają w kolejce na czytanie.
A widziałyście, że styczniowe "wyprzedaże" ogarnęły także książki. Tylko szkoda, że fundusze po świętach poważnie osłabione. _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2009.01.11, 23:58 Temat postu: |
|
|
A mnie udały się prezenty - nie dość że trafiłam w 10 to jeszcze ze wszystkim zdążyłam na czas. Sama też dostałam miłą niespodziankę.  _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|