Ja także mam problem z potem. Najgorsze jest to ze uzywam antyperspiranta i pomaga m tylko z przykrym zapachem , a poce sie dalej . Nie moge ubierac kolorowych bluzek po zaraz mam plamy pod pachami , wiec jak co to musze ubrac jakic swetr. W lecie to juz wogóle masakra. tak sie poce ze az czuje jak splywa ze mnie pot .POMOCY!!!!!!!!!!!! cY TEN ANTIDRAL NAPRAWDE POMAGA. a JAK SIE GO STOSUJE? cZY SIE GO TYLKO SAMEGO UZYWA CZY PRZEZ DZIEN JESZCZE Z ANTYPERSPIRANTEM? PROSZE O ODPOWIEC
Ja także mam problem z potem. Najgorsze jest to ze uzywam antyperspiranta i pomaga m tylko z przykrym zapachem , a poce sie dalej . Nie moge ubierac kolorowych bluzek po zaraz mam plamy pod pachami , wiec jak co to musze ubrac jakic swetr. W lecie to juz wogóle masakra. tak sie poce ze az czuje jak splywa ze mnie pot .POMOCY!!!!!!!!!!!! cY TEN ANTIDRAL NAPRAWDE POMAGA. a JAK SIE GO STOSUJE? cZY SIE GO TYLKO SAMEGO UZYWA CZY PRZEZ DZIEN JESZCZE Z ANTYPERSPIRANTEM? PROSZE O ODPOWIEC
"Nie martw się."- wiem, że to trochę dziwnie i głupio brzmi. Również mam z tym problem i
to już przez długi długi czas, jednak jakoś żyję
Proponuję abyś poszła do lekarza, bo być może to objaw jakiejś choroby...
A jeżeli nie- to wszystko jest ukryte w nas samych, w naszej psychice. Trzeba mieć dobre
nastawienie, nie wychodzić z domu z założeniem, że "znowu będę mokra". Ja staram sobie
przetłumaczyć niektóre sprawy (w duchu, albo na głos mówię do siebie, jak do dziecka-
uspokajam się). W moim przypadku problemem są nerwy. Ciężko mi sobie z nimi poradzić.
I czasami jak uda mi się uspokoić, to pocę się mniej jub wcale! Wtedy jestm taka dumna
i szczęśliwa!! Mam dobry humor.
Ale powracając, bo trochę się zagalopowałam...
ANTIDRAL należy stosować wieczorem, przed samym spaniem. Nałożyć i poczekać aż wyschnie,
najlepiej podnieść ręce. I nie używaj tego bardzo dużo. Ponieważ wywołuje to swędzenie,
zaczerwienienie, czasami ból. Musisz być na to przygotowana. Poza tym wysusza skórę.
Dlatego nie przesadź Używaj zależnie od potrzeb, np. kilka razy w tygodniu (może na
samym początku dwa dni pod rząd, ale tylko za pierwszym razem!), póżniej stopniwo-
rzadziej.
Ja używałam dodatkowo antyperspirantu, zawsze to dodatkowa ochrona
ŻYCZĘ POWODZENIA!!
PS
Kiedyś nagle przestałam stosować Antidral i ciężko było wrócić, już nie chciał działać.
Obecnie go nie używam, za bardzo mnie to bolało (to środek dla wytrzymałych i nie wiem,
czy mogę go polecić), być może mam uczulenie, czy coś. Chociaż pewnie to wina składu tego
Hej .
Ja również się poce pod pachami , ale poce się tylko w szkole , niewiem czemu . w domu też czaseem , ale mało kiedy. ; |
Ja mam 14 lat - czy mogę już używać Andridol ?
No pewnie, że możesz stosować Antidral. Też go stosowałam, ale jakoś dużych efektów poprawy nto nie zauważyłam. Później stosowałam Etiaxil, działał rewelacyjnie. Jak się skończył to zaczęłam stosować Dricol, który jest wspaniały. Narazie stosuje dwa tygodnie, najpierw smarowałam codziennie, teraz co drugi dzień i jestem bardzo zadowolona efektami.
U mnie antidral sprawdza się rewelacyjnie na dłoniach - stosuję od ok. pół roku i dłonie nie pocą mi się praktycznie wcale (wcześniej to był koszmar, wiele osób cierpi na nadpotliwość dłoni i doskonale wiem jak to jest z tym żyć :/ ). Na pachy również stosuję antidral, jednak niezbyt często - po użyciu tego środka na skórę pach czuję silne pieczenie i ból, jest tak bardzo nasilone, że nie dam rady wytrzymać - dlatego wolę nosić luźniejsze koszulki niż tak bardzo się męczyć.
Tabletki z reguły zbyt wiele nie pomagają, swego czasu zażywałam tabletki Perspi Block (czy jakoś tak), też na nadpotliwość. Nie zauważyłam po nich żadnych pozytywnych zmian.
Dla mnie, jak już pisałam, antidral jest najlepszy. Nie wiem jak z etiaxilem, ale jest to podobny lek do antidralu - na pewno droższy, ale czy lepszy to nie wiem.
bardzo fajny antyperspirant, nie spodzieałam się po nim niczego specjalnego ale tak skubany wysusza paszki ze w ogóle pot nie leci. super sprawa - wreszcie po kilku latach spoconych paszek mozna się od nich skutecznie, dzięki antidralowi uwolnić.
ja tez uzywam antidral i jest znakomity. wczesniej pocilam sie i mialam ogromne plamy potu na koszulkach;/ to bylo straszne. uzywam go na noc a rano zmywam. jednak teraz we wakacje spie czesto pod namiotem. czy na dzien moge stosowac? i jesli naloze antidral na pachy to po jakim czasie mam to zmyc?? prosze o odp. jesli mozecie to na maila:ewelina-r1@wp.pl. bede baardzo wdzieczna.
Hej jak wy mam poodobny problem stosowałam różnych środków.
Przyczytałam to forum i chce sobie kupić antidral ale mam pytanie;
Czy on działa nawet nA w-f ?
i czy on powoduje więcej ''pryszczy'''
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach