| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
limette
|
Wysłany: 2008.05.07, 11:17 Temat postu: Acne-derm |
|
|
Wiesz co nie wiem jak długo używasz acne-derm ale jeśli chodzi o przebarwienia to nie jest krótki proces, z trądzikiem tak samo niestety. Ale widzę ,że cera ci się poprawiła, fajnie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaja Gość
|
Wysłany: 2008.05.11, 11:40 Temat postu: |
|
|
| Myślę, że jakąkolwiek poprawę co do przebarwień mozna uzyskać po kilku miesiącach stosowania. Przecież Acne Derm zawiera 20 % kwas,więc jego działanie jest raczej delikatne. Ja nie mam przebarwień, ale stosuję Acne Derm, bo czasami mam problemy z cerą szczególnie przed okresem. I jak dla mnie działa znakomicie, pory są mniejszcze, skóra bardziej napieta i gładsza i z miesiaca na miesiąc zdecydowanie mniej niespodzianek na twarzy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nina Gość
|
Wysłany: 2008.05.23, 18:29 Temat postu: |
|
|
| Jak długo trzeba stosowac Acne Derm, żeby były efekty???? Ja stosuję juz 2 tygodnie, ale to nie jest to czego oczekiwałam... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gościówa Gość
|
Wysłany: 2008.11.10, 17:49 Temat postu: |
|
|
Może nie masz po prostu przebarwień potrądzikowych i dlatego na ciebie nie zadziałał. ..wiadomo przecież ze na twarzy mozna miec różne plamy, moja koleżanka ma na przykład takie ciemne brązowe, które wyszły jej w czasie ciąży, więc wiadomo ze nie stosuje na to acne derm.
Ja notomiast miałam problemy z cerą, wypryski i później taką czerwona twarz w tych miejscach i właśnie acne derm zadziałał rewelacyjnie. Moja skóra wróciła do stanu równowagi. Tylko niestety nie trwało to tydzień ale około 6 miesięcy. Ale warto było czekać.
A jak ktoś ma jakieś pytania dotyczące AD to najlepiej zadawać je na ich stronie, tam jest o tym kremie wszystko.
to dla tych którym nie chce się szukać http://www.acnederm.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta578
|
Wysłany: 2009.04.14, 22:00 Temat postu: i jeszcze ważne |
|
|
I jeszcze ważne, że Acne Derm szybko się wchłania. Kiedyś używałam pasty cynkowej, niezła ale musiałam się chować przed ludźmi bo trzeba był odczekać 10 min a potem zmyć tonikim A tu smaruje się i zaraz można iśc do swoich zajęć
ps czcionki pogrubione bo mam strida pokażnego _________________ Miło Was poznać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ssss Gość
|
Wysłany: 2009.04.16, 20:53 Temat postu: |
|
|
| polecam sudocream- tez w aptece. uwaga brudzi ubranie.a poza tym kuracje sterydowa u dermatologa- droga , trzeba robic ew kolko badania na poziom sterydow, dziewczyny nie moga w tym czasie zajsc w ciaze noi zero slonca- rewelacja zero tradziku , sladow , porow- okolok pol roku w zaleznosci od stanu zaawansowania tradziku. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta578
|
Wysłany: 2009.04.17, 09:16 Temat postu: |
|
|
To ja za taką kurację dziękuję bardzo, nie skorzystam. Zero słońca i inne rzeczy odpadają.No a z tym sudocremem chodzić w białe kropki też mi się nie uśmiecha. Zostanę przy swoim i Wam też polecam:)
stronkę znalazłam o produkcie i o tym jak dbać o taką cerę www.acnederm.pl  _________________ Miło Was poznać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
milka
|
Wysłany: 2009.05.11, 13:28 Temat postu: |
|
|
Nie ma sposobu aby trądzik zniknął jak za dotknięciem czarodziejskiej różczki, nie ma cudów, wszystko wymaga czasu. Też używam maści acne derm i naprawdę buzia z czasem staje się ładniejsza.
Absolutnie nie należy stosować do mycia twarzy zwykłego mydła, bo to strasznie wysusza i zasadowy odczyn mydła sprzyja rozwijaniu się bakterii. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta578
|
Wysłany: 2009.05.11, 14:39 Temat postu: |
|
|
Potwierdzam. Do mycia twarzy tylko toniki antybakteryjne a mydło odpada .
A na stronce www.acnederm.pl piszą, że trzeba jeść produkty z dużą ilością cynku. Polecam pestki z dyni. _________________ Miło Was poznać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2010.06.23, 11:54 Temat postu: |
|
|
Ja wyleczyłam trądzik stosując miód Manuka. Wystarczy go zażywać i czasami go używać bezpośrednio na twarz. Cena troszkę duża tego miodu, ale jak bym zsumowała wszystkie wydane pieniądze na lekarstwa prawie na jedno wyjdzie .Tylko efekt końcowy inny. Naprawdę jeśli macie już dosyć to spróbujcie tego miodu. Ja też nie wierzyłam, ale teraz z czystym sumieniem mogę go Wam polecić. _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2010.06.26, 15:30 Temat postu: |
|
|
Czytałam o tym miodzie w internecie, wiele osób sobie chwali. Sama już nie wiem, zawsze myślałam, że jak leczyć to lekarstwami ewentualnie aptecznymi papkami wysuszać. Ale miodem? W moim przypadku to nawet nie wiem co jest przyczyną, bo z pewnością nie jest to trądzik młodzieńczy. A kupię ten miód manuka w aptece? _________________ tiu tiu tiu ? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2010.06.29, 09:27 Temat postu: |
|
|
Najpierw poszłam do apteki, ale powiedzieli mi, że nie mają. Więc wpisałam w neta miody manuka i wyskoczył mi adres Miodymanuka.pl . to bezpośredni importer tych miodów. Ja tam kupiłam i wiem , że to oryginalny produkt. _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese1 Gość
|
Wysłany: 2010.06.29, 10:48 Temat postu: |
|
|
| Ok dzięki, jeszcze podpytam mojego dermatologa ale myślę, że nie będzie miał chyba zastrzeżeń. A widziałam na allegro także inne miody o takiej nazwie, ale to chyba jednak podróbki. Troszkę drogo ale porównują inne super lekarstwa to jedno i to samo. A nuż pomoże ten miodzik. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2011.01.13, 16:43 Temat postu: |
|
|
jak już kupować ten miód to zalecam z tej strony miodymanuka.pl. tu na 100% oryginał. I jak pomógł miód? bo to już troszkę temu pisałam o tym miodzie. Jeśli chodzi o moja osobę to mogę stwierdzić że po pół roku stosowania moja cera naprawdę się poprawiała. _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamilka Gość
|
Wysłany: 2011.02.27, 21:56 Temat postu: |
|
|
| Dziewczyny ja to czytałam o olejku manuka, że stosuje się go w kosmetyce. Ten miodzik faktycznie troszkę drogi. A który rodzaj miodu brałaś? Może bym go nie na cerę ale na żołądek wzięła? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|