| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
eszkai
|
Wysłany: 2005.02.05, 22:10 Temat postu: Rozstępy |
|
|
mam wielki problem i kłopot w jednym... bardzo pilnie szukam kosmetyków i innych skutecznych metod na pozbycie się rozstępów.. jestem po 2 ciążach.. próbowałam już wielu metod ale żadna z nich nie okazała się 100%- wa... niby się zmniejszyły ale jak są tak są i nie chcą zniknąć _________________ ...wykorzystaj czas który został Ci dany...
...żyj i pozwól żyć innym... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ish Gość
|
Wysłany: 2005.02.07, 21:25 Temat postu: niestety... |
|
|
| Niestety muszę Cię zmartwić-rozstępy to "normalne" głębokie blizny, więc w zasadzie można je całkowicie usunąć jedynie chirurgicznie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wiola Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
eszkai
|
Wysłany: 2005.02.14, 15:53 Temat postu: |
|
|
dzięki  _________________ ...wykorzystaj czas który został Ci dany...
...żyj i pozwól żyć innym... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Syfer Gość
|
Wysłany: 2005.03.22, 10:34 Temat postu: |
|
|
I niestety.. 100% nigdy nie znikna, nawet z pomocu chirurga. Mozesz je zmniejszyc i zrobic mniej widoczne, ale to wszystko.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
werona Gość
|
Wysłany: 2006.03.01, 11:59 Temat postu: rozstępy |
|
|
| hej:) Mam rozstępy od kilku lat (nigdy nie miałam problemu z wagą) głównie na pośladkach, biodrach no i na piersiach. Jeśli ktoś zna skuteczny sposób na rozjaśnienie (już nie chodzi mi o pozbycie się ich, bo w tym stadium (białe) jest to bardzo trudne) proszę o informację. Ja słyszałam niedawno o Lioton 1000 - zel zachwalany przez kulturystów. Czy wiecie może czy jest skuteczny?. :D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
VitisVinifera
|
Wysłany: 2006.04.07, 06:47 Temat postu: |
|
|
| Dobre efekty daje kwas mlekowy w stężeniu około 10% w gotowym produkcie oraz proteiny soji (potwierdzone badaniami dermatologicznymi). Szukajcie także oleju jojoba oraz aminokwasów takich jak prolina i jej pochodne w preparatach przeznaczonych na rozstępy. Z olejków eterycznych nadaje się w tym celu olejek lavendowy, geraniowy, jałowcowy i szłwi muszkatołowej w stosunku 40:30:20:10. Steżenie mieszaniny tych olejków w produkcie nie powinno przekraczać 1,5%. Można je wmieszać w gotowy krem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Nikom
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kutu Gość
|
Wysłany: 2012.02.28, 07:41 Temat postu: gGPPhxmUyDbo |
|
|
| Anna Palka pisze: Anna PalkaWlasnie tkaiej odpowiedzi mi tam brakuje.Tez BYLAM w takim zwiazku, ale na szczescie juz nie jestem.VA:F [1.9.11_1134](from 7 votes) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|