| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
agata Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2006.07.15, 08:18 Temat postu: Re: :( |
|
|
| ANETKA napisał: | | Chciałabym dostać odpowiedź, czy tylko powiększyć piersi można operacją plastyczną?? Przecież muszą być jakieś inne sposoby..., kremy.. cholera nia może być tak, że po prostu muszę wstrzykiwać sobie .. nie.. to jest niemożliwe musza być jakieś inne rzdy.. pomóźcie.. Juz wszystkie metody sprawdziłam,: zimna woda, kremy ujędrniające, ćwiczenia..i NIC!! CZEKAM NA ODPIS! ANETKA |
o operacjach tutaj jest duzo http://xn--twojeciao-xub.pl/index.php |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Therese
|
Wysłany: 2007.03.21, 13:21 Temat postu: |
|
|
A może warto raczej włożyć trochę pracy w wysiłek fizyczny a nie kłaść się pod nóż? Na podniesienie biustu dobre są pompki i nie muszą być takie pełne. Poza tym jest szereg ćwiczeń na poprawę wyglądu piersi. Dokładając do tego kurację kremem ( ja stosuję Eveline) można uzyskać fajny efekt. Co do bardziej naturalnych to pewnie coś znajdzie się wsród ziółek, jednak warto pamiętać żę naturalne terapie dają efekty po dłuższym czasie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mona
|
Wysłany: 2007.05.26, 20:13 Temat postu: o kosmetykach ujędrniających i nie tylko |
|
|
| Polecam wszystkim naturalne kosmetyki z Oriflame. Miliony ludzi już je przetestowało i nie zawiodło się! Każdy znajduje coś dla siebie. Przy okazji szukam ludzi do współpracy z Oriflame... Lubisz kosmetyki? Chciałabyś/ chciałbyś dowiedzieć się o nich więcej, a może chcesz zarobic? Jeżeli nie Ty, to może znasz kogoś kto by się na to pokusił? Zastanów się i napisz! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
megika() Gość
|
Wysłany: 2007.07.14, 12:29 Temat postu: |
|
|
Zostan konsultantka miedzynarodowej firmy kosmetycznej Faberlic-wpisowe 0zl,27%znizki,konkursy, do kazdego zamowienia prezent,nie musisz dokonywac regularnych zamowien,Zadzwon po wiecej informacji 510244952, napisz na gg:7311885, email: megi48@op.pl. Forma kontaktu zależy od Ciebie.
A może chcesz spróbować i zamówić kosmetyki. Jestem konsultantką i udzielam rabatów,ceny niższe niż w katalogu. ZAPRASZAM!!!!!
. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2007.11.28, 17:24 Temat postu: |
|
|
| Witam drogie panie Mam problem ... A mianowice moja dziewczyna wbiła sobie do głowy że jej biust jest mało jędrny i wogole nie ksztaltny... Wcale tak nie jest ale mniejsza o to , przejdzmy odrazu do rzeczy Zarzyczyla sobie ona kremu ujędrniającego ,ale zagrozila że jak nie będzie efektywny to mnie bo łebie wytrzaska Ona sama wcześniej nie używała takich preparatów więc nie podala zadnej konkretnej nazwy ,a sama sie nie ruszy bo musi sie uczyc.Nie mam zielonego pojecia co kupic. Nie wiem czy rozmiar piersi ma cos do rzeczy ale na wszelki wypadek napisze ze sa dosc duze.Prosze o pomoc!!! Poleccie jakis dobry kremik lub inny preparat co by to moja dama byla happy.Prosze o kontakt tutaj lub na gg:5930119.Z góry dziękuje |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agulla
|
Wysłany: 2007.12.04, 19:30 Temat postu: |
|
|
wiesz tak ciężko powiedzieć, bo jedne kremy działają na daną osobę, a na inną nie...tak naprawdę to stosowanie kremu bardzo działa na podświadomość!!dzięki temu że masujesz!!poza tym są różne ćwiczenia które ujędrniają biust!! _________________ http://r1.bloodwars.interia.pl/r.php?r=77205 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nefredyta
|
Wysłany: 2008.07.08, 17:51 Temat postu: |
|
|
Witam. Mam takie pytanie... Czy te kremy są bezpieczne tzn czy potem jak bede karmmiła piersią czy nie beda w mleku jakieś szkodliwe związku ? i jeszcze.. moze wiecie jakie są najlepsze kremy by podniesc troszke biust by ładniej wyglądał ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paulina_19 Gość
|
Wysłany: 2009.05.31, 10:04 Temat postu: ;) |
|
|
Witam
Ja słyszałam, że ponoć smarowanie biustu spirytusem wpływa w jakiś sposób na powiększenie biustu. Nie mam pojęcia czy to prawda ale ponoć ten sposób daje świetne efekty. Nie wiem tylko po jakim czasie. Sama chcę wypróbować ten sposób ;p i wtedy się okaże xD |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bombka999
|
Wysłany: 2009.08.03, 14:22 Temat postu: Re: ;) |
|
|
| Paulina_19 napisał: | Witam
Ja słyszałam, że ponoć smarowanie biustu spirytusem wpływa w jakiś sposób na powiększenie biustu. Nie mam pojęcia czy to prawda ale ponoć ten sposób daje świetne efekty. Nie wiem tylko po jakim czasie. Sama chcę wypróbować ten sposób ;p i wtedy się okaże xD |
Nigdy nie słyszałam o tym sposobie, ale wiem, że spirytus bardzo wysusza skórę i nie jest to zdrowe. Już lepiej zainwestować parę złotych w jakiś krem do pielęgnacji biustu. pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mietek64 Gość
|
Wysłany: 2011.08.05, 14:41 Temat postu: Re: Kosmetyki ujędrniające biust |
|
|
| Srulek Rozencwajg napisał: | | eszkai napisał: | | cześć.. bardzo proszę o jakieś sprawdzone kosmetyki ujędrniające biust.. i te ze sklepu i te domowe sposoby |
Dobre efekty dają plastry. Fajnie podnoszą i są nie drogie. Polecam. |
Na biust jest sprawdzony tylko i wylacznie masaz wykonywany manualnie okolko 5 do 7 minut na 1 piersi |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|