Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

cud cud cud nad tamiza

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
uzytkownik: anhydrola f
Gość

PostWysłany: 2008.10.19, 01:02    Temat postu: cud cud cud nad tamiza Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich z problemem... tfu z przeklenstwem... jakim jest nadmierna potliwosc. cierpialem (cierpie) na nia od lat. od paru stan ten pogarszal sie. potliwosc dotyczy pach. potliwosc jak chyba tez u was prowadzila do zaburzen samooceny, pewnosci siebie, maksymalnego wkur...nia kiedy zalezy wam, by byc suchym... ogromne wielgachne mokre i przylegajace do pachy plamiska potu. moglem sie myc co trzy godziny, a i tak moje pachy byly non stop wilgotne lub tonely w litrach wodnistego potu. okropnosc. mieszkam w londynie i szukalem tu jakiegos specyfiku. z wielkimi patelniami pod pachami udalem sie do Boots'a i tam pani zaoferowala mi Anhydral Forte. w zasadzie szukalem antydrala, etiaxilu itp, ale ok. £4.50, tani jak barszcz, pewnie 'g' zdziala. nalozylem na noc w poniedzialek. na kompletnie sucha pache, tuz po kapieli. poszedlem spac, troszke swedzialo, ale ok, czego sie nie robi dla nauki. rano umylem, psiknalem dezodorantem, ktory uzywalem na codzien, Sanex.... jestem chyba wniebowziety. ja po prosu nie moge w to uwierzyc, gdybym tylko kur wczesniej wiedzial. tyle stresu, tyle eeeeh. codziennie, po kapieli stosuje psikniecie Sanexu i w droge. chodze na silownie, pracuje w piekarni... wszedzie goraco, zero zero zero plam, zero kropelki potu. zauwazylem tez, ze mam mniejsze pragnienie. rozpisuje sie troche, nie wiem, czy w Polsce mozna dostac Anhydrol Forte. napisze sklad: zawiera aluminium chloride hexahydrate 20% w/v. nie pach-nie, nie ma koloru, nie barwi ubran, zabarwia zycie Wink no wszystko teraz 'enjoy' bez myslenia (cholera, nie podnos reki, zalejesz wszystko). luz blues.
zycze wam, zebyscie znalezli taki cudny srodek, mnie pomogl. moze wam tez pomoze. stosuje go raz na tydzien, wiecej nie potrzebuje hehe. zastanawiam sie tylko, czy jakbym przestal wkrotce stosowac, czy przypadlosc by nawrocila..... wie ktos, najgorszy scenariusz, to gdyby mi sie skora przyzwyczaila i za jakis czas przestaloby dzialac! zyleta i sznurek!
Powrót do góry
andryhola f
Gość

PostWysłany: 2008.11.17, 14:13    Temat postu: miesiac kuracji Odpowiedz z cytatem

to ja, tak droga dopowiedzenia... juz miesiac stosuje. co tydzien i musze sie podzielic radoscia, dziala! nadal dziala. jest wspaniale. nie wiem co to za magia, ale wazne, ze dziala. czasem troche szczypie, swedzi... jakos trzeba przetrzymac.
Powrót do góry
gość na goście
Gość

PostWysłany: 2009.08.14, 11:01    Temat postu: Miód z orzechami... :) Odpowiedz z cytatem

Stosuje od roku, co tydzien mała dawka i radzi sobie 100%. Żadnych problemów, świetna cena, a pocą się już tylko... moi koledzy RazzP
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Problemy za skórą Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach