| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Trini Gość
|
Wysłany: 2005.12.12, 12:50 Temat postu: przesyłka |
|
|
jak długo bedę czekać na przesyłkę jeśli przed chwila złożyłam zamówienie?
Kiedy jest wysyłana?
pozdrawiam
T. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aldona P / Mydlandia.pl
|
Wysłany: 2005.12.12, 16:43 Temat postu: |
|
|
| Przesyłka jest realizowana 1-2 dni. Ewentualnie jesli są jakieś braki to bedzie Pani poinformowana mailem o opóźnieniach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2008.08.20, 16:26 Temat postu: dostawa za rok, a może nigdy? |
|
|
Mam pytanie,
jutro minie 2 tygodnie od momentu złożenia zamówienia - było opłacone przelewem - prosze o informację jak firma rekompensuje klientom tak skandaliczne opóźnienia? Nie wspominając, że za każdym razie kiedy wreszcie uda mi się dodzwonić dostaję informację, że przesyłka będzie jutro i oczywiście jej nie ma! Sklep nie poczuwa się do obowiązku informowania klienta o opóźnieniach! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aldona P / Mydlandia.pl
|
Wysłany: 2008.08.21, 09:51 Temat postu: |
|
|
Postaramy się ten problem rozwiązać, musimy jednak wiedzieć, komu pomóc, więc proszę o maila w tej sprawie na adres sklep@mydlandia.pl. Na pewno pomożemy!
Jeśli chodzi o opóźnienia to jeśli teraz takowe są to klient jest ZAWSZE o nich informowany. Może zdecydować czy czeka np. na dostawę czy rezygnuje z danego produktu.
Może być też tak, że klient opłacił przesyłkę, my ją zrealizowaliśmy i wysłaliśmy ale mija np. 14 dni i paczki nadal nie ma. W tym przypadku należy się z nami jak najszybciej kontaktować, bo przyczyną takich opóźnień nie jest nasza niekompetencja tylko niestety opieszałość poczty, która nie jest w stanie dostarczyć paczki opłaconej jako priorytetowa w ciągu 2-3 dni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogna1904 Gość
|
Wysłany: 2009.09.09, 07:44 Temat postu: |
|
|
| A ja czekałam na przesyłkę...1 (jeden) dzień!!! BRAWO dla sklepu (i poczty!). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|