Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

przesyłka

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Sklep on-line
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Trini
Gość

PostWysłany: 2005.12.12, 12:50    Temat postu: przesyłka Odpowiedz z cytatem

jak długo bedę czekać na przesyłkę jeśli przed chwila złożyłam zamówienie?
Kiedy jest wysyłana?
pozdrawiam
T.
Powrót do góry
Aldona P / Mydlandia.pl

PostWysłany: 2005.12.12, 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przesyłka jest realizowana 1-2 dni. Ewentualnie jesli są jakieś braki to bedzie Pani poinformowana mailem o opóźnieniach.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gość

PostWysłany: 2008.08.20, 16:26    Temat postu: dostawa za rok, a może nigdy? Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie,
jutro minie 2 tygodnie od momentu złożenia zamówienia - było opłacone przelewem - prosze o informację jak firma rekompensuje klientom tak skandaliczne opóźnienia? Nie wspominając, że za każdym razie kiedy wreszcie uda mi się dodzwonić dostaję informację, że przesyłka będzie jutro i oczywiście jej nie ma! Sklep nie poczuwa się do obowiązku informowania klienta o opóźnieniach!
Powrót do góry
Aldona P / Mydlandia.pl

PostWysłany: 2008.08.21, 09:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Postaramy się ten problem rozwiązać, musimy jednak wiedzieć, komu pomóc, więc proszę o maila w tej sprawie na adres sklep@mydlandia.pl. Na pewno pomożemy!

Jeśli chodzi o opóźnienia to jeśli teraz takowe są to klient jest ZAWSZE o nich informowany. Może zdecydować czy czeka np. na dostawę czy rezygnuje z danego produktu.

Może być też tak, że klient opłacił przesyłkę, my ją zrealizowaliśmy i wysłaliśmy ale mija np. 14 dni i paczki nadal nie ma. W tym przypadku należy się z nami jak najszybciej kontaktować, bo przyczyną takich opóźnień nie jest nasza niekompetencja tylko niestety opieszałość poczty, która nie jest w stanie dostarczyć paczki opłaconej jako priorytetowa w ciągu 2-3 dni.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
bogna1904
Gość

PostWysłany: 2009.09.09, 07:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja czekałam na przesyłkę...1 (jeden) dzień!!! BRAWO dla sklepu (i poczty!).
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Sklep on-line Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach