Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Aromaterapia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Aromaterapia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
d.toczek

PostWysłany: 2008.05.05, 14:31    Temat postu: Aromaterapia Odpowiedz z cytatem

Jestem już po pięciu zabiegach i efekt jest bardzo widoczny. Nie tylko redukcja cellulitu ale również wyszczuplenie tych partii ciała, które smaruję balsamem z olejkami. Gorąco polecam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
milka

PostWysłany: 2009.12.14, 14:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aromaterapia pomaga odstresować się w zaciszu domowym. Świetnymi kosmetykami do tego typu zabiegów są 100% naturalne kosmetyki firmy Pat&Rub. Charakteryzują się one pięknymi naturalnymi zapachami, zresztą zapach długo pozostaje na skórze.
Robię sobie kąpiel z olejkiem relaksującym, w łazience zapalam świeczkę zapachową P&R, po wyjściu z kąpieli smaruje ciało rewitalizującym masłem do ciała (żurawina i cytryna). Czuję sie zrelaksowana, pachnąca a świadomość że moja skóra jest gładka i zadbana wprowadza mnie w jeszcze lepszy nastrój. Kosmetyki te są naprawdę wspaniałe, mam jeszcze rozgrzewający balsam do rąk, jak na razie jest to najlepszy krem do rąk jaki miałam.
Jednak co naturalne, to naturalne i nikt mi nie powie, że kosmetyki synstetyczne mogą być lepsze.
Powrót do góry
aspire
Gość

PostWysłany: 2009.12.15, 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak przeczytałam twój post od razu nabrałam ochoty na gorącą kapiel tylko niestety nie mam ani olejku ani tym bardziej żadnej świeczuszki, ale usiadłam do internetu i poszukałam co nie co na temat tych naturalnych kosmetyków pat&rub i chyba w sobotę wybiorę sie do poznania na niemałe Smile zakupy - niech mąż się wykosztuje jak chce mieć odprężoną żonę Very Happy
Powrót do góry
Beata77
Gość

PostWysłany: 2009.12.16, 11:49    Temat postu: Pat&Rub Odpowiedz z cytatem

Ale mi się zamarzyło takiej aromaterapii. Fakt nigdy nie robiłam, a teraz się skuszę. Tym bardziej, że dostałam w prezencie właśnie komplet takich kosmetyków Pat&Rub. Piękne są w nich zapachy i intensywne a to właśnie ważne przy takiej terapii.
Powrót do góry
milka

PostWysłany: 2009.12.16, 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aspire, kosmetyki Pat&Rub można kupić też przez internet http://www.patandrub.pl/pl/sklep.html
A nawiasem mówiąc, to ja od narzeczonego sobie zażyczyłam pod choinkę świąteczny zestaw kosmetyków Pat&Rub, które właśnie znalazłam na ich stronie. Wybrałam sobie zestaw 'Regenerujące Żurawinowe Kąpanie i Smarowanie'.
Moja siostra ma odświeżacz powietrza w aerozolu z tej firmy, naprawdę ładnie i długi pachnie w mieszkaniu.[/url]
Powrót do góry
aspire
Gość

PostWysłany: 2009.12.17, 17:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wytrzymałam, od wczoraj mam urlop i dzisiaj rano wybrałam się do Poznania na zakupy - mam świeczkę pat&rub, skusiłam sie też na samoopalacz, chcę nabrać troche kolorku przed sylwestrem. wieczorem kapiel w oparach cynamonu i pomarańczy, a że kupiłam świąteczzny zestawik w dobrej cenie to mam tez do kąpieli olejek rozgrzewający a to wszystko opakowane woreczkiem z pokrzyw!!! już się nie mogę doczekać, mąż pali w piecu żebym miała gorącą wodę Smile
Powrót do góry
milka

PostWysłany: 2009.12.17, 20:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Samoopalacz Pat&Rub jest super, kupiłam go koleżance w prezencie i jest bardzo zadowolona, fajnie się smaruje i co najistotniejsze nie pozostawia smug. Najlepsze efekty "opalania" widać po trzech smarowaniach, i nie śmierdzi tak jak inne samoopalacze.
Powrót do góry
aspire
Gość

PostWysłany: 2009.12.28, 18:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

też od jakiegoś tygodnia stosuję samoopalacz pat&rub, kupiłam sobie na sylwestra bardzo rozneglizowaną sukienkę Smile i teraz nie mogę wyglądać jak córka młynarza, efekty juz widać, skóra jest delikatnie opalona, ale nie widać tej sztuczzności jaką dają najczęsciej samoopalacze, mąż jest zachwycony, lubi jak ładnie wyglądam jest wtedy taki ze mnie dumny Smile
Powrót do góry
milka

PostWysłany: 2009.12.29, 10:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czytałam jeszcze że z Pat&Rub jest jeszcze balsam samoopalający plus bronzer. Z tego co wydedukowałam to on chyba mocnej albo szybciej opala.
Używał ktoś?
Powrót do góry
Mitila
Gość

PostWysłany: 2009.12.30, 21:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Muszę przyznać, że sceptycznie podchodziłam do tychże kosmetyków, dopóki nie dostałam ich w prezencie i nie wypróbowałam. Jestem z nich bardzo zadowolona, są po prostu świetne do aromaterapii. Lekka konsystencja sprawia, że szybko się wchłaniają i fajnie nawilżają skórę, a zapachy cudowne.
Powrót do góry
ninga

PostWysłany: 2011.06.22, 10:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdzie kupujecie kosmetyki Pat&Rub , macie może jakiegoś zaufanego sprzedawcę na Allegro ?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Aromaterapia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach