| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Aleksandraa
|
Wysłany: 2009.11.13, 13:27 Temat postu: szukam prywatnego przedszkola - Warszawa |
|
|
Hej, czy ktoś może mi polecić prywatne przedszkole dla 2 i 8 miesięcznego dziecka na terenie Warszawy. Wiem że niektóre przedszkola przyjmuja dzieci już od mniej więcej 2 roku życia dlatego proszę o porady, opinie i pomoc bylabym bardzo wdzięczna ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jola Gość
|
Wysłany: 2009.11.17, 13:05 Temat postu: |
|
|
Jaka dzielnica Cię interesuje ? Postaram się pomóc - jestem przedszkolanka i mam znajome w tym zawodzie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Małgorzata Gość
|
Wysłany: 2010.02.11, 16:03 Temat postu: |
|
|
| Takie małe dzieci to przyjmują chyba tylko prywatne przedszkola z tego co wiem. No i to zależy nie tylko od dzielnicy ale tez od metody którą stosują w przedszkolu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Patrycja Gość
|
Wysłany: 2010.03.02, 12:17 Temat postu: |
|
|
| Ja polecam Mądre Główki - dzielnica Ursus, Skorosze. A stosują tam meotdę montessori. Mają świetnie wyposażone duże przedszkole. Warto sie przejechać i zobaczyć. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pampeluna Gość
|
Wysłany: 2011.01.13, 13:21 Temat postu: |
|
|
| dziewczyny i co znalazłyście coś fajnego z prywatnych przedszkoli??? mnie bardzo zainteresowała oferta Mądrych Główek, ale jeszcze się waham. Czas szybko ucieka i trzeba sie w końcu na coś zdecydować. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2011.01.13, 16:31 Temat postu: |
|
|
Ja z czystym sumieniem mogę Ci polecić Mądre główki. Mój synek chodzi już tam drugi rok i oboje ja i mój synek jesteśmy zadowoleni. Stał się bardzo samodzielny i taki pomocny. Ale proponuje sobie posprawdzać też inne przedszkola żeby mieć pewność czy dobrze się wybrało. _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annuszka Gość
|
Wysłany: 2011.01.14, 23:44 Temat postu: Przedszkola |
|
|
| Jest kilka prywatnych przedszkoli w Warszawie, które stosują metodę Montessori. Ja mam akurat najbliżej do Mądrych Główek, ale inne też zamierzam obejrzeć. Pampeluna, a ty już byłaś w tym przedszkolu? Czy na razie bazujesz na informacjach z internetu? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annuszka Gość
|
Wysłany: 2011.01.14, 23:48 Temat postu: |
|
|
Marryann, a co Cię przekonało do akurat tego przedszkola?
Bo rozumiem że to nie było jedyne, jakie brałaś pod uwagę... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marryann
|
Wysłany: 2011.01.15, 12:02 Temat postu: |
|
|
to nie było jedyne przedszkole jakie odwiedziłam. Kilka rzeczy się złożyło że wybór padł na Mądre główki. Główny to oczywiście szkoła Montessori, spodobały mi sale dale dzieci. Pozwolono mi zobaczyć jak odbywają się zajęcia i spodobało mi się. Panie wychowawczynie maja naprawdę dużo cierpliwości i było widać że to co robią to robią to z powołania. Nie ukrywam też ,że lokalizacja bardzo mi pasuje i godziny otwarcia przedszkola no i język angielski oczywiście. Dużo by tu pisać jeszcze. Jak na razie nie zamierzam zmieniać. _________________ przemineło z wiatrem |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|