Aktualności Publikacje Nowości Opinie Koszyk Jak kupować Kontakt Sklep on-line
Forum Mydlandia

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

szukam prywatnego przedszkola - Warszawa

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Plotki i ploteczki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aleksandraa

PostWysłany: 2009.11.13, 13:27    Temat postu: szukam prywatnego przedszkola - Warszawa Odpowiedz z cytatem

Hej, czy ktoś może mi polecić prywatne przedszkole dla 2 i 8 miesięcznego dziecka na terenie Warszawy. Wiem że niektóre przedszkola przyjmuja dzieci już od mniej więcej 2 roku życia dlatego proszę o porady, opinie i pomoc Smile bylabym bardzo wdzięczna !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Jola
Gość

PostWysłany: 2009.11.17, 13:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaka dzielnica Cię interesuje ? Postaram się pomóc - jestem przedszkolanka i mam znajome w tym zawodzie Smile
Powrót do góry
Małgorzata
Gość

PostWysłany: 2010.02.11, 16:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Takie małe dzieci to przyjmują chyba tylko prywatne przedszkola z tego co wiem. No i to zależy nie tylko od dzielnicy ale tez od metody którą stosują w przedszkolu.
Powrót do góry
Patrycja
Gość

PostWysłany: 2010.03.02, 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja polecam Mądre Główki - dzielnica Ursus, Skorosze. A stosują tam meotdę montessori. Mają świetnie wyposażone duże przedszkole. Warto sie przejechać i zobaczyć.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mydlandia Strona Główna -> Plotki i ploteczki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach